Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By pthalo
ja sam jednica u tom smislu da sam bila jedina deta kod kuće kada sam bila mala, ali ima dve polusestre koje su 14 i 15 godine starije od mene. Kada sam imala 12 godine, saznala sam da imam polubrata koji je 6 godine stariji od mene, i ova leta sam saznala da ima još jednog polubrata koji je stariji od moje sestre.
Korisnikov avatar
By coka
Mladja sestra i stariji brat :ples: Zavisi kako kada... Mogu da se oslonim na njih ako mi zatreba ali ovako nisamo bas najsjaniji :)
By loreenche
imam brata, a 80% vremena zelim da ga nemam
By Kragi
Brat, tri godine mladji, mada of kors svi misle da sam ja mladji. :D
Izuzetno bitna osoba u mom zivotu.
Naizgled dijametralno suprotni i daleki, a u sustini braca :)
Ako ne racunam period kad smo bili klinci, nema sanse da se setim da smo imali neki zesci konflikt ili problem koji nismo lako resili.
... kad se setim, delimo sobu a meni treba da dodje decko :smeh: i on ono kao bez problema ode. :D
Osoba kojoj sam se prvo outovao i verovatno jedina bez ikakvog homofobicnog ispada ikada....
Mogao bih do prekosutra... :D
Korisnikov avatar
By Markiza
Dve i po godine stariji brat...divan odnos oduvek...sada ozenjen,ima svoju porodicu a ni dan ne prodje da me ne zovne i prvo sto pita "Kako si?Jesi li dobro?" mu je ujedno i najbitnije....
Korisnikov avatar
By Blady
Napisala vec, imam stariju sestru koju OBOZAVAM.
By Leda_
Sestru koja je u Zg.Zao mi je sto nismo toliko bliske ali opet sigurno znam da nije do mene.

Blady-Divno je to:)
By Leda_
Blady napisao:^ Hvala :)
Nema na cemu i posto sam nova ovde gledam teme i mogu ti reci da imas divnu kosu tj da si jedna od najlepsih devojaka.Briga me sta ce misliti druge osobe kad procitaju ovo.Ne muvam te vec samo komentarisem.
Korisnikov avatar
By Blady
Leda_ napisao:
Blady napisao:^ Hvala :)
Nema na cemu i posto sam nova ovde gledam teme i mogu ti reci da imas divnu kosu tj da si jedna od najlepsih devojaka.Briga me sta ce misliti druge osobe kad procitaju ovo.Ne muvam te vec samo komentarisem.
:blush:
Sisala sam se nedavno, malo sam je uredila.. ali da, obozavam svoju kosu :love:
tnx again !
Ne ne, nisam ni mislila to :)
Ne jedi se ;)
Korisnikov avatar
By Andrija87
Imam mladju sestru.
Najvaznija osoba na svetu,ne preterujem kada to kazem.
I psiho sam,ali mogao bih da ubijem da ne trepnem za jednu njenu suzu,i nisam patetican.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Imam dva starija brata, koji su ustvari polubraca sa majcine strane.
Mnogo ih volim, posebno najstarijeg koji me celi zivot maltretira, zeza i sve ostalo sto starija braca rade al to je njegov uvrnut nacin pokazivanja ljubavi :D Naucio me je mnogo toga, a najvise kako da uzivam u zivotu i za to sam mu puno zahvalan :)
Drugog brata takodje volim ali on je u dubini previse slican meni a kod mene prevelika slicnost cesto komplikuje stvari...i mnogo puta sam primetio da mu je neprijatno kad pricam o svojoj seksualnosti, sto mi tesko pada.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mladjeg brata.

malo je reci da se obozavamo.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Blond Brat napisao:Jedinica :eya: :eya:
Vise ne volim sto sam jedinica :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!