Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
unic0rn napisao:Mogu samo da zamislim na sta bi licila gej sauna u Beogradu. :awesome:
na apartman, bar po temperaturi.
Neko fino mesto, za preko dana, gde mogu da popijem pice, jedem, dostupan mi je vajerles... Ne trazim puno :sigh:
Mesto na kom me nece opominjati ako se sluuucajnooo u sred bela dana poljubim sa devojkom, ovo se odnosilo na Novi Sad, jer im je to postala praksa izgleda.
Hellas napisao:@Blond Brat: U NS-u opominju?! Stvarno? Bas sam mislila da je tamo opustenije nego u BG-u. Sta ti kazu? Da ce te izbaciti?
Druga su izbacili :lol:

Nas su samo opominjali...

Nije uospte opusteno, zato neam poente da idem po `gej` kaficima, mogu sve to dobiti u strejt, jos bolje...sta cu, kad ne mogu nista da radim.
fali ozbiljan klub gde muzika (i publika) nece da bude ko iz diskoteke na divcibarama, u kom moze da se dise, igra, savata (nesto sto bar podseca na dark room bi bilo fino i zahvalno), sa toaletima koji ne vredjaju ljudsko dostojanstvo. klub sa pristojnim ozvucenjem, enterijerom, osvetljenjem. dakle neki ozbiljan klub, a ne masina za izvlacenje kesha od ocajne ciljne grupe koja nema drugi izbor.
Korisnikov avatar
By Waldorf
..od nedavno fali i neki pretežno ženski kafić..
m.. napisao:fali ozbiljan klub gde muzika (i publika) nece da bude ko iz diskoteke na divcibarama, u kom moze da se dise, igra, savata (nesto sto bar podseca na dark room bi bilo fino i zahvalno), sa toaletima koji ne vredjaju ljudsko dostojanstvo. klub sa pristojnim ozvucenjem, enterijerom, osvetljenjem. dakle neki ozbiljan klub, a ne masina za izvlacenje kesha od ocajne ciljne grupe koja nema drugi izbor.
Bice...Samo, sto rekla moja prababa, malo strplenja.
Blond Brat napisao:
Hellas napisao:@Blond Brat: U NS-u opominju?! Stvarno? Bas sam mislila da je tamo opustenije nego u BG-u. Sta ti kazu? Da ce te izbaciti?

Nije uospte opusteno, zato neam poente da idem po `gej` kaficima, mogu sve to dobiti u strejt, jos bolje...sta cu, kad ne mogu nista da radim.
WTF?!

nadam se da ste to prijavili nekoj LGBT udruzi.
plus se jos slozi medijska frka. bar tako to funkcionira u zagrebu :shrug:
http://www.zagreb-pride.net/web/index.p ... 71&lang=hr
Korisnikov avatar
By lav
Bgd gay sceni nedostaju urbani pederi i lezbe...
Popeye napisao:
Blond Brat napisao:

WTF?!

nadam se da ste to prijavili nekoj LGBT udruzi.
plus se jos slozi medijska frka. bar tako to funkcionira u zagrebu :shrug:
http://www.zagreb-pride.net/web/index.p ... 71&lang=hr
Nismo... :cut:
I on je na forumu pa nek progovori :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
lav napisao:Bgd gay sceni nedostaju urbani pederi i lezbe...
nesto mi nije u redu sa ovom izjavom.
sta to konkretno znaci?
Bg sceni nedostaje Gay Biblioteka...
Ali ne literatura tipa Sex i Grad ili Kako Uzjahati sto vise ku**eva vec gay pisci, gay tematika, ljubavne price. znas ono, upoznas se sa likom/ribom koji dobro izgledaju a vole da citaju i obrazovani su. Proslo je vreme tupih i glupih ljudi.

Mislim da su nam klubovi pogresno orijentisani. Cim se pri ulasku u klub osetis kao zivo meso to nije to.

Dakle GAY BIBLIOTEKA :hail:
Apolon_Bata napisao:Bg sceni nedostaje Gay Biblioteka...
Ali ne literatura tipa Sex i Grad ili Kako Uzjahati sto vise ku**eva vec gay pisci, gay tematika, ljubavne price. znas ono, upoznas se sa likom/ribom koji dobro izgledaju a vole da citaju i obrazovani su. Proslo je vreme tupih i glupih ljudi.

Mislim da su nam klubovi pogresno orijentisani. Cim se pri ulasku u klub osetis kao zivo meso to nije to.

Dakle GAY BIBLIOTEKA :hail:
Свиђа ми се идеја и размишљање. Генерално, геј културни центар недостаје. Организовањем изложби, приредби и разних манифестација под геј заставом и парада би дошла као свакодневни догађај...
Korisnikov avatar
By lav
antibiotic napisao:
lav napisao:Bgd gay sceni nedostaju urbani pederi i lezbe...
nesto mi nije u redu sa ovom izjavom.
sta to konkretno znaci?
to konkretno znaci da imamo gay mesta prema zaslugama, da su pederi bolji bilo bi i to bolje...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mislim da nije pitanje neukusa nego praktičnosti. S obzirom da mi pritisak skoči kada me neko i vodom polije, apsolutno sam za služenje pića u što zatvorenijim posudama - naročito vina i slične neperive tečnosti. A što se mene i mog pića tiče, radije bih da dobijem flašu za koju znam da je čista (ili čistija), nego zbog gužve ofrlje opranu čašu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!