Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Voleo bih da idem cesce.

Cesto kada sam sa nekim, pozelim da sam sam.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
da, cesto. Super mi je da sjedim na trgu, posmatram ljude i pijem kaficu sam.
Korisnikov avatar
By kurac
ponekad. više od ičega volim putovati sam. to odsustvo svjedoka iz svakodnevice svaku situaciju čini mnogo uzbudljivijom.
bioskop...kao mali sam ishao da gledam Harija Potera drugi deo zato sto niko nije hteo...ali inace ne praktikujem to...
koncert...to se nije deshavalo...uvek sam isao sa nekim...a da li bih isao sam...bih :)
clubbing...bih dosao sam u slucaju da me vec neko drustvo ceka tamo...ali da totalno idem sam tamo...to ne bih...mozda ako bih isao u klub negde u inostranstvu...ali i tada bi mi bilo awkward xD
Ranije nisam isla mnogo sama, ali mi je dramaticna promena nastala nakon jednog coloradovog posta na forumu

radilo se o nekoj zurci, gde je neka forumasica pitala jel hoce neko sa njom, jer ako niko nece, nece ni ona otici negde, a bas joj se ide

i napise colorado nesto tipa - nesto gluplje skoro nisam procitao, ako ti se ide, onda odes. da sam tako cekao da mi neko pravi drustvo, ne bih video pola onoga sto sam video
Korisnikov avatar
By Street away
Nekad mi je lepse da idem sa nekim, a nekad jednostavno ne mogu/ne zelim pa idem sam.
Korisnikov avatar
By ilija f
Na koncerte ne bih išao sam, ne znam zašto, ali mi je to loš trip. U kafić, na žurku, da, što da ne, lepo se mogu provesti sam. I volim da budem sam neko vreme nedeljno, prija mi da imam balans između vremena koje provedem sâm i sa nekim :)
Korisnikov avatar
By gossip
nisam to do sada praktikovao ali ako niko ne bude hteo da ide ici cu sam na beyonce :)
Korisnikov avatar
By bothways
Trip mi je da odem na kulturna desavanja (koncerti, bioskopi, galerije, opere, baleti, tako to) sam, tako da uvek idem u drustvu.

Kada je rec o restoranima, tu idem sam samo kad moram (tipa kada sam putujem po inostranstvu).
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460308#p2460308]ilija f napisao:[/url]Na koncerte ne bih išao sam, ne znam zašto, ali mi je to loš trip. U kafić, na žurku, da, što da ne, lepo se mogu provesti sam. I volim da budem sam neko vreme nedeljno, prija mi da imam balans između vremena koje provedem sâm i sa nekim :)
kod mene kontra, ja više NIKAD ne idem ni sam kim na neki koncerat.

osim ako se ne uvale, jel :lol:

na s&s tour u bgu sam išao sam nakon budve gde nisam bio sam i shvatio da je to poslednji put. ponesem novine vodu i mp3 i čekam :radosnice: :party:

ostalo i dalje ne mogu sam, a voleo bih :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Sunce
Na Nedelji nemackog filma tri filma odgledah sam. Totalno ok.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja brate od malena sa ljudima.

Prolazak kroz zajedničko iskustvo PRE događaja, onda posle...bilo da je to bioskop, koncert...uzbudjeno prepričavanje detalja...

Pola života sažaljivo gledao ljude po bioskopskim salama kako sede sami i čekaju projekciju filma, da bih kasnije OVDE saznao da mnogo ljudi u stvari sami tako biraju, tako vole...

Sad za predstojeći koncert nisam imao vremena da se organizujem jer je imperativ bio nabaviti kartu (svih 55,000 prodato za samo sat vremena), al sad nadjoh neke ljude...indukuju se nekako sve te vibracije, energija...tako ja.

Onaj solo deo sa introspekcijom svejedno dodje posle.
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2267834#p2267834]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
Originally posted by acid drop

jednom sam otišla u bioskop sa društvom, a vratila se sama. :ozbiljan:
http://www.youtube.com/watch?v=6ukMGnQohOw" target="_blank

:sigh:
Ne, nego su ljudi sa kojima sam bila Forever Morons.

Izdvojila sam se jer su pričali za vreme filma, a to me strašno nervira. I kad se završila projekcija, njih nije bilo u sali.

Davno beše.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!