- 27 Avg 2011, 21:06
samo na par stvari
Ne verujem da tu Popeye-eva razmishljanja igraju ikakvu ulogu.
lm, Popeye je chupav i dlakav takav kakav je, ja sam davno rekao i na svojevrstan nachin upozoravao tako da se ne uzbudjujete/mo puno u vezi njega. a mozda da ste svedochili kako on istim ako ne i vecim zarom postupa i na hrvatskom te bih gej forumu/ima tretira i tamoshnje klozetare, ormarushe, naci-shoviniste, sluge heteropatrijarhalizma.... mozda biste ga vishe iskulirali.
Hans napisao:.... činjenicu da si sebe samog verovatno takvim 'progresivnim' razmišljanjem otuđio od drugih ljudi, npr. heteroseksualaca u kojima jedino vidiš diskriminatore i homofobe.Ali, na heteroseksualcima je da se sami odrede da li su diskriminatori i homofobi ili nisu. To samo oni znaju i samo chinjenice koje odaju o njima njihovim stavovima, potezima, tretiranjima gejeva, ponashanjem..... to mogu da ustanove.
Ne verujem da tu Popeye-eva razmishljanja igraju ikakvu ulogu.
Hans napisao: Ali to je ok, s obzirom na državu u kojoj živiš. Vi tamo, kao i ovde, morate da etiketirate ljude.ovo ti vec nije fer. oni tamo i vi tamo/ovde ste mnogo bre slichni. a bilo ko od strana ko se buni protiv konstatacije da ste mnogo slichni, samo dodatno pokazuje koliko ste slichni.
Hans napisao: Sad čak čujem da tamo ima gejeva koji npr. podržavaju Gotovinu. Vrrrrlo efektno! Kada bi ovde neko od gay ljudi na forumu podržao nekog zločinca, nastao bi skandal. Ali tamo može.ovde ima istine, nazalost. na hrvatskom gej forumu se ponekad previshe popushta tamoshnjim hrvatskim naci-shovinistichkim (gej ?) forumashima i to je, uz moju zauzetost i nemanje vremena, jedan od razloga shto sam suspendirao moje odlaske tamo. no, to su njihovi problemi s kojim se oni prvenstveno sami tamo trebaju da suoche, a Gay-Serbia se u tom kontekstu moze samo pohvaliti svojom doslednoshcu u otklonu od naci-shovinistichkih sentimenata pa dolazili li oni i od nekih gejeva(?)
lm, Popeye je chupav i dlakav takav kakav je, ja sam davno rekao i na svojevrstan nachin upozoravao tako da se ne uzbudjujete/mo puno u vezi njega. a mozda da ste svedochili kako on istim ako ne i vecim zarom postupa i na hrvatskom te bih gej forumu/ima tretira i tamoshnje klozetare, ormarushe, naci-shoviniste, sluge heteropatrijarhalizma.... mozda biste ga vishe iskulirali.