Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Innamoramento
Pesma je danas premijerno emotivana!
Za sada postoji samo download link, kad se pojavi youtube snimak postaviću...
Ja sam zadovoljan, pesma je duža za 2 minuta od originala, etno deo bugarskog sastava je smanjen skoro da ga i nema, pesma je sporija, nežnija, uz puno auto tune i kompjuterskih zvukova
:)
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Na albumu su radili i Steve Gadd, Danny Thompson i Mica Paris, a i objavljena je konačna lista pesama:

Flower of the Mountain (prethodno ‘The Sensual World’)
Song of Solomon
Deeper Understanding
Lily
Red Shoes
This Woman’s Work
Moments of Pleasure
Never Be Mine
Top of The City
And So Is Love

Istu listu bih i ja napravio, zadovoljan sam izborom, jedva čekam album :D
Takođe, Kate će režirati i kratak video za pesmu "Deeper Understanding" u kome će se pojaviti Robbie Coltrane, Frances Barber i Noel Fielding...
Korisnikov avatar
By walt333
Spot je užasno dosadan ali nova verzija pesme je :love: .
Korisnikov avatar
By Timothy
Ako se ne varam album je procureo, moram se ovih dana nakanuti onako temeljno da ga poslušam...
Korisnikov avatar
By Blady
Simpaticna mi nova stvar, ali kako ja volim Kate Bush :love:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Album je procureo... Ne sviđa mi se kako zvuči njen glas :S
Korisnikov avatar
By walt333
Meni se sviđa kako pesma Lily zvuči u novom ruhu. Takođe zanimljivo mi je da čujem kako pesma Sensual world sada zvuči sa pravim tekstom iz solilokvijuma Moli Blum.

Nisam razočaran ali sam i daleko od toga da sam nešto oduševljen. Slušaću album ali ipak želim novi materijal a ne reciklirani.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Innamoramento napisao:Album je procureo... Ne sviđa mi se kako zvuči njen glas :S
Meni isto. :shrug:

Šteta što nije izbacila nove pjesme sa novim tekstovima, a ove prerade mi ništa posebno ne znače. Preslušao sam taj album reda radi da formiram mišljenje i nije mi se dopalo. Ajde barem izlazi novi album ove godine, pa možda će to na nešto ličiti.

Ali barem još imamo klasike: http://www.youtube.com/watch?v=wp43OdtA ... ure=fvwrel :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Taman da ga skinem
Ima neko link?
Korisnikov avatar
By HalfJack
Nemam link, nešto sam tražio ali nisam našao ništa. Još. Nadam se da će biti dobar album. *fingers crossed*
Korisnikov avatar
By HalfJack

"By request...the ultra-slow version of Wuthering Heights (created by "Looking At Blue" from the KateBushNewsandInformation forum), now accompanied by Kate's 1978 video for the song, also slowed to a crawl. The song really starts at 00:40, but I included the slowed-down chimes which now sound like scary-ass church bells. Creepy, innit?"
Korisnikov avatar
By HalfJack
"Tickets for Kate Bush at London's Hammersmith Apollo are already listed for sale online on sites such as Viagogo and eBay for prices as high as £1,475."
:radosnice:

"All 22 shows sold out in just 15 minutes when they went on sale at 9.30 this morning (March 28)."
:drama:

http://www.nme.com/news/kate-bush/76398" target="_blank

Samo čekam trenutak kada će Kate dobiti napadaj panike pa onda otkazati turneju. :lol: Could happen! Kate :meda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!