Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Pederi i lezbejke su gej muškarci i žene...Stvarno? Ma nemoj mi reći... I'm in shock
KorvinOdAmbera napisao:Pederi i lezbejke su gej muškarci i žene...da mi nisi rekao umro bih glup
De Vil, nikada se sobom nisam bavio na taj nacin, vec iskljucivo stvarima kojima nisam zadovoljanNaravno da je zezanje,zezanje je isto bilo i sa moje strane,ćisto da se zna jer vidim da se shvatilo pogrešno
I btw, sudeci po tvojoj proporciji ja bih rekao da si zgodan, ali je onomad 'muvanje' na onoj temi bio spam tj. zezanje
Cisto da ne pomislis da sam ozbiljan, jerbo sam ja fin cika
... a to, da li cu se nekom dopasti je stvar ukusa. To postujem
Zemunac napisao:Hehe nisi meni ovo bas simpa onako klinacki iskreno i neiskvarenoZemunac napisao:Ovo sam ja, u najkracim mogucim crtama, za one koji me ne znaju...
# Godine: 20 (21 kroz par meseci)
# Visina: 178
# Tezina: 65 kg
# Kosa: Tamno smedja
# Oci: Tamno smedje
# Posao: Student
# Muzika: Narodnjaci uglavnom (ali ne narodnjaci tipa Mitar Miric, Zorica Brunclik i sl. ), domaca i strana komercijala, najcesce rnb, hip hop, dance, elektronika manje vise, grcka, turska i arapska muzika...
# Film: Nisam neki zaludjenik za filmove, ali ubedljivo najbolji film koji sam gledao je "Dan nezavisnosti".
# Status: Slobodan
# Region: Najjachi kraj u Beogradu, naravno Zemun
# Smejem se: Cesto, zbog svakakvih gluposti...
# Placem: I toga ima, isto zbog gluposti, uglavnom...
# Pijem & Pusim?: Pijem ponekad, najcesce kad izadjem negde, uglavnom vopi (Beck's rula ), a pusim ko Turcin, jedna pakla dnevno...
# Droga?: Ne, i nikada...
# Volim: Na prvom mestu volim sebe (ali ne u smislu da sam narcisoidan, mada imam razloga i za to ). U poslednjih par meseci sam naucio da treba da cenim i postujem sebe na prvom mestu i da cu jedino tako stici do zacrtanog cilja (bash sam kasno to skontao ), dosta sam gazio sebe i svoje principe zbog drugih, ali definitivno vise nije tako. Zatim, na drugom mestu (znam da smaram, ali ovde cu da napisem vala sve sto volim ) volim da volim i da budem voljen (tesko je danas to imati u pederskom svetu, ali opet postoje ljudi koji odudaraju od stereotipa, retki jesu, ali ih ima ). Mnogo cenim iskrenost, i sam sam takav, mada to vise smatram svojom manom, jer ljudi to uglavnom iskoriscavaju. Volim prolece i leto, kad je sve zeleno (tad se uglavnom i zaljubljujem, dva puta dokazano! Al serem jebote... ), volim da se dugo setam po Zemunskom Keju, da kuliram sa drustvom po splavovima, kaficima, da vozim rolere i bajs (ponekad zapucam i do Ade, ako sam bash u kondiciji, a bajs vozim ko manijak, za sada nisam pokupio ni jednog setaca na Keju ). Cest sam posetilac beogradskih plaza i bazena tokom leta, volim da plivam i da se izlezavam na suncu (neko je odvalio za mene da posecujem solarijume, posto sam crn ko ganci tokom leta ). Volim da idem u zezanje, narocito u klubove gde je komercijala na repertoaru, i volim da djuskam (cesto tada gubim kontrolu ), volim da slusam glasnu muziku i nerviram komsiluk sa narodnjacima . Obozavam zivotinje, jer ko ne voli zivotinje, ne voli ni ljude . I da, volim sportsku garderobu, zaludjenik sam za istom, nista bez NIKE-a .
# Mrzim: Ima mnogo stvari koje mrzim, laz je svakako na prvom mestu, mrzim ljude koji me gledaju u ochi i lazu bez srama. Mrzim egoizam i ljubomoru (mada toga ima i kod mene). Mrzim zaludne ljude koji nemaju pametnija posla od ogovaranja i zabadanja noseva u tudje zivote, promiskuitete (kojih ima na izvol'te medj' pederima ), i ljude kojima kao da pise na celu "Ja sam peder", sto zbog gestikuliranja, sto zbog garderobe (jesam homofob, vec sam to negde napisao ). Ne volim kisu i hladno vreme, kad ne mogu nigde da izadjem, kad moram da se smaram kod kuce. Ne volim hard rock, metal i slicnu muziku, od nje se gotovo jezim . Hm, ima jos dosta stvari koje mrzim, a kojih sada ne mogu da se setim, najbitnije sam rekao.
# Bojim se: Samoce, najvise, mada sam se u poslednjih 3 - 4 meseca navikao na istu, ali nikako ne prija... Ponekad se plasim i same ljubavi i ulaska u vezu, jer, ako to jednom pukne, dolazi ta ista samoca. Plasim se mog vecito pogresnog procenjivanja ljudi, i visine...
# Nick: Trenutno imam alternativni nick (koji se cita Fristajler, za one koji jos ne znaju da ga procitaju ), a tako se zove jedan splav na Savi. Posle nekog vremena, vraticu nick Zemunac, naravno, zbog toga sto jesam iz Zemuna, i sto imam sve karakteristike jednog Zemunca.
# Avatar: Poznat sam po menjanju avatara, svojevremeno sam stavljao neke slike Gardosa, zemunski grb, slike sportista Partizana (Udovicic, Pantic, ...) i glumaca (Jesse Met Calfe, Ryan Carnes, koji je bio do skoro na avataru). Trenutno je na avataru Cristiano Ronaldo, kog je davno drzao na avataru jedan forumas, i cim ga je skinuo, ja sam poceo da redjam Ronaldove slike, posto je decko sa svojom 21 godinom (stariji je od mene par meseci ) vrhunski sportista (igra za Manchester, ko ne zna ), i pri tom, izgleda zajebano...
I tako sam ja smorio, al' zabole me bas...
Uvo.
Al sam ja kenjao pre 5 godina.
Kragi napisao:Ali 'imam sve karakteristike jednog Zemunca'To u prevodu znaci da je frajer...nemas pojma Kragi
barni011 napisao:to ti, barni, nikako ne ide u prilog.
zlatna tica nije ni punoletna
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!