Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
niti jednu. ja uguram njen usb u svoju uticnicu pa me jebe u mozak.
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni slike nisu najjasnije :retard:
Korisnikov avatar
By acid drop
ja bih probala sve te poze i sve ih favorizujem [osim makaza i voajerizma i orgija].
Korisnikov avatar
By m..
Hys. napisao:Meni slike nisu najjasnije :retard:
to je otprilike bila i moja reakcija. realno me boli uvo za pozu dok god uzivamo i dok nije neka poza u kojoj cu da utrnem, istegnem neki misic, sletim s kreveta ili vec i sl. bitnije mi je sta u tom trenutku mogu da dohvatim usnama i rukama nego pod kojim uglom sam u odnosu na zemljinu osu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja ne volim 69 jer nisam u stanju da se koncentrisem na dve stvari u isto vreme.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja najvise volim 88 i.e. two fat ladies :D
Korisnikov avatar
By Markiza
The Student poza " Ova poza uključuje kontakt čitavim telom i onu vrstu intimnosti koju možete dobiti samo kada grlite nekoga čvrsto i blizu sebe dok piljite u njene predivne oči i šapućete joj one tri najvažnije reči." :love:

From behind da je presavijem preko necega....preko bilo cega samo da je savijem... i da me savije :D
Muff dive definitivno i
tako dalje i
tako dalje....
Korisnikov avatar
By smaug
bas bleu napisao:ja najvise volim 88 i.e. two fat ladies :D
:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne mogu jasno da vidim gde im se noge nalaze..

Hm..
Korisnikov avatar
By m..
hlaefdige napisao:ja ne volim 69 jer nisam u stanju da se koncentrisem na dve stvari u isto vreme.
ahahaha. meni je lakse da se koncentrisem na 2 ili 3 stvari nego na jednu.
osim kad sam malo vise pijana, onda ne mogu da se koncentrisem ni na sta duze od 5 sekundi.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma ne vredi...ne mogu da pratim moje i njeno/njegovo desavanje u isto vreme kad je oralni seks u pitanju.....ja se tu nesto sva zdam u radnju da zaboravim da se setim di mi je klitoris...
By Mazilica
m.. napisao:
Hys. napisao:Meni slike nisu najjasnije :retard:
to je otprilike bila i moja reakcija. realno me boli uvo za pozu dok god uzivamo i dok nije neka poza u kojoj cu da utrnem, istegnem neki misic, sletim s kreveta ili vec i sl. bitnije mi je sta u tom trenutku mogu da dohvatim usnama i rukama nego pod kojim uglom sam u odnosu na zemljinu osu.
Upravo tako :up:
Bitna mi je samo spontanost, poze dolaze same od sebe (ako je prava partnerica s kojom se kuzis bez rijeci)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!