Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Umrsiše ga za medalju... dokle li planiraju da ubacuju nova stvorenja i magiju.
Korisnikov avatar
By antibiotic
da, imam takodje utisak da, umesto razresavaju situacije i odnose, oni trpaju jos vise preko sa novim karakterima, a kad neka prica udje u corsokak svoje zamrsenosti ili jednostavno smori, onda je razresavaju po principu "ocajnih domacica" - prosto predju - bilo kako - preko toga, bez kulminacije, ili naprave vremenski skok, samo da bi stavili tacku.
Slicno kao i ova moja recenica.

still, love it :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pan daje savete ljudima koji prate Dzesikin vlog :D

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ženski likovi su uvek zanimljiviji, u svakom smislu, počev od izgleda... muškarci su ili zgodni i golišavi ili nikakvi, glupi i lepuškasti ili ljigavi... a postoji čitav spektar mogućnosti za žene :awesome:
Korisnikov avatar
By antibiotic
nema najavljene 4 epizode :(

whats the fuckin deal?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Kako misliš nema? Ja je odgledah upravo..
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Waldorf

Kako misliš nema? Ja je odgledah upravo..
sad cu ponovo da vidim, ali nesto jako zalosno na pretrazivacu za torente, obicno budu nekoliko oznacenih zelenom bojom, sad jedva medium
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nemam pojma za torrente, ja ih skidam sa rapida i sličnih servisa..
Korisnikov avatar
By haemoglobin
aaaaaaaaaaaa prokleta baba....samo se nadam da ce neko tako slatko da joj otkine glavu negde na kraju sezone jer kapiram da sad ona da vedri i oblaci medj vamp krugovima...jebena vesticara

ali zasto Pam!! :(
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni se ne dopada blentavi Eric, a da ne govorim o retardiranim Bill-ovim frizurama :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
meni se za pravo cudo dopada ova sezona...isprepadao sam se da ce Jessica umreti...thank god nije :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
omg! sorry :( xD
ali dobra je epizoda :D izashao je i trailer za Vampire Diaries (u slucaju da gledas tu seriju) xD
Korisnikov avatar
By haemoglobin
uuuu jebeno dobro postaje..i nekako mi se cini kao da im je veci budzet za snimanje jer su efekti drknutiji.. :klap:
Korisnikov avatar
By castor
Waldorf napisao:Meni je ova sezona odlična. I totalno sam oduševljena Fionom Shaw.. kao i uvek... :D

Harijeva tetka, jedva provalih hahahaha,. Meni je super cetvrta sezona, brza je, ne razvlace= i svidja mi se sto je Pam konacno dobila malo vise prostora.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Drakche napisao:Konacno sam poceo da gledam, dobio prve dve sezone na DVDu (obozavam kad kasnim sa gledanjem pa mogu celu sezonu da odgledam za noc). Presao sam prvu sezonu.
Ja sam stigao do druge sezone, večeras ću odgledati celu II sezonu.

Serija mi se sviđa i drago mi je što sam počeo ovako kasno da je gledam, jer sada ne moram da čekam epizodu po epizodu. Dok ja stignem do IV sezone, taman će u USA biti emitovane sve snimljene epizode.

Za sada, užasno me nervira neandertalac Jason Stackhouse, ali mi svi kažu da će kasnije postati mnogo bolja osoba.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ovu sezonu prostu gutam i ne mogu da docekam sledecu epizodu
baba vestica ( aka Antonia Gavilán de LogRRoño ) mi ide na onu stvar i jedva cekam da je se otarase... sta li ce napraviti od onog medenjaka erika? :(
ocekujem da ce Lafayettu konacno nesto poci za rukom tako sto ce licno da je se otarasi i time skine s k**** sve vampire i sebi i Tari.

vukodlaci i beba monstrum su mi malo smor,
dok mi je Djesikina prica iz nekog razloga prilicno interesantna.
jadna, bas je dobila nogu u zadnjoj epizodi i to duplu!

Sookie - ce se verovatno ponovo zaljubiti i to u onog SEXY FUCKERFUCKERA AAAA :bale: vukodlaka ... ako prezivi, a prezivece , nadam se da ce to sto je vila konacno imati neke vajde u ovoj situaciji, takodze, radoznao sam da vidim kakav je onaj paralelni univerzum vestica i vila gde se jednom prilikom kratko nasla i otisla, mada cisto sumnjam da ce opet dozvoliti da nestane na godinu ili duze... zapravo bilo bi cool da se svi nadju tamo u jednoj od narednih sezona :)

here I sead It
Korisnikov avatar
By Insomnia
u pocetku me je izuzetno nervirao njihov juznjacki naglasak ali ima par dobrih likova
Korisnikov avatar
By Insorcer
Existo meus mancipium... Pareo mihi!

Marnie/Antonia mi je trenutno razlog zašto gledam True Blood.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!