Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Zonche,

zavrsni deo je art! :up:

bojandjo i Dirrty su urnebesni! :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Da li ste spremni za kraj?

TODAY - IT ALL ENDS.
POGLAVLJE DEVEDESET I OSAM – Here Comes The Bride

Ceo Forumland se jos jednom okupio. Svi mediji su prenosili uzivo ovaj dogadjaj, a red carpet je bio pun paprazza. Ovaj put, niko se nije potukao, niko nije napravio haos, i svi su nervozno iscekivali zavrsetak jednog loseg perioda i pocetak neceg sasvim novog.

Jedan ih je sve ujedinio i jedan je bio izabran da vlada – bas kao sto je Andjela prorekla. Ono sto niko nije ni slutio jeste cinjenica da su to bile dve osobe – dve osobe koje su se nervozno spremale za jedan od najlepsih dana u njihovim zivotima: njihovo vencanje.

- Nemam ja vremena za ovo! Nije da ne volim kada je sva paznja usmerena na mene, ali kao novi vladar ja moram da se postaram da sve tece u Forumlandu kako treba! I sta ako je ovo greska? DODAJ MI TAJ BIDERMAJER VEC JEDNOM!!! – histericno je vikao Zonche na njegove deveruse.
- Predsednice, bidermajera nema. – uplaseno prosaputa deverusa Kiss Queen dok se borila sa ljubicastom haljinom koja je izgledala kao da je neko ispovracao moc pozitivnog razmisljanja po njoj posuo je sljokicama i nabacao stotinak kilograma cipke na sve to.
- KAKO NEMA??? STA SE DOGODILO??? – vrisnu Zonche
- Deverusa Dirrty...on je...
- POJEO SAM GA!!! Ja mislim...DA! Jesam. Imalo je ukus cveca. – rece uzbudjeno Dirrty, a onda poce da zvace svoju haljinu.

Zonche uzdahnu duboko, stavi svoju glavu u ruke i rece sebi nesto u bradu.

- Dobro. Spreman sam. Hajde da zavrsimo sa ovim. Mrzim vencanja.
- Ali cico! Ovo je najlepsi dan u tvom zivotu! Izgledas tako divno u tom odelu! Ljubav je prelepa stvar i svako treba da ima pravo da voli koga zeli, da ozvanici tu ljubav...
- MAJKO, UMUKNI! Mozemo li da preskocimo tvoju strejt propagandu samo danas? Sredicu da mozes i ti da se vencas, samo me ostavi na miru. Mnogo sam te vise voleo dok si bila histericna hejterka koja tuce svakog ko je popreko pogleda.
- Dobro cico! Hajde onda da te ispratim do oltara! Kako sam samo ponosna na tebe! – rece Hlaefdige sa suzama u ocima.

I tako je svecanost zvanicno pocela. Gosti su seli na svoja mesta i cekali da se pojavi Zonche koji je bio prvi mladozenja koji hoda niz oltar. Svi su bili tu, niko nije zeleo da propusti ovaj momenat koji ce se zauvek pamtiti i biti upisan u istoriju njihove drzave. U prvom redu su se mogle videti i VIP licnosti koje su bile pozvane da prisustvuju. Statusove oci su plovile u tegli punoj tecnosti (zato sto uvek place na vencanjima), TheOne je hvatala beleske u svoj notes kako bi kasnije mogla prva da napise biografiju ovog srecnog para (koja je naravno veoma skandalozna i nema veze sa istinom), a tiho pored svih njih sedeo je Unic0rn kome se na licu videlo da tacno zna kako ce se sve odvijati (on je uvek sve znao).

Prvo su usle deveruse i sala je utihnula. KissQueen, KissAddict i Dirrty su se dokotrljali do oltara uz saplitanje i psovanje haljina. Nakon njih, svestenica Sunce koja je odrzavala ceremoniju a poslednja osoba koja se pojavila pre mladozenja je bio kum Kiborg koji se ukljucio virtuelno putem satelita.
Ogromna vrata sale su se otvorila i iz njih je izasao Machkodlak koji je trcao u krug bacajuci latice ruza svuda po Sali i po ljudima. To naravno nije trebalo tako da izgleda, ali se to ocekivalo od njega.
Odmah iza njega, Hlaefdige i Zonche su krenuli polako da setaju ka oltaru sa osmesima na licu. Scena je bila toliko dirljiva da je par ljudi eksplodiralo od srece (Popaye i Maljkovic se tome nisu mnogo obradovali – krv je ostavljala gadne mrlje). Gromoglasni aplauz je odjeknuo salom i Zonche je shvatio da je Dragonite bio u pravu. Bio je srecan. Prava ljubav je bila stvar koja mu je nedostajala u zivotu – taj momenat kada nekome predajes svoje poverenje i ljubav u ruke uz nadu da ih nece smrviti svojim postupcima vec da ce ih cuvati i voleti te istom merom. Zonche nije puno verovao ljudima. Puno puta se opekao o prazna obecanja, lazne izlive ljubavi i tudje nesigurnosti. Zbog toga je ljubav trazio u krevetima raznih muskaraca, no nikada sa njima nije docekao zoru. Ali on je bio TAJ. Verovao je u to. Znao ja da sta god se dogodi, uvek ce imati njega kraj sebe i da nece biti ni jedna prepreka koju zajedno nece moci da rese.
Hlaefdige je poljubila Zoncheta u celo i stala sa strane da posmatra ovaj svecani momenat.

Zonche je sa nervoznim osmehom cupkao u mestu cekajuci svog dragog kod oltara.

Cekao je...
I cekao...
I cekao...

...ali Dragonite se nije pojavio.
POGLAVLJE DEVEDESET I DEVET – Ljubav Zivi / Kiss Them Goodbye

- Tata, ova prica je mnogo glupa! Zar ne treba da ima happy end? – rece tuzno GossipBoy8989
- Sine, nemaju sve price srecan kraj, naucices to kada porastes. Idi sada igraj se sa sestrom JovanaBeograd! – rece mu otac.
Deckic je skocio na noge i uz osmeh otrcao u dvoriste da pronadje sestru. Izgleda da ga prica nije toliko pogodila koliko je pogodila njegovog oca.
- Moras li tu pricu zavrsiti sa tim groznim vencanjem? – rece zgodan muskarac koji je krisom stajao u cosku i posmatrao sta se dogadja. – Nije li se ona posle lepo zavrsila?
- Jeste dragi, ali nasa deca moraju da nauce da svet nije ispunjen samo cvecem, leptiricima i princevima na belim konjima. Nekad je ubod tog cveta otrovan i nekad u nasu pricu zaluta po neki pali princ.
- Istina. Ali oni su samo deca. Pusti ih da uzivaju dok mogu. – rece zgodna muska prilika i poljubi svog partnera.
- Ispricacu mu kraj neki drugi put.
- Ispricaj ga meni, sada.
- Ali ti znas kako se zavrsava. Bio si tu...
- Nema veze, volim da te slusam kako pricas.

Pripovedac se nasmeja vrati se u fotelju sa koje je ustao, i poce da zavrsava pricu:

Forumland je obozavao skandale. Narednih par meseci svi su pricali o propalom vencanju. Zonche se osecao kao da je u vrlo losem filmu u kome glavnu ulogu ima Julia Robets. No posle nekog vremena, taj skandal je zamenio neki drugi i svi su zaboravili sta se dogodilo. Stvari se nisu mnogo promenile u zemlji. Ljudi su nastavili da zive svoje zivote, Zonche je bio dobar predsednik i stabilizovao je region, imao je jos par mandata dok se nije povukao samovoljno. Trebalo mu je dosta vremena da pronadje nekog novog. No jedan dan, u njegov zivot je uslo jedno sarkasticno djubre po imenu Null i to je bio savrsen spoj. Sada zive srecno i imaju dvoje dece – GossipBoy8989-a i JovanuBeograd. Cica mica i gotova prica.

- Si srecan sad?
- Stoko, skratio si kraj!
- Necu da izgubis svoj imidz koji si toliko dugo gradio sa svim tim romanticnim baljezgarijama. – nasmejano ce Zonche
- A sta se desilo sa Dragonite-om? – upita Null
- Niko ne zna. Vidjen je kako kukavicki bezi iz crkve i posle je samo nestao. Bez traga i glasa.
- Dobro, bitno da prica ima happy end, zar ne?
- Ma kad te sada tresnem toljagom u glavu, nece ga biti.
Null se glasno nasmeja i ponovo poljubi Zoncheta.
- Hajdemo napolje, deca ce nam poginuti ako ih ne nadgledamo. Samo, reci mi jos jednu stvar, to mi nikada nisi rekao...
- Da?
- Taj dan, na vencanju...sta si promrmljao sebi u bradu pre nego sto si izasao pred oltar?

Zonche se zamisli i uz oklevanje odgovori svom muzu:
- ’’Ove tange bas zuljaju’’
STOTO POGLAVLJE – 100!

Razlicitost.

Razlicitost je ono sto nas Forumland cini najboljim mestom na planeti. Cinjenica da i pored nasih sitnih prepirki, nasih dolazaka i odlazaka iz ove cudesne zemlje, filozofskih diareja i brojanja do beskraja i nazad, mi i dalje postojimo, druzimo se i volimo (uslovno receno) - je ono sto nas cini toliko posebnim i jedinstvenim.

Svaka familija ima svoje miljenike, glavne ukucane, onog cudnog ujku koga niko ne voli jer mirise na sir i dira vas na neprikladan nacin, crnu ovcu, ne toliko pametnog mladjeg brata i strinu iz Belgije koja se kurci a ne ume da posalje kintu.

Uvek su tu oni koji ce pri smeni generacija vikati:
’U moje vreme, Forumlend je bio mnogo bolje mesto!’
’Ja sam drzavljanin Forumlanda od kada ga je Isus izmislio!’ kao i
’Fem Stop, Tetke Stop, Teretana Non-Stop!’
ali to samo govori o tome da se svako od nas u jednom trenutku osetio u Forumlandu kao kod kuce.

Deset godina nije malo. Deset godina je bilo i vise nego dovoljno da upoznamo nove ljude, zaljubimo se, raskinemo, pa se ponovo zaljubimo, stvorimo prijateljstva koja ce nam trajati do kraja zivota i uradimo stvari za koje nismo svesni da mozemo – bile te stvari dobre ili lose.

Naucili smo nesto o sebi, naucili smo vise o drugima i kada se jednog dana budemo osvrnuli, seticemo se Forumlanda sa osmehom na licu. Seticemo se tog perioda koji je ostavio trag na nas i koji se nece vise ponoviti.
Ali Forumland ce i dalje biti tu. Zivece u nama i u novim generacijama koje ce ga pretvoriti u nesto drugacije i u nesto svoje. Za nama ce ostati price i anegdote a mozda se nekad desi i neko specijalno gostovanje.

Podignimo case, nazdravimo novoj eri i pozdravimo se sa stvarima koje su sada iza nas.

THE END
EPILOG

Sile Mraka, Haosa i Bezumlja nikad ne spavaju – cak i kada potpuno zaboravite na njih. Taman kada pomislite da je bura iza vas, grmljavina vas podseti da jos niste na sigurnom.

Sedela je za velikim stolom i uzivala u solji caja. Oko nje je bio potpuni mrak ali joj to nije smetalo. Znala je da posle mraka uvek dolazi svetlost i ljubav. A ljubav je bitna.

- Bas ste mi nesto tihi veceras drugari moji. Znam da su okolnosti takve i da ste mozda malo tuzni, ali nemojte tugovati! Radujte se! Zivot je tako lep. A ako vam je dosadno, uvek mozete malo raditi na sebi! Upoznavanje sebe i rad na sebi su dve razlicite stvari ako niste znali. Upoznavati se moze i onaj koji uopste ne radi na sebi, cak ja mislim da je "cvrsto" poznavanje sebe tada i cesce. Sto osoba vise saznaje i bavi se ovim i onim pa i sobom vidi koliko toga je nesigurno i koliko moze da se menja i kod sebe i uzroke zasto bi se nesto menjalo a ne ostajalo uvek u jednoj tachci pod parolom - takav/takva sam. Pravog odgovora sta je rad na sebi nema, svaka osoba daje tome svoju boju, a ja volim sve vase boje. One su tako divne. Sve nase boje cine dugu, a duga je nas simbol... – zavrsi ona i uze veliki dah vazduha. Nasmejala se. Ona je uvek bila tako jezivo nasmejana.

- Imam odlicne vesti za vas drugari! Pronasla sam nacin da budete malo aktivniji. Malo sam se umorila od toga da ja stalno sipam caj i diskutujem. Nemojte me shvatiti pogresno, ja jako volim da delim svoja misljenja sa vama, cak i ako su ona u suprotnosti sa vasim. Ljudi su tu da razmenjuju ideje i prijateljstvo je jedno vecno upoznavanje medju ljudima koji su tako razliciti i divni. Vi ste tako divni. Ili sam to vec rekla? Ne...rekla sam za boje. Da, vase boje. Zelena i siva. Divne boje. Crna. Mrak. Da...- shvatila je da je prestala da se smeje. To nije smela sebi da dozvoli.

- Secate li se da smo jednom pricali o tome sta biste radili da vam je poslednji dan zivota... mislim da sam i tada rekla isto sto i sad mislim, i za dan i za nedelju, nista posebno radila ne bih, nista posebno govorila. Kako ono ide da sve ima svoje vreme, vreme za radjanje, za ovo, ono i za umiranje. Ja sam se trudila da u svako vreme zivim kako sam tada mislila da je najbolje, sve izrekla a sto nisam izrekla ne bih izricala ni u tih sedam ili jedan dan. Ne plasim se sopstvene smrti. Verujem u reinkarnaciju ako se tako moze reci ali ne iz nekog straha, nego mi neki uvidi govore da ono posle i pre tako nekako funkcionise...Sta vi mislite?

Tisina je odjekivala u njenoj glavi. Tisina koja je poput cesme koja kaplje postajala sve iritantnija. Osecala je kako polako gubi nit svojih misli. Osecala je kako je mrak ponovo potpuno obuzima. Razmisljala je o toleranciji, ljubavi, malim macama i kucama. Nije uspevalo. Smrt. Zivot. Reinkarnacija. Sreca. Mace. Kuce. Slatke male bebe. Slatke male krvave bebe. NE! NIKAKO!

- Mislim da je vreme za promene! Za lepe, vesele promene! Dosta smo sedeli ovde u ovom mraku. Pocinjem malo cudno da se osecam. Hajde Mazo, skupi svoje stvari, mislim da je vreme da upoznamo neke nove ljude...Sta kazes? Hoces na sunce? PA DA! SJAJNA IDEJA! Sunce je izvor zivota. Sunce ce nas sve oraspoloziti! Moj partner me uvek tera da se suncam, ali ja se plasim da ne izgorim. Loni, i ti ides sa nama! Pomozi nasim novim gostima da se spreme, molim te. -

Za stolom se niko nije pomerao. Cetiri prilike su i dalje samo sedele i cutale.

- REKLA SAM MOLIM TE!!!! MOLIM TE!!! MOLIM TE JE LEPA REC – ONA GVOZDENA VRATA OTVARA!!! SADA CU DA OTVORIM TA GVOZDENA VRATA!!! VI NESPOSOBNJAKOVICI MRTVI I SMRDLJIVI!!! DOSTA MI JE BILO!!!

Krenula je da se trese. Ustala je i vrisnula iz sveg glasa - glasa koji bi zaledio krv u zilama svakoj zivoj osobi. Ovoga puta, bilo je obrnuto.

- TAKO JE KAFICANI MOJI!!! USTAJTE IZ VASEG SNA!!! VREME JE DA SE VRATIMO TAMO GDE NAM JE MESTO!!! VREME JE DA USTANETE I POKAZETE VASU SNAGU!

Cetiri lesa koja su do tada bila nepomicna polako su se budila.

- REINKARNACIJA! PONOVNI ZIVOT! USTANITE I DISKUTUJTE!!!

Ali to nije bio zivot. Ni priblizno. Ispred nje su stajale cetiri prilike bez razuma. Cetiri prilike koje su bile u njenoj moci i njihov jedini cilj je bio da njoj sluze. Njena mracna moc je konacno izasla na videlo.

- MAZO! U FORUMLAND!
Naredi ona, i les nestade. Puf!
- LONI! U FORUMLAND!
Puf! Nestade jos jedan.

- A VI DRAGI MOJI NOVI GOSTI, MOJI SPECIJALNI DRAGI KAFICANI...VI STE TI KOJI CETE MI POMOCI DA PROSIRIM SRECU I RADOST PO NOVOM FORUMLANDU! SVI CEMO BITI KAO JEDNO! SVI CEMO DISKUTOVATI O MOJIM OMILJENIM TEMAMA! SVI CE DA BUDU KAO STO STE VI! MOJA TOLERANTNA, USLUZNA I POSLUSNA DECA! RA, ANGELINA777 – U FORUMLAND!

Rece ona i poslednje dve prilike nestase.
Puf! Puf!

Pre nego sto je i sama nestala, pogledala je duboko u mrak i obratila se praznini kao da se obraca svima koji su je ikada upoznali.

- Nikada ne podcenjujte moc vecno veselih i nasmejanih ljudi.
Voli vas vasa Dina...vlasnica kafica.
Zonche! napisao: ...
Ogromna vrata sale su se otvorila i iz njih je izasao Machkodlak koji je trcao u krug bacajuci latice ruza svuda po Sali i po ljudima. To naravno nije trebalo tako da izgleda, ali se to ocekivalo od njega.

...
:lol: ... Machkodlak. :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
:smeh:

Epilog nije mogao biti bolji :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
OK, ovo izgleda zanimljivo, vredi li citati svih 100 poglavlja iz pocetka, ili se radi o internim salama i sl. stvarima koje mi novajlije ne bismo razumeli? :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa sad, ima dosta nekih stvari koje su tu izvučene na osnovu ponašanja na forumu, zamiljivije je onom ko bolje zna forumaše koji se spominju u Forumlendu.

U svakom slučaju je vredno čitanja, probaj prvih nekoliko poglavlja, to ti je taj stil generalno i kasnije, tako da ako ti se ne dopadne, nema potrebe da nastaviš.
Mislim da je neko vadio to i sredjivao kao jedan fajl, možda će ti tako biti za čitanje lakše.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
OK, hvala. :) U slobodno vreme cu cituckati, pa javljam utiske :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Skupicu ja sve i postaviti file za download. Samo kad mi poprave komp za par dana.
Korisnikov avatar
By Zonche!
4NY K3Y napisao:Jos cuvam ljubicastu haljinu...

Slika

HAHAHAHHAAHHAAHAHAH!!!! Tako je i zamisljena hahahaha!!!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zonche! napisao:Skupicu ja sve i postaviti file za download. Samo kad mi poprave komp za par dana.
Yay! :cheer:
Korisnikov avatar
By blenta
nije tolika fora novajlijama

jer je sve na osnovu ponasanja i nekih specificnih konflikata i situacija vezano za staru gardu foruma
Korisnikov avatar
By Zonche!
HAHAHAHHA! Kako si samo uspela da iskopas ove fotke iz teme!!! :lol:
Jao Forumland prva tema koju sam procitao kada sam se prijavio, a iako i dalje ne znam nikog od ovih forumasa zabavno mi kad se setim koliko mi je bilo zanimljivo da citam ovo, bas super temica...
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!