- 20 Jul 2010, 17:58
2.Svestan oduvek sebe i svojih htenja,a opet u fazama prevrtljivosti..Hocu-necu,stani-pani...I onaj mir koji mi treba i koji ocajnicki iscekujem,potreban za ostvarenje se na kraju nekako izjalovi i odvuce u letargiju,kad ne hajem vise i kad mi postaje svejedno,i onda sve iznova(ako se nekada vrati zelja za istim putem),mada je pretezno zacrtan neki treci-cetvrti-linija manjeg otpora,a u sustini jedan isti...
3.Uvek kasnim.
4.Danima se ne radujem...Pre cu izabrati da se vratim na onaj pranjsnjavi kaldrmisani put,jer strahujem od sledecih..
5.Cesto...Vrlo.Al' tek onda kad prestane zelja i kad taj smisao koji je ranije imao na kvalitetu,ne splasne.
Originally posted by Dina1.Pa uvek se nalazio poneko da me odvrati od "putesestvija",da mi nametne nemogucnost tog puta.Rodjena stubborn mule..
1.Da li vam se vas put cini komplikovanim?
2.Da li ste oduvek znali ko ste i sta zelite ili ste to saznavali pa menjali i opet iznova saznavali?
3.Da li vam se onda cini da se sve desavalo na vreme ili ste uvek nekuda kasnili?
4.Da li ste zadovoljni sto zivot prolazi, da li se radujete svakom novom danu ili biste se najradije vratili u neki prethodni period zivota?
5.Da li ste opazali neke znake u nekom periodu zivota koji su tek kasnije dobijali smisao?
2.Svestan oduvek sebe i svojih htenja,a opet u fazama prevrtljivosti..Hocu-necu,stani-pani...I onaj mir koji mi treba i koji ocajnicki iscekujem,potreban za ostvarenje se na kraju nekako izjalovi i odvuce u letargiju,kad ne hajem vise i kad mi postaje svejedno,i onda sve iznova(ako se nekada vrati zelja za istim putem),mada je pretezno zacrtan neki treci-cetvrti-linija manjeg otpora,a u sustini jedan isti...
3.Uvek kasnim.
4.Danima se ne radujem...Pre cu izabrati da se vratim na onaj pranjsnjavi kaldrmisani put,jer strahujem od sledecih..
5.Cesto...Vrlo.Al' tek onda kad prestane zelja i kad taj smisao koji je ranije imao na kvalitetu,ne splasne.