- 10 Sep 2011, 01:04
Прочитао септембаар.
Годишњица упокојења Патријарха Павла
Чланак о посту
Божја порука - јесте мало морбидан начин да натераш децу да спавају али служили су се људи и бабарогама и осталим чудовиштима па ни ово није толико шокантно
Чланак о манастирима и
дечје стваралаштво
.....
И уз највеће цепидлачење сам успео да видим само благу морбидност у једној од анегдота... Ако је то велики разлог онда не знам шта да кажем...
Морам само да цитирам анегдоту "Сан о испуњењу свих жеља"
Али видео сам да не примају радове који нису написани ћирилицом, можда си на то мислила/о? Али ја се са тим апсолутно слажем. То је по уставу званично писмо и ту нема поговора...
Ај у здравље
Годишњица упокојења Патријарха Павла
Чланак о посту
Божја порука - јесте мало морбидан начин да натераш децу да спавају али служили су се људи и бабарогама и осталим чудовиштима па ни ово није толико шокантно
Чланак о манастирима и
дечје стваралаштво
.....
И уз највеће цепидлачење сам успео да видим само благу морбидност у једној од анегдота... Ако је то велики разлог онда не знам шта да кажем...
Морам само да цитирам анегдоту "Сан о испуњењу свих жеља"
Сањао неки младић да је ушао у велику продавницу. За тезгом је стајао анђео и послуживао.EDIT: Прочитао и октобар и мора да сам бесповратно затрован православљем пошто не видим ни један проблем. Све саме анегдоте са дивни поукама о љубави и празницима. Дивна прича "погача" је очито знак ултрадесничарске црквене догме! Прочитао сам чак и реч уредника надајући се да ћу тамо наћи неки злочин против човечности кад оно међутим...
– Што ви овде продајете? – упита младић.
– Све што желите, одговори анђео. Младић поче набрајати:
– Ја желим: да престану сви ратови на свету, више правде за угњетаване, великодушности и разумевања међу људима, поштовање странаца, више љубави у породицама, посао за незапослене, више доброте међу људима и…и…
Анђео му преда једну омотницу и рече:
– Изволи. Овде је семење, а ти се побрини да од њега порасту плодови.
Немојмо само маштати и желети, урадимо нешто и сами за добро овога света. Семе имамо, Бог нам га је дао. Али ми морамо да га умножавамо добрим делима.
Али видео сам да не примају радове који нису написани ћирилицом, можда си на то мислила/о? Али ја се са тим апсолутно слажем. То је по уставу званично писмо и ту нема поговора...

Ај у здравље