Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Preletela sam na brzinu teme na forumu i mislim da nema ova tema a i da ima mora da je pre sto godina lol....

..Sto se tice mene...
Ja sam dosta klaustrofobicna i ono sto mi dolazi na nekakvo ispaljenje mojih unutarnjih savova je upravo kada sam sputana. Prvi put kada sam bila zavezana bila sam u predinfraktnom stanju, blago receno. :shocked:
Ali, kako vidite, tu sam, dakle prezivela.
Svaki naredni dozivljavala sam na neki nacin terapeutski, doduse ne u celosti, ali kao nekakva pobeda, barem delimicna, same sebe i svog najveceg limita.
Ne znam...da li je sve to samo igranje sa mojom vlastitom svesti pa sam bdsm uzela kao nekakav vodic kroz kojeg sam se suocila s tim. Ne znam...
Imate slicna iskustva...

p.s.Nisam htela staviti ovo u bdsm jer je tema fobije a naravno nece svaka biti vezana u vezi bdsm-a.Navela sam svoj oblik...

Vase fobije?

:)
By LeDeNa_
Plasila sam se dugo mraka.Uvek je morala biti barem sveca.To sam uspela pobediti :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
strasno se plasim medveda, a opravdano jel (napala nas mecka kad sam bila mala) ...ne gledam meĐede ni u zooloskom vrtu:neto:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Pre neki dan sam otkrio da nisam klaustrofobičan koliko sam mislio (išao na MRI). Ali jesam tafofobičan :glupavsam:
By tasa
klinofobija (strah od odlaska u krevet), somniofobija (strah od spavanja), klaustrofobija, hafefobija (strah od dodira) i fobofobija (strah od straha) su steceni strahovi koje sam pobedila uz pomoc moje drage :andjelak:
ostale su mi ove fobije: arahnofobija (paukovi), entomofobija (insekti), herpetofobija (gmizavaci), akrofobija (visina) - ovo je specificno jer se ne plasim leta avionom ali se plasim da pridjem rubu balkona na recimo osmom spratu :D :lood: , linonofobija (kanapi,gajtani i vezivanje) - stecena fobija i strah od misa da ce mi u snu odgristi cosak desnog uveta :D :lood: (ovo sam utripovala kao mala gledajuci crtani o cuki tuznom kojem je mis gricnuo uho) :sigh:
jbt najveci sam plasljivko :D

a sta mislite o lecenju fobija na nacin da se suocimo sa time od cega imamo strah
citala sam o tome i recimo strah od paukova po tom metodu leci se zamisljanjem da ga dodirujes pa na kraju zaista da ga uzmem u ruku :shrug: :nope: :odbij:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Tafofobiju neću da lečim suočavanjem sa strahom pa makar me nikad ne sahranili :lol:
By tasa
lol bre ti si poseban slucaj :P
By tasa
sad me bas bas zaintrigiralo kako se leci tafofobija
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kao mali sam imao fobiju od mraka al vise nemam

do skoro sam imao ogromnu fobiju od plivanja u vodi kojoj ne vidim dno. kontam da je i to jedan vid straha od nepoznatog koji je krivac za strah od mraka. kao vise nemam toliku fobiju, odnosno mogu da plivam, ali mi nije bas sve jedno.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by tasa

sad me bas bas zaintrigiralo kako se leci tafofobija
Verovatno ovako:
-legnes u sanduk
-sanduk spuste u 2 metra duboku rupu
-rupu zatrpaju
-you shit your self od straha
-ako ne dobiješ infarkt-izlečen si :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by Orlando the Lady

krvni sudovi

VENEFOBIJA se zove.
Sad sam trazila.Mislis na venerofobiju?

Sad sam procitala o tome.Od kada imas tu fobiju ako zelis reci?
venerofobija, da
zajebala sam nesto u kucanju

imam je od kada znam za sebe
i kada dobijem napad odlepljivanja, zna da bude poprilicno smesno

doduse, nisam sigurna koliko bih bila spremna da radim na ovom strahu.
Korisnikov avatar
By Markiza
U nekom periodu me hodofobija spopala-strah od putovanja(sama nisam smela da putujem nikud) i onda meni to dosadi i lepo sednem ja u bus i odem za CG i od tad...ne mogu da me udrze da ne putujem !Stalno bih ja ne'dje ....
Doduse sad sam klaustrofobicna,bojim se liftova strrrrasno...Jedno pobedim,drugo me napadne i tako u krug....
Korisnikov avatar
By Laerem
Fobija od ljudi koji su toliko isprazni i dosadni da se identificiraju sa svojim fobijama. Ne znam strucni izraz, na zalost.
Korisnikov avatar
By Kekica
kancerofobija - strah od mogućnosti dobijanja raka.

patofobija - strah od bolesti.
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by Laerem

Fobija od ljudi koji su toliko isprazni i dosadni da se identificiraju sa svojim fobijama. Ne znam strucni izraz, na zalost.
Aj ne kaki tako ti allaha. :molise:
By str00ja
Kao mali jedno vreme mraka, ali vise ne, mada zna i sada nekad da mi ne bude svejedno, ali retko.

Insekata definitivno, i vecine insektolikih stvorenja, za sada bez izgleda za prestanem. Jeste da je to ovako samoprocenjujuce, ali mogu da se kladim da bi i psidza zvanicno potvrdio. Ja stvarno umem da imam prave male panicne napade, cesto bas vristim i zovem ljude da mi izbacuju bubestine kroz prozor. S mravima i komarcima sam ok, ali sve ostalo - sto vece to gore.

Nije to strah da ce insekt da mi naudi, nego samo neki jebeni instiktivni histericni strah.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by LeDeNa_

krvni sudovi

VENEFOBIJA se zove.
Sad sam trazila.Mislis na venerofobiju?

Sad sam procitala o tome.Od kada imas tu fobiju ako zelis reci?
venerofobija, da
zajebala sam nesto u kucanju

imam je od kada znam za sebe
i kada dobijem napad odlepljivanja, zna da bude poprilicno smesno

doduse, nisam sigurna koliko bih bila spremna da radim na ovom strahu.

venefobija je strah od veneove zbirke :)
Korisnikov avatar
By luciferin91
Samo klaustrofobiju. :) Fobija za koju sam siguran da je nemam je hippopotomonstrosesquippedaliophobia. :D
Korisnikov avatar
By acid drop
strah od većine insekata, paukolikih stvorenja, zglavkara uopće

strah od visine, strah od bolesti

klaustrofobija
radije bih stajala pored vrata u busu nego sela na poslednje slobodno mesto u zadnjem delu busa, a pritom znam da će na sledećoj stanici ući njih 100 :drama:
imala sam i košmare nekad, ja u nekoj maloj zatvorenoj prostoriji i plafon se spušta :drama:
Korisnikov avatar
By acid drop
e, mislim da imam fobiju od telefonskih poziva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!