Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
pederi
jos pedera
mucho pedera

:sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni licno drag king i drag queens i trans zurke/karaoke/pevanja. :) Bas bih volela da ih vidjam i da se druzim, igram, izlazim sa njima, idem na njihove zurke. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
fali nam jubafi :pinknaocari: ste culi onog doktora (necu vise ni ime da mu pisem) da 90% nas je promiskuitetno..

where is the romance? where is the tenderness? where is the love? where is the pussy?! show me the pussy!!! (originally by Lizzy the Lezzy :wundy: )
By loreenche
nista, imate i previse :sigh:

:novosadjanskapatetika:
Korisnikov avatar
By Srklet
jednogodisnja nemilosrdna kampanja protiv autohomofobije i ormara. tko prezivi, pricat ce.
Korisnikov avatar
By Berserker
više ljudi, malo više klubova i malo opuštenije okruženje, ali samo malo
Korisnikov avatar
By Kittrie
karaoke. :wundy:

pijani ljudi falsiraju ,grese u tekstu, pederi krecu dudlati mikrofon.. a mi navijamo !! :cheer:
Korisnikov avatar
By antibiotic
diverziteti, vise individualnosti i sarenila,
dobro poseceni barovi,
vise ljudi na sceni i na ulicama,
mega hot sexy baje.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Kittrie

karaoke. :wundy:

pijani ljudi falsiraju ,grese u tekstu, pederi krecu dudlati mikrofon.. a mi navijamo !! :cheer:
:cheer:

doduse, koliko je tesko napraviti karaoke?
zagreb pride to sporadicno radi na svojim partyjima, it's really not a big deal (potreban je laptop, odgovoarajuci program, mikrofon i zvucnik), a rezultat je otprilike bas kao sto si gore opisala. :love:
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by Laerem

Ja! :cheer:
I jos milion lepih femm lezbiiiiii :smilegrin: , nekako je dosadno sto je vecina lez buch.I kada mislim na femm mislim na lepotice poput Megan Fox, Lisa Rey, Natasa Bekvalac, Ana Nikolić :D , a ne na one femm koje imaju samo dugu kosu i 70kg -.-
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pocinjem da se kajem sto sam uniju rekla da ti skine ban -.-

ont
fali manje uobrazenih i povrsnih osoba
Korisnikov avatar
By Kekica
Hvala tebi na tome, ali mi ga nije skinuo zato sto si mu ti to rekla, tako da nema potrebe ni za cim da zalis i da se kajes ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Zla_Barbika

Hvala tebi na tome, ali mi ga nije skinuo zato sto si mu ti to rekla, tako da nema potrebe ni za cim da zalis i da se kajes ;)
ova recenica izvan konteksta mnogo bolje zvuci. :D
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

wanna bet?
Moze, u milku sa lješNJAKIMA.

Zato sto sam ja lepo otisla na forumski chat, tamo sam naletela na neznam i lepo popricala sa njim, onda smo se sprijateljili na fb, zatim je lepo postavio temu na forumu gde je pitao da objasne zasto sam banovana itd. itd. (ne znam da li si videla temu), nakon toga mi je javio istu noc da sam odbanovana sa foruma ;) ...A ukoliko se ne secas ti si mi rekla isti dan da sam banovana i rekla si da ces ga pitati zasto sam banovana itd, itd, ali nakon toga je proslo 5 dana i ti uopste nisi odg na por koju sam ti pos. tacnije 2, ladno si me iskulirala.Eto toliko :D , DAJ MILKU!
Sorry na off topicu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja kad sam pricala sa unijem jos si bila banovana, ali nevermind :zastava:

ont

a stvarno je dosta zapostavljena trans scena.. i jako ih retko vidjam po kaficima i sl, jedino par njih nocu u klubu.. :neznam:
Korisnikov avatar
By Srklet
@bas bleu: i ne samo to! nego ce ici na party na kojem je slobodno fotografiranje i moci ce se onda po drustvenim mrezama hvaliti svojim blamiranjem tijekom karaoka! :cheer:

tko ne prezivi, ima rush (aka ormarusha) i saune. :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
slobodno fotografisanje... postavljanje slika na drustvene mreze...
popeye, you truely are a man with a dream :drama:
Korisnikov avatar
By Srklet
:lol:
i onda se ljudi pitaju kako se nakupe frustracije, kad se bavis i takvim sranjima nekoliko godina. :gotika:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Moje str8 drugarice bile sa mnom u apartmanu, fotografisale sve živo, okačile na fejs. Od kad je to zabranjeno?
Korisnikov avatar
By bas bleu
nije zabranjeno da strejt primerci odu na safari i okace egzotiku na fb. that's the whole point.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!