Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By tomborn
Gledao sam prije nekoliko dana na explozivu na Hrvatskoj RTL televiziji.. kako je Hrvatska proglašena top destinacijom za ovu godinu.

LP je proglasio Hrvatsku najatraktivnijom zemljom ove godine, a LP slovi za vode?eg izdava?a turisti?kih vodi?a u svijetu. Prošle je godine Hrvatska bila na 4. mjestu.

sada sam se iznenadio kada sam našao više o tome na netu.

Evo bacite pogled na ovu adresu(ako vas zanima)

http://www.lonelyplanet.com/columns/

moja preporuka za mlade i partyanere:Rovinj, Vodice, Primošten, Novalja!jer u tim gradovima je zabava svaki dan!

za romanti?ne duše : Rovinj, Kor?ula, Hvar, Dubrovnik, Pula, Zadar, Krk, Cres

za umirovljenike :lol: svakako Opatija i Kvarner :lol:
Korisnikov avatar
By djo
ma šta ti meni penzioneri :oklagija:
dobro opatija, ali rijeka rules
Slika
Slika
By tomborn
ma moja mama obožava Opatiju, i tata, istina nisu umirovljenici još...no Opatija je za umirovljenike... tamo nema ništa za mlade! samo ti daj u Opariju...pa razgledavaj silne vile i hotele... a ako poželiš ludu zabavu sko?i do Rovinja u Monvi centar:spin:

:muzika:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja sam najve?a hrvatska atrakcija. :sise: Budimo realni, tko god doðe u Hr. dolazi zbog mene. Ja sam tajna prvog mjesta. :tos:
Korisnikov avatar
By djo
bio u opatiji, lepa je iznad prizemlja (mislim sve te vile), a u priyemlju, majko mila, samo fali ceca.

ovog leta sigurno do rovinja a onda i u oprtalj, a drugarica mi vodi gradsku galeriju u labinu i tamo je uvek super provod. ali rijeka rules!
Korisnikov avatar
By Loni
Moda se menja. Posle cunamija IN su mirna mora, bez talasa a takva je Hrvatska (otoci je cuvaju od talasa). Pored Jadrana u modi su zatvorena mora (isti razlog) kao što su mora kod U.A. Emirata, Egipatska strana crvenog mora, Grcke uvale, Karibi ...

Kad talasi ponovo udju u modu, onda ce biti u modi otvoreni okeani, gde su ''valovi'' i najveci. Havaji, Kanarska Ostrva, Ibica, Kiparska južna strana, Tunis...
Korisnikov avatar
By Marvin
Hocu ja ove godina da vam dodjem.
Ali ako se neko potrudi pa mi sazna neke detalje oko Motovuna.
Braco Hrvati, potrudite se i pospesite ovogodisnju turisticnu sezonu za bar 2 gosta. Trebaju mi informacije od nekog ko je bio.
(kad nemas na sta, igraj na patriotizam... mozda upali) ;)
By tomborn
motovun ti je prekrasan...15AK MINUTA VOZNJE AUTOM OD MORA...kamp ti je besplatan... uglavnom se pije i fešta..uz projekcije filmova
:) koncem svibnja ?e ti na njihovoj net adresi sve to?nije pisati.....

obvezno doði!!!!! ne?eš požaliti! :dj: :muzika:
Korisnikov avatar
By SouthSide
I ja sam planirao da dovedem par Svaba dole u Hr na leto,
vec sam ih skoro ubedio... :smokin:
A gde su najbolje zurke, nocni zivot i tako to??
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2kune
Ja sam najve?a hrvatska atrakcija. :sise: Budimo realni, tko god doðe u Hr. dolazi zbog mene. Ja sam tajna prvog mjesta. :tos:
Da?
Nekad bilo, danas se spominjalo...
Ljudi danas dolaze uglavnom zbog mene.
Ti si im ostala u uspomeni kao simpati?na bakica koja na kolodvoru u Splitu uzvikuje
Ruuuuuuuuuums
CimerFraaaaaaaaaaaj
Kameeeeeeeeeereeeeeeee!

:D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako ?eš na Motovun, izbegni festival. mesto biva uništeno svaki put, a festival je sve lošiji...
By tomborn
Originally posted by SouthSide
I ja sam planirao da dovedem par Svaba dole u Hr na leto,
vec sam ih skoro ubedio... :smokin:
A gde su najbolje zurke, nocni zivot i tako to??

kao što sam i rekao: u Rovinju su ti najve?i party-i u monvi centru...imas vise klubova....svi su jedan do drugog i super je!

Vodice i Novalja takoðer...

a za Primošten i Auroru ne trebam puno govoriti.... svakog kolovoza Morales!!!!!!!!!!! i ostale face...prekrasno je!
:dj:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Stripi
Da?
Ti si im ostala u uspomeni kao simpati?na bakica koja na kolodvoru u Splitu uzvikuje
Ruuuuuuuuuums
CimerFraaaaaaaaaaaj
Kameeeeeeeeeereeeeeeee!

Hm, nisam nikad ?uo da turisti dolaze tu kod tebe... Obi?no dolaze ovde kod mene :P
A i babu si falio, ima jedna šta ide po Splitu, svakom prijateljski i u povjerenju pruža ruku i uljudno pozdravi rije?ima: "Moli baba 2 kune". E ta sam ti ja. :blush:
:alexis:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by tomborn
motovun ti je prekrasan...15AK MINUTA VOZNJE AUTOM OD MORA...kamp ti je besplatan... uglavnom se pije i fešta..uz projekcije filmova
:) koncem svibnja ?e ti na njihovoj net adresi sve to?nije pisati.....

obvezno doði!!!!! ne?eš požaliti! :dj: :muzika:
Znam za sajt, gledao sam neke emisije, citao... bla, bla...
Ali meni trebaju inside informacije...
Znas ono, jedite kod Dzoa, spavajte kod Marte... ako imas tako nesto.
( ne spava mi se nesto u kampu... ali ako se mora... )
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by tomborn
moja preporuka za mlade i partyanere:Rovinj, Vodice, Primošten, Novalja!jer u tim gradovima je zabava svaki dan!

za romanti?ne duše : Rovinj, Kor?ula, Hvar, Dubrovnik, Pula, Zadar, Krk, Cres

za umirovljenike :lol: svakako Opatija i Kvarner :lol:
Kad sam bila mala, stalno smo letovali na hrvatskom primorju. Ne znam baš da li bih se sad usudila da odem tamo... No, bila sam u Bolu na Bra?u, Splitu, Puli, Medulinu i redovno smo išli u Gradac. Obožavam taj grad, mislim da i dan danas znam ta?no gde je šta i kako izgledaju odreðene zgrade, kakva muzika gde svira...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by 2kune
Originally posted by Stripi
Da?
Ruuuuuuuuuums
CimerFraaaaaaaaaaaj
Kameeeeeeeeeereeeeeeee!

Hm, nisam nikad ?uo da turisti dolaze tu kod tebe... Obi?no dolaze ovde kod mene :P
A i babu si falio, ima jedna šta ide po Splitu, svakom prijateljski i u povjerenju pruža ruku i uljudno pozdravi rije?ima: "Moli baba 2 kune". E ta sam ti ja. :blush:
:alexis:
ja vid'o jednu babu reperku sad (mislim pre dve nedelje kad sam bio) u rijeci na žabici, vi?e : KUNU BABI/ KUNU BABI/ KUNU BABI!
By tomborn
hallo na netu pogledaj iznajmljivnaje soba..pa kako da ti ja to vidim...sam odi na stranice istarske zupanije i eto ti
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by bojandjo
ja vid'o jednu babu reperku sad (mislim pre dve nedelje kad sam bio) u rijeci na žabici, vi?e : KUNU BABI/ KUNU BABI/ KUNU BABI!
Ta osoba je definitivno ispod mog nivoa! 2kn ili ništa! :durenje:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja nisam fan mora i sunca, ali u Croatiu ?esto idem... u ove severnije krajeve...

...što se ti?e najlepšeg mora na Mediteranu .... Hrvatska je broj 1.

u mom srcu HR je uvek No.1 :D
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by goranD
Ja nisam fan mora i sunca, ali u Croatiu ?esto idem... u ove severnije krajeve...

...što se ti?e najlepšeg mora na Mediteranu .... Hrvatska je broj 1.

u mom srcu HR je uvek No.1 :D
Ustašo :P
:smeh:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by mishicavo mache
ah well croatia je lijepa ali bretanja rulz:)
a tek irska
By Çâðê_DUP
Eh, ja bila u Dubrovniku samo jedan dan, a tako bih se rado zadrzala duze... Inace mi je u najnajlepsem secanju ostao Peljesac, tamo bih bas volela da odem ponovo. Jel bio neko skoro?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Cat Claw
Eh, ja bila u Dubrovniku samo jedan dan, a tako bih se rado zadrzala duze... Inace mi je u najnajlepsem secanju ostao Peljesac, tamo bih bas volela da odem ponovo. Jel bio neko skoro?
Ja bio, ali prije tebe. Ima tamo jaaako doprih pošta za tu? ribu... :peca: Puno, puno, samo ne smim kazat....ne smim re?, eeee.... Slika
By Çâðê_DUP
Ma, ja sam na Peljescu bila davne osamdesetosme... U nekom malom preslatkom gradicu gde nije bilo previse turista, i svi su bili superopusteni i u fajn raspolozenju, onak' bas uzivancija...
Sto se ribe tice, ja sam, bre, vedzeterijen! :vegi: Mogla bih da fishingujem samo kao Lisa Simpson, bez mamca i udice, cisto qliranja radi...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by kal zakath
Originally posted by mishicavo mache
ah well croatia je lijepa ali bretanja rulz:)
a tek irska
Ma Sicilia i Sardegna....more je ubitacno lepo...plaze bozanske...
Za nocni provod i tako to je ipak bolja Sicilia...Taormina :cheer:

Zatim jedno od meni omiljenih mesta...iako nije poznato kao tur-dest. za vas iz juzne Evrope i je i dansko mesto Skagen na ostrvu Jylland...Em sto je lepo, em su plaze divne em je umetnicko-alternativna kolonija...a i provod je odlican...

Od Hrvatske : Fiume (RI)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by M M and I

Od Hrvatske : Fiume (RI)
sušak (pe?ine) :P

cabo san lucas (mexico) :drama:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Cat Claw
Sto se ribe tice, ja sam, bre, vedzeterijen! :vegi: Mogla bih da fishingujem samo kao Lisa Simpson, bez mamca i udice, cisto qliranja radi...
O bože! :doh: Takva je bila i jedna tetkica kad smo mi ekipa ošli na hobotnicu ispod peke sa kumpirima. Evo i sad mi sline cure kakva je bila! :radosnice: A lijepo ti tetkica izvali: Ja ?u samo malo zelene salate. Ja sam vegeterijanac. AAAAAA!!! Pa mogo je odustat taj jedan put! :cupakosu: Nije to nikad probao, niti ne?e - bar ne takvu! :drama: Mogo je preživit sa jednim karakom na duši... Krumpiri su biljka, a jedan krak hobotnica sa lako?om regenerira... Eto, da je samo on jeo - nebi je ?ak ni ubio... :lukavi:
Korisnikov avatar
By one of the people
sve je to lepo, nego šta tamo ima za nas pedere iz inostranstva?
da li dragog da dovodim all the way iz Kanade a da tamo nemamo gde da izaðemo?
Postoje li gej plaže ili hoteli ili nešto bar sli?no tome? :misli:

P.S. Mi smo od onih što se cma?u po restoranima...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!