Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Volite li mjuzikle?

Da, volim ih.
28
46%
Da, sve osim onih indijskih :D
4
7%
Zavisi od filma do filma ... ne baš svaki
17
28%
Ne volim. Mjuzikl nije pravi film.
5
8%
I volim i ne volim.
6
10%
Volim samo soundtrack od mjuzikla.
1
2%
Korisnikov avatar
By walt333
Waldorf napisao:Pre neki dan je i zvanično objavljeno da će Hugh Jackman i Russell Crowe igrati Valjeana i Javerta u ekranizaciji Les Miserables mjuzikla koji bi trebalo da izađe negde krajem iduće godine. Iskreno, ja sam prestravljena. Dok za Hugha znam da ima dovoljno moćan i visok glas da svoju ulogu odradi kako treba, RC me plaši za sve pare - čula sam ga kako peva i stvarno nemam pojma na šta će to ličiti. Mada šuška se da će Helena Bonham Carter igrati Madame Thénardier, te ako se to ostvari verujem da ću im oprostiti i mnogo više od Russella Crowea.
Mene mnogo više plaše neka šuškanja da će se film snimati u 3D tehnici. :no: Nadam se da su to samo priče.

Waldorf napisao: Drink with Me
''''''
:love:
By Хуанита
Волео бих када би неко направио мјузикл са Стојом у главној улози, или о Стојином животу, или објавио монографију о Стоји, или објавио збирку колажне поезије из Стојиних песама:

''''
Korisnikov avatar
By Mars
@Waldorf, prelepo.
Sad se i meni gleda, pre tri godine sam gledao celo poslednji put.

Malo klasike i od mene...

''

''

''

I meni jedan vrlo lični song
''
Korisnikov avatar
By Mars
A kome se dopalo ono poslednje gore, evo ovde prave poslastice :D

''
Korisnikov avatar
By walt333
Хуанита napisao:Волео бих када би неко направио мјузикл са Стојом у главној улози, или о Стојином животу, или објавио монографију о Стоји, или објавио збирку колажне поезије из Стојиних песама:
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
potpisujem, već mi padaju neke ideje na pamet.

Mars napisao:A kome se dopalo ono poslednje gore, evo ovde prave poslastice :D

''''''''''
YENTL :hyper: :hyper: :hyper: :love:
By Хуанита
walt333 napisao:
Хуанита napisao:Волео бих када би неко направио мјузикл са Стојом у главној улози, или о Стојином животу, или објавио монографију о Стоји, или објавио збирку колажне поезије из Стојиних песама:
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
potpisujem, već mi padaju neke ideje na pamet.
Ili Ćaninim.
Korisnikov avatar
By Waldorf
@Mars
Defo bi trebalo da odgledaš ovaj koncert iz O2 Arene, po mogućstvu na blu-rayu i nekom surround ozvučenju. Razbili su kako su snimili i video i audio. I pored buđavog, stunt-casting Mariusa (Joe Jonas :puke: ), svi ostali su tooooliko jbno fenomenalni da tih njegovih nekoliko neuspelih pokušaja ne mogu da pokvare utisak. A i nova, brža orekstracija (nemam pojma na srpskom kako se to kaže) pogađa od prve do poslednje note.

Inače, podseti me onom pesmom gore da ne mogu da se setim situacije i inkarnacije Stockard Channing u kojoj mi ona nije bila sexy. Rizzo je naravno prva i nikad zaboravljena... od ove pesme:

''

A Yentl (koji ultra-blamažno nikad nisam odgledala, već samo slušala score) me podseti na Mandyja Patinkina - originalni Če u Eviti na Brodveju i jedan od (meni) najinteresantnijih glasova. Užasno mi je krivo što ga više nema u originalnim mjuziklima, ali priča po gossip sajtovima da je toliki drkadžija da više neće niko s njim da radi. Smor.

Anyhoo.. Par Mandy-favorita .

Requiem for Evita/Oh, What a Circus (sa originalnog cast albuma)
''

Brother, Can You Spare a Dime? :naježjbt:
''
Meni jedna od najboljih izvidbi ove pesme. Mada mislim da publika u studiju nije baš najbolje skontala o čemu se radi. Bilmezi.
Korisnikov avatar
By Mars
Waldorf napisao:@Mars
Defo bi trebalo da odgledaš ovaj koncert iz O2 Arene, po mogućstvu na blu-rayu i nekom surround ozvučenju. Razbili su kako su snimili i video i audio.
Onako na parčiće sam dobar deo video, ali svakako treba i u celini.
Ja sam malko imao otpor prema onoj haletini, sve nešto mislim da bi nekako bilo bolje u nekom od raskošnih pozorišta MADA i to kad dvaes' iljada ljudi padne u kolektivni trans od onog što vidi i čuje...mora da je neuporedivo.
Waldorf napisao:@Mars
A Yentl (koji ultra-blamažno nikad nisam odgledala, već samo slušala score) me podseti na Mandyja Patinkina - originalni Če u Eviti na Brodveju i jedan od (meni) najinteresantnijih glasova.
Ultra-čudno - ni ja nikad nisam gledao Yentl a smatram se No1 Babs fan...i album mi je od omiljenijih i znam svaku notu.

Mandy mi je bio super u nemjuziklu Chicago Hope, a par puta su mu tamo dali pevačke scene.

A za Stockard si u pravu. Bila je seksi i sa jednim okom u Smoke...
Korisnikov avatar
By Mars
Inače i ovo obožavam do imbecilnosti.

Koji je to talenat, koje izvođenje - glumački, pevački, pokret...Tekst! Sve.

''

''
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Obozavam mjuzikle, iako sam tek poceo da otkrivam neke stare klasike. Moj omiljeni je skorijeg datuma, u pitanju je Mamma Mia. Meryl Streep & ABBA, what more can a gay man ask for :D

''''

:love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Iako volim i muziku i ples, ne palim se na mjuzikle nikako.

Chicago mi se dopao, simpatično izvedeno.
Moulin Rouge krajnje iritantan.
Burlesque potpuno isprazan.

Osim toga ništa više pogledao nisam, niti planiram u skorijoj budućnosti.

Dok mjuzikl u obliku filma mogu podneti, sumnjam da bih podneo izvođenje uživo, ne prija mi live muzika duže od pola sata.
Korisnikov avatar
By walt333
^ volim oba puno. :)

Kada se već kače klipovi, onda moram da okačim klip iz filmske ekranizacije mjuzikla Oliver! (naravno Dikensov Oliver Tvist). Do skoro je top komenatar na ovom klipu bio: "Nacionalna himna današnje Amerike". :giggle: ali vididm da su komenatar uklonili.
''
Korisnikov avatar
By olga_diktator

''''''
Ja bih sve to zajedno.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni nije jasno zašto se sam HUANITA ne prihvati tog posla.
Korisnikov avatar
By deran
jel moguće da niko nije stavio mjuzikl "kosa"-vanvremenski,vanserijski,van svih kategorija...
(zvinjavam se ako neko jeste,sam' sam preleteo postove)...

''''

''''''

i najbolja...:

''''

volim mjuzikle-tek skoro sam odgledao čikago i fasciniran sam koreografijom i umećem same dve glavne glumice...

a klasike tipa oza i pevanja na kiši obožavam...:love:
Korisnikov avatar
By deran
volim takođe i fred astera i džindžer-prosto su woooow...

i ne mogu da ne stavim jedan (ako ne i jedini,makar i u pokušaju)domaći...

''
Korisnikov avatar
By Waldorf
Sve sam više ubeđena da je Sutton Foster verovatno najbolja mjuzikl glumica koja se pojavila poslednjih 10 (ako ne i jače) godina. Igra, glumi i jbno fenomenalno peva. Apsolutno mi je savršena. :drama:

(mislim da sam ovo već kačila, al' nema veze ^^ )

Korisnikov avatar
By imperfectus
Гласао сам за ово треће, волим, али не баш сваки :fen:

Иначе, ови су ми лепи:

(гледајте ако нисте... има гејеви, има све! :trustme:)

By str00ja
Volim, al više lajv nego ekranizovane.
Korisnikov avatar
By constantine
jedina dva mjuzikla koja su se meni svidela su
mulan ruz i ukleta mlada(animirani)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Gledala u petak Producente na Terazijama i još uvek sam pod utiskom. Zaista, ali zaista su se potrudili i odradili kako valja, što je mene (jako tužno) zapravo frapiralo jerbo vučem traume iz Madlenianuma. I pored sveg novog talenta s kojim sam se sada prvi put susrela, skontala sam da i dalje želim da se udam za Nebojšu Dugalića :love: (i pored petoro dece, meni oprečnih verskih prioriteta) - potpuno je fenomenalan i hipnotišuć.

Anyhoo, pod utiskom sam pa mi se ovaj album opet nekako vratio na playlistu. Iz dokumentarca sa snimanja scorea. :love:

King of Broadway (Nathan Lane)

Keep It Gay

Hail Myself - Springtime for Hitler (Gary Beach)

Betrayed
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
U poslednjih nekoliko meseci bukvalno ne mogu da zamislim svoj dan a da isti ne pocne nekom numerom iz mjuzikla. Ili slusam soundtrack na putu do posla ili odredjene scene gledam po 100-ti put... Ceo jun sam se drogirao sa Hairsprayom i Travolta mi je savrsen kao Edna Turnblad. Znam, znam, Divine je nenadjebiva u toj ulozi ali ima neka posebna car u tome da zenu glumi klozetirani homo poput Johna.

Jul mi je totalno u znaku Rocky Horror Picture Show i za ceo mesec nisam uspeo da film odgledam u celosti. Dodjem do pola i onda ga opet vratim na pocetak i tako danima. Tim Curry kao Frank n Furter je toliko jebozovan da me svaki put ostavlja bez daha. Sword of Damocles i onaj deo kad transilvanci pevaju Shalala That ain't no crime ne mogu da izbacim iz glave. Koreografije su toliko savrsene da prosto ne mogu da se suzdrzim da ne ustanem i djuskam ispred tv-a.

Veceras sam po prvi put odgledao Funny Girl i pocinjem da shvatam ljude koji su opsednuti Barbrom Streisand. Zena je apsolutna carica. Mislim da cu opet da gledam What's Up Doc..
Korisnikov avatar
By Waldorf
Meni je Hairspray u verovanto 3 najomiljenija i stalno na mp3-ci. Mada, što se filma tiče, meni je travolta bio malko 'meh' jer nekako imam utisak kao da se nekako previše stisnuo i nije dao toj ulozi apsolutni camp koji zaslužuje. A možda je i razlog što sam pre filma videla prvo klipove omiljenog mi Michaela Balla u toj ulozi i niko ne može da se poredi. S druge strane, meni je i Harvey Fierstein iz originalne Broadwayske postave bio bolji nego Travolta. :shrug: Don't know..

Anyhooo, svaka prilika da promovišem :D

Welcome to the 60's (Paul O'Grady Show)

Timeless to Me (bootleg sa predstave)

You Can't Stop the Beat (Royal Variety Performance 2007) - Edna se pojavljuje negde od 2.35

štadamuradiš... volem :love:
By Aven
Ne volim. Smaraju me ti pokušaji glumaca da pjevaju sa svojim tanašnim glasićima. :/

Kao jedini izuzetak trenutno mi pada na pamet Barbra Streisand.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jel? Ništa Meryl Streep, ništa Glenn Close, ništa Liza Minnelli, ništa Bette Midler? Mislim, kad se već samo fokusiramo samo na filmske mjuzikle/glumice i velike dive..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!