Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
E, živanisam čekajući ovo.. Mislim, da nikog drugog nema, pa bih samo zbog Stephena Moffata gledala film, ali ovako.. jbt.. Simon Pegg i Nick Frost, Moffat, Peter Jackson... Ajme..
Korisnikov avatar
By Misfit
Waldorf napisao:E, živanisam čekajući ovo.. Mislim, da nikog drugog nema, pa bih samo zbog Stephena Moffata gledala film, ali ovako.. jbt.. Simon Pegg i Nick Frost, Moffat, Peter Jackson... Ajme..
idiotski pratim sve što Moffat uradi, taj čovek je on a roll u poslednje vreme! samo se nadam da se sav taj kreativni input neće poklati međusobno, previše dobrog ega na tako malom prostoru.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Joj, taj Moffat :love:. Još nisam naletela na nešto što je pisao, a da mi se nije dopalo. Defo mi odgovara i njegov humor i zapleti i maštarenja.. Ipak je on idejni tvorac mog najomiljenijeg Dr Who lika. :D

A nadam se će im sve to ok proći, makar što se Engleza tiče - Simonu Peggu i Nicku Frostu (koliko znam) nije toliko strano da rade za nekoga... tj. da izvode tuđi materijal. A što se ostalih tiče, ke vidimo..
Korisnikov avatar
By Misfit
Waldorf napisao:Joj, taj Moffat :love:. Još nisam naletela na nešto što je pisao, a da mi se nije dopalo. Defo mi odgovara i njegov humor i zapleti i maštarenja.. Ipak je on idejni tvorac mog najomiljenijeg Dr Who lika. :D

A nadam se će im sve to ok proći, makar što se Engleza tiče - Simonu Peggu i Nicku Frostu (koliko znam) nije toliko strano da rade za nekoga... tj. da izvode tuđi materijal. A što se ostalih tiče, ke vidimo..
ma, da je radio samo Coupling i Sherlocka, opet bi mu se klanjao do imbecilnosti. :love: a njegov rivajv novog Dr Who-a mi je najbolji do sada.

jedva čekam da vidim šta će Edgar Wright od toga da uradi. ako ga izopači kao Shaun of the Dead, eto veselja!
Korisnikov avatar
By Misfit
Navodno mu je Rejčel Vajs pičovala Beograd kada su snimali The Constant Gardener, pošto se oduševila kada je prethodne godine bila u poseti, pa je Fajns došao u BG i tamo u restoranu upoznao Katarinu Radivojević koja ga je zatim "sprovela" kroz grad. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
ovo deluje dovoljno suludo da bude genijalno.
Korisnikov avatar
By voicesman
Underworld: Awakening
Avengers
Star Trek 2
Batman 3 - Dark Knight Rises
Hobbits
...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!