Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Primetila sam da u poslednje vreme na forumu ima jako puno netrpeljivosti. Razumem ja da ne možemo imati svi iste stavove i da je neizbežno da tamo gde su ljudi ima i koškanja, ali neke granice su pređene. Dogovor kuću gradi a svađa je razgrađuje. Valjda je i ovaj forum neka kuća. Ne bi bilo loše da pokušamo da jedni druge razumemo, da budemo uljudni i da napadamo stav a ne ličnost. Ako smo mi kao zajednica u stalnim sukobima između sebe kako da očekujemo da imamo uspeha u borbi protiv homofoba. Kad odem na neke njihove stranice na fejsu složni su kao jedan. Ne kažem da treba da budemo kloniranih stavova, samo želim malko više međusobnog uvažavanja. :peace:
Korisnikov avatar
By Mars
Galatejice, šta ti je?

Obično te pred zimu ovakve misli more.
By Hans
Netrpeljivost? :puzzle:

Ne, više je to gađenje. Gadi mi se svašta i van foruma pa to ne bih okarakterisao kao netrpeljivost.
Ipak, svako normalan bi izgubio zdrav razum kada primeti da se neko stalno petlja u nešto što on kaže i da se neko stalno zalaže za nešto za šta ne mora jer živi u zemlji koja je nezavisna od juna 1991. a i dalje ima katastrofalne komplekse koji se očigledno projektuju i na narod te on ima konstantnu potrebu da se poredi sa drugima. Kompleksi.

Neke od forumaša očekujem i pod tušem da mi se iznenada pridruže.
(Kao u 'Psihu'. :lol: )
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Мало си помешала ствари. Нисам приметио да људи овде толико нападају људе, а не ставове (осим Ханса), али много често када некоме нешто замераш на ставу, он се увреди као да си напао њега.

Стварно дође човеку да шизне и да покаже како стварно изгледа када причаш директно против некога...
Korisnikov avatar
By Blady
Mars napisao:Galatejice, šta ti je?

Obično te pred zimu ovakve misli more.
:lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Meni je recimo smešno kako je hans opterećen popajem i na svaki njegov post trza :lol:

Osim toga, nisam primetio neku veliku netrpeljivost u poslednje vreme...

No, ima par forumaša koje zaista ne mogu organski da smislim, ali eto iz pristojnosti im to ne dajem do znanja... osim kad baš pređu svaku meru.

Meni sasvim logično da ima prepucavanja... mislim da je to neizbežno. Ima nas raznih.
By Ulix
Mislim da je netrepeljivost prema određenim stavovima apsolutno neophodna.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Krajnje je nemoguće voleti sve i svakog, pa kad te neko nervira, to je mala netrpeljivost. A to o stavu i ličnosti je relativno često neodvojivo, kakav stav, takva ličnost i obrnuto :D Te je sasvim legitimno napasti oba :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Cekajte da ja konacno provalim kako da koristim ovaj forum pa cu da vas netrpeljisem onoliko :D

Lm, potpuno je normalno da se na forumu ljudi koskaju, kao i u RL-ljudi smo, nismo saglasni uvek. Bilo bi zastrasujuce da jesmo.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Meni se jave tikovi i tlak skochi u sekundi chim chujem FFFFFF...MOJA FOTKA. :regan:

Sve ostalo mogu da istolerishem. :wundy: :zen:
Korisnikov avatar
By Torry
Hys. napisao:Cekajte da ja konacno provalim kako da koristim ovaj forum pa cu da vas netrpeljisem onoliko :D

Lm, potpuno je normalno da se na forumu ljudi koskaju, kao i u RL-ljudi smo, nismo saglasni uvek. Bilo bi zastrasujuce da jesmo.

zar jos nisi? :friends:
Korisnikov avatar
By Hys.
Imam opravdanje-bila sam na moru.

A jos jaci razlog-mrzelo me :awesome:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Khm..

Forum Discussion
Forums prefer a premise of open and free discussion and often adopt de facto standards. Most common topics on forums include questions, comparisons, polls of opinion as well as debates. It is not uncommon for nonsense or unsocial behavior to sprout as people lose temper, especially if the topic is controversial. Poor understanding of differences in values of the participants is a common problem on forums. Because replies to a topic are often worded aimed at someone's point of view, discussion will usually go slightly off into several directions as people question each others' validity, sources and so on. Circular discussion and ambiguity in replies can extend for several tens of posts of a thread eventually ending when everyone gives up or attention spans waver and a more interesting subject takes over. It is not uncommon for debate to end in ad hominem attacks.

Thread Closed. :alexis:
Све у сврху расправе :)

Једино бих замерио непристојан речник појединцима на форуму, мишљења никад не замерам :)
By Kragi
Galateja napisao: Ako smo mi kao zajednica u stalnim sukobima između sebe kako da očekujemo da imamo uspeha u borbi protiv homofoba. Kad odem na neke njihove stranice na fejsu složni su kao jedan.
Zapravo, problem i jeste u tome sto u 'nasoj zajednici' (ne mislim na forum iskljucivo) ima vise homofoba nego clanova tih grupa o kojima govoris.
Sa druge strane, te grupe nisu primarno definisane sexualnom orijentacijom vec ideoloskim opredeljenjem pojedinaca koje eto zna da se poklopi sa stavom pripadnika lgbt populacije (procitaj moju prvu recenicu) ili da se dijemetralno razlikuje sa stavom nekog heterosexualca/ke. :)

ont: licno, i in rl nemam razumevanja a ni postovanja prema bilo cemu sto u sebi ima notu 'debilizma' :lol:
E, zajebi sa tolerancijom i razlicitostima ako ljubis ruku Amfilohiju, pomazes Mladicu da se krije, drzis uramljeni sliku Seselja i Slobe u dnevnoj sobi i tome slicno :)
... i da, samoodbrana nije 'podrzavanje' agresivnosti i netolerancije vec cesto jedini nacin da ostanes ziv ;)
Korisnikov avatar
By Galateja
Kragi napisao:
Galateja napisao: Ako smo mi kao zajednica u stalnim sukobima između sebe kako da očekujemo da imamo uspeha u borbi protiv homofoba. Kad odem na neke njihove stranice na fejsu složni su kao jedan.
Zapravo, problem i jeste u tome sto u 'nasoj zajednici' (ne mislim na forum iskljucivo) ima vise homofoba nego clanova tih grupa o kojima govoris.
Sa druge strane, te grupe nisu primarno definisane sexualnom orijentacijom vec ideoloskim opredeljenjem pojedinaca koje eto zna da se poklopi sa stavom pripadnika lgbt populacije (procitaj moju prvu recenicu) ili da se dijemetralno razlikuje sa stavom nekog heterosexualca/ke. :)

ont: licno, i in rl nemam razumevanja a ni postovanja prema bilo cemu sto u sebi ima notu 'debilizma' :lol:
E, zajebi sa tolerancijom i razlicitostima ako ljubis ruku Amfilohiju, pomazes Mladicu da se krije, drzis uramljeni sliku Seselja i Slobe u dnevnoj sobi i tome slicno :)
... i da, samoodbrana nije 'podrzavanje' agresivnosti i netolerancije vec cesto jedini nacin da ostanes ziv ;)
I mi ovde imamo ideološku svezu kao najmanji zajednički sadržalac - antihomofobiju. Bar bi tako trebalo da bude. ;)

Sa drugim delom se slažem, samo, moja kritika se nije odnosila na debile i sukob mišljenja koji može biti konstruktivan, kao ni na sitna koškanja, već na to kada dve pametne osobe počnu da se čašćavaju zoo vrt terminologijom i kad se ljudi najstrašnije vređaju što je meni grozno. Treba održati neki nivo. Te tako kad meni Hans kaže da sam erektilno disfunkcionalna to je meni smešno i ne uvredim se, ali kad Dante kaže Aždaji da nije ni čudo što joj je poginula devojka kad je ona takva i takva onda je ta izjava van svih okvira dobrog ukusa.
By Хуанита
Galateja napisao: ali kad Dante kaže Aždaji da nije ni čudo što joj je poginula devojka kad je ona takva i takva onda je ta izjava van svih okvira dobrog ukusa.
Bio napisan pristojan post, ali kome se ja zapravo pravdam?
Korisnikov avatar
By Tungi
Galateja napisao:
Galateja napisao:
ali kad Dante kaže Aždaji da nije ni čudo što joj je poginula devojka kad je ona takva i takva onda je ta izjava van svih okvira dobrog ukusa.

Tacnije, "da se ubila zato sto je ona takva i takva". Zalosno.
Uostalom, dosta teskih reci i uvreda pada na ovom forumu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ma ja sve nesto mislim da ona nije mogla da se nosi sa ,,u usta salasarska"
Korisnikov avatar
By Blady
^ A ja mislim da si i ti tada preterala.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kakav bi to gay forum bio bez flejmovanja?
By Hans
Orlando the Lady napisao:jesam, i ja sam se isprimala
Mnogo se 'primaš' kada je reč o maloj zloj zlatokosoj devojčici. :no:

Na vreme sam shvatio koliko je poganog jezika.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!