Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By alexandermagic
Originally posted by haemoglobin

privremeni

Slika
I ja imam činčile, ta divna stvorenja. :love:

Krzno ovog primjerka nije baš u najboljem stanju, trebalo bi da ga se češće stavlja u kutiju s čistim vulkanskim pijeskom.

@ elektron84

:)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
@spliff

Dora is adorable

medjutim, kako ja vise volim mace nego kuce, moram da priznam da su ona tvoja dva cicosa macosa meni ubedljivo najlepsi u ovoj temi
Korisnikov avatar
By Kekica
Necu nikada da ih zakoljem, sada su već i porasle, verovatno će ih prodati pa će ih neko drugi zaklati :(

A Torry hoćeš reći da su ti moje slatke jage jadneee??Ako je tako, imat' ćemo problema.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
dora ima divnu dlaku :love:

alexandermagic - kod mene je bila samo jedan dan...prosli gazda ju je drzao kako ju je drzao...no nova gazdarica je drzi kao malo vode na dlanu
Korisnikov avatar
By Kekica
Evo mojih bivsih nazovi ljubimaca :D

Ovo je slika skoro tek rodjene laste :) , malo izgleda ruzno :)
Slika

A ovo je posle kada su se već oformile u odraslu lastavicu, ali još uvek nisu letele, pa su po ceo dan ovako stajale :) , sada ih više ne posedujem, jer su odletele :D
Slika

I foto. mog omiljenog zeke, koja je sada i uvelike ponosna mama 7 malih zečića :D
Slika
Korisnikov avatar
By Azdaja
laste odlete kad ih diras, cackas gnjezdo... mozda dodju jednog dana druge, ali iste te sigurno nece doci...jeb (iz iskustva kazem)

jos jedna semova, cisto kad ovde kuckam... :D

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
By Kekica
Ouuuuuuuu :no:
A ja kontala da su me napustile jer su naucile da lete i otisle u beli svet, ali vidis mozda si u pravu, jer mi je cudno sto su ostale laste iz komsiluka i dalje u svome gnezdu a mojih nema :no: :no: :no: :tornado:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zla_Barbika

Ouuuuuuuu :no:
A ja kontala da su me napustile jer su naucile da lete i otisle u beli svet, ali vidis mozda si u pravu, jer mi je cudno sto su ostale laste iz komsiluka i dalje u svome gnezdu a mojih nema :no: :no: :no: :tornado:

cackala i ja "nase" kod mene u dvoristu i odletele su, pa cuh kad ih cackas odu i nema ih vise...mada pre par godina su dosle neke - verovatno druge...

ne rusi im mestasce, 100% nece iste doci...al ostavi :)

@sanjas, beban je divan - bolje stene ne imadoh nikad... :)

oke :love:
Korisnikov avatar
By Azdaja
"ČAČKALE ste laste sad placite" :lol:

ozbiljno, tako je...ne treba ih dirati i trt...

barbi, ako dodju druge, dont touch them :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
ma da...

al moj beban je najlepsi :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam Doru htela komentarisati...vec sam pisala jednom da smo drzali dobermane kad sam bila mala, moj je bio amor - naj kucov na svetu...otrovali su ga, nikad vise necu imati dobermane, to bi bila bleda kopija...ne bi :)

divni psi!!!
By alexandermagic
Nisam neki osobit ljubitelj mačaka, al' to sivo govno je slatko. :durenje:

Vrijeme je da se pozove parketar.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 66
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!