Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by *deni*Jeste, idem na dramsku u Gimnaziji, a i 'pozajmljivali' su me vise puta da recitujem na raznoraznim programima... A inace razmisljam da odem na audiciju za gradsko amatersko pozoriste... Mozda je to neki potisnuti strah od toga da ne prodjem na audiciji?
Ja mislim da je ovaj tvoj san spada u specifične esnafske snove i odražava potisnuti strah od profesionalnog debakla. Glumac često sanja kako zaboravlja tekst iz scenarija, ili kako mu se jezik zapliće i ne može da izgovori tekst, lekar sanja da pogrešno operiše, pevač da ostaje bez glasa itd.
Ti si, ZlatnaPtico, pisala negde na Forumu da se baviš recitovanjem i glumom, tako da je uzrok sna koji si opisala upravo u tome.
Originally posted by ZlatnaPticaO, pa to je baš fino..
.. A inace razmisljam da odem na audiciju za gradsko amatersko pozoriste...
EDIT:Samo zbog nicka sam tako pisao, tj. obraćao sam ti se u gramatičkom rodu.
P.S. Musko sam. Ne znam da li si pisao u zenskom rodu samo zbog nicka na forumu, al kazem cisto da izbegnemo zabunu
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
obrati paznju na zurci ko ce ti prici
Originally posted by acid dropTi i ja imamo slicne snove, dodzi padi mi na grudi
Molder, Skali i ja
rešavamo slučaj
u mojoj ulici
noč je, i pokušavamo
da uhvatimo belog konja
koji skače baš visoko, onako, odskakuje
zapravo, Molder ga juri, ja sam se ukenjala
onda se na nebu pojavljuje krug neki osvetljeni i tamo nešto
odvlači našeg konja (extraterrestrials )
onda nas juri neko zmijoliko stvorenje koje zapravo izgleda kao
poveći krastavac. e tu sam baš pokazala hrabrost.
boj ne bije svetlo oružje, već boj bije srce u junaka
posle nas je Skali zvala da nam javi da je to bio nečiji prst
šta li mu se desilo, ne sečam se
ta-na-na-NA-NA ta-na-na-NA-NA drn!
the truth is out there
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!