Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
painfully inadequante. good thing i've changed... oh wait :drama:
By Guion Nerville
Posecivao sam jedno skriveno mesto, tako skriveno da ljudi nisu primecivali da u njemu boravim, ni u njihovom prisustvu.

Slika

Il mi barem nisu rekli :awesome:
Korisnikov avatar
By Azdaja
previse mirna, savesTna, odgovorna, koncentrisana na skolu i sport - ne mutava :lol:

(za komplet moje skolovanje sam imala 1 neopravdan, i to kad su svi bezali, pa da ne ispadnem papak... :lol: )

pocela sam izlaziti kasnije nego ostali, jel sport?! nisam dimila ni u srednjoj, a oko 18-19 prodimila kao lokomotiva... :drama:

previse kontrole za te mlade godine...(ako ikad sretnete nekog iz moje osnovne ili srednje, objasnice koliko sam bila savesTna i odgovorna tad, nista manje nego sad :lol: )

u 20 sam se pocela zezati, eto tako nekako bi objasnila moj "suzdrzani kontorl frik" pubertet :/
By Hans
Škola, škola, škola. Četiri godine bez ijednog izostanka. A desilo se slučajno, stvarno! Imao sam običaj da i petkom posle škole radim domaće i učim kako bih preko vikenda radio i učio šta želim.
Zatim učešća na republičkim takmičenjima, pisanje pesama, proze, neke nagrade u vezi s tim. I tada sam, kao i danas bio vrlo iskren sa ljudima i zbog toga najčešće nezanimljiv. Sa stokom učim polako da budem stočar. A nisam bio takav ranije. Bio sam miran i pitom. :)
Nisam nijednom zapalio cigaretu, ni do danas, izlazio sam, nekoliko puta se dobro napio tada. Leta sam voleo da provodim na selu.
Druga polovina gimnazije mi se nije dopadala toliko, u četvrtoj godini sam imao prvog dečka i vezu s njim.
Imao sam 93 kilograma, katastrofalno sam se oblačio i bio sam jako, jako kovrdžav. I tako... :)
By Guion Nerville
Bio sam buntovan, nepomirljiv, refleksivni Don Kihot bez Sanco Panse sa teorijom i recima kao kopljima i stitom, verovao sam u poetsku pravdu koja ce natkriliti svaki udes sudine, ali opet sputanog ogranicenjima koja je postavio svet, i ja sam sebi, askeza me je krunila do polustvarnog lika, do belila...

Postoji teza da razvoj individue treba da prati istorijska razdoblja, u tom slucaju moj pubertet bi svakako bio mracni srednji vek.
Korisnikov avatar
By Misfit
Actually, bio sam srećan. Sve dok se u drugom srednje nisam udario u glavu i pretvorio u Vudija Alena.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Pubertet, sta je to?
Nista ja to nisam osetila, znam samo da sam igrala igrice na kompu, nastavila da se klikeram i to je to :lol:
Svidjale su mi se devojcice, tu i tamo da se secam neke, muskarci iskljucivo da se igramo i tucemo te iste devojcice i tako :lol:
Sto se tice skole bila sam uvek odlicna, savesna, srce mi se cepalo kad je neko bio bolji od mene i tako :lol: Cigare me nisu zanimale, niti bleja, dugo sam bila dete u pravom smislu te reci, a i jos uvek sam kad pogledam...neke devojcice su tad bile prefriganije nego sto sam ja sad :sigh: :lol:
Naivna, nezrela, hiperaktivna i agresvna :lol:
Nista se posebno nije promenilo samo sam postala jos agresivnija :sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nervozan, tvrdoglav, nepromišljen, povučen.

Ne ponovilo se.
Korisnikov avatar
By Galateja
Blond Brat napisao:Pubertet, sta je to?
Sto se tice skole bila sam uvek odlicna, savesna, srce mi se cepalo kad je neko bio bolji od mene i tako :lol:
:lol:
Sirota! Zamišljam te u stanju cepanja srca kao ovu žutu sa tvog avatara. :P
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nije to smesno, sva sreca u osmom razredu sam se sredila u vezi toga, u srednjoj sam lakse prihvatala ako dobijem po koju cetvrku...mislim bilo je i nizih ocena, tesko je bilo :D

Jednom sam se razbesnela jer sam dobila 4 iz matematike, ne znam u kom razredu, nisam htela da pokazem kontrolni vec sam ga zakopala u sneg i sela pored i plakala :lol: Idiot :doh:
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Agresivan, depresivan, ceste promene raspolozenja...nista od tih simptoma me nije zaobislo :D
Svadjao sam se sa profesorima, lomio sam prozore, mislio sam da sam najpametniji i da cu promeniti svet...jednom recju - kreten :)
Kad sam napunio 18 sve se nekako promenilo.
Korisnikov avatar
By Mage
Jebote sad kad se setim šta sam sve mislio u pubertetu... Mislio sam da su stvari koje su mi se tada dešavale toliko važne, da je taj pubertet nekako ceo moj život i da posle nema ništa.

A sada... Sada se osećam kao da taj pubertet nije ni postojao. Kao da je sve bilo neki san kojeg se sećam kroz maglu... Jedno totalno nebitno razdoblje mog života koje ne predstavlja ni 1 % moje ličnosti. Možda zato što u pubertetu nisam znao ko sam i šta je važno, a šta ne. Mračno doba, period tranzicije koji me je zbunjivao, više zbog drugih nego mene samog.

Ali detinjstvo, na primer, je totalno druga priča. Sećam ga se kao da je još uvek tu. Ponekad mi je stvarnije nego sadašnjost... Maštanje, igranje, dečija nevinost, iskrenost... svega toga se rado sećam i držim blizu srcu. Pored sve nesreće i užasa koji je tada snašao moju porodicu (kao i većinu Balkanskih porodica), ja sam bio srećan u svom malom dečijem svetu :)

Ne znam da li i vi imate sličan doživljaj svojih životnih razdoblja, ali ovo su neke moje misli...
Korisnikov avatar
By IriS
IriS napisao:bila sam ista kao i sad. nadrkana :indijanac:
mada, kad malo razmislim, nadrkana sam na drugačiji način.
tad sam bila nadrkana iz inata...i sve što sam radila, radila sam iz inata.
baksuz dete :indijanac:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Blond Brat napisao:Pubertet, sta je to? Nista ja to nisam osetila, znam samo da sam igrala igrice na kompu, nastavila da se klikeram i to je to :lol:
:lol: // Uglavnom igrao sam igrice tipa Heroes of might and Magic III, Diablo II, gledao sam serije tipa Buffy i slične teen pizdarije, jeo sam lošu hranu. Uglavnom sam bio povučen i nisam izlazio. I tako to.
Korisnikov avatar
By Waldorf
mrštavija i nosila druge naočare..
Korisnikov avatar
By Blady
Sisata i jebezljiva.
Plus nisam imala cabulje
Korisnikov avatar
By walt333
Histeričan, naporan i paranoičan. Takav sam i dalje.
By Ulix
Bio sam neotesan, bezobrazan i kršio sam svako pravilo samo zato što je postojalo. U gimnaziji sam se sa svakim profesorom posvađao bar tri puta, ali mi nikada ništa nisu mogli jer sam uvek sve znao. I to ih je frustriralo. Naročito hemičarku. :evil:
Alavo sam čitao svaku knjigu koja bi mi pala pod ruku, igrao sam tenis redovno.
Izlazio sam, slušao metal, pio i radio svašta još nešto i sa muškarcima i sa ženama.

I tako sam počeo i na fakultetu, ali sam se vrlo brzo primirio. I sad sam uzorna građanka koja, doduše, i dalje voli alkohol, ali je postala vrlo umerena. :sweet:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
HalfJack napisao:
Blond Brat napisao:Pubertet, sta je to? Nista ja to nisam osetila, znam samo da sam igrala igrice na kompu, nastavila da se klikeram i to je to :lol:
:lol: // Uglavnom igrao sam igrice tipa Heroes of might and Magic III, Diablo II, gledao sam serije tipa Buffy i slične teen pizdarije, jeo sam lošu hranu. Uglavnom sam bio povučen i nisam izlazio. I tako to.
Tuzno je sto ja jos uvek igram tu igricu :love: :lol: Omiljena :love:
Na Heroje III mislim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!