Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
ja nisam bila takvo dete.
bila sam starmala.

edit: jedino sto me je interesovalo su bili muzicki instrumenti za decu,
a kevu sam od 4. godine maltretirala da mi daje zadatke za 1. razred pa ih ja resavam pred spavanje (ona je uciteljica).

esit2: a volela sam robote , automobile na daljinski, i poveci helikopter koji je bas LEPO leteo, isto na daljinac. novac, stalno je bio razbacan po kuci pa smo se igrali banke. zmajeve. klikere. i commodore 64. :lol:
ah da, skupljala sam he-man igrackice; secam se kad smo u umagu (hrvatska) nasli ice-man-a i jos jednu, bile su preskupe, pa smo onda u trstu kupili jos jednu. bila sam presretna. :D
Korisnikov avatar
By acid drop
samo se pokriješ skroz i bezbedan si.
nemoj noge da ti provire, poješće ih nešto. :drama:
Korisnikov avatar
By gorilica
Kao bas mali, imao sam plisano sivo slonche, koje je kasnije zamenila zuta, takodje plisana kravica. :sigh: :beba: :leviathan:

edit:
I nisam sa njima spavao iz straha, vec zato sto sam ih voleo kao da su prave zivotinje u pitanju. :durise:
Korisnikov avatar
By Kittrie
da se ne volim toliko, osecala bih se kao neki frik sad.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by acid drop

samo se pokriješ skroz i bezbedan si.
nemoj noge da ti provire, poješće ih nešto. :drama:

ovo sam hteo da napisem... mada meni se dugo zadrzalo, ne od straha, da se pohrivam i preko glave... tek pre neku godinu sam to prestao da radim
Korisnikov avatar
By acid drop
OnT: nisam spavala sa (plišanim) igračkama, jer su mi smetale. Korvinovim jezikom - izšutala sam ih iz kreveta. :evilgiggle:
By Sixto
Ja sam imao plisanog Ferdinanda sa sve crvenim roscicima i cveticem na glavi! :D
Korisnikov avatar
By IriS
nisam bila taj tip deteta, nisam se plašila.

imala sam neke igračke koje sam volela (auto na baterije npr. :kesa: ), i nikad nisam imala noćne more i tako to da bih morala da imam neku džidžu koja će da me čuva :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam vazda vucarala nekakve plastične puške i pištolje i bila "mlada partizanka", ali nisam ih metala pod jastuk da bih rasterivala košmare i pucala u bauke. Danas foliram da sam pacifista. :peace:

Od stvari koje sam nosila u krevet, sećam se jedino polupopunjenog albuma "Štrumpfovi", nekih autića i par knjižica.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam bio toliko uplašeno dete da nisam na spavanje mogao da odem sa ugašenim svetlom. Noćne more sam imao redovno, sa sve čudovištima, duhovima i demonima... a mraka sam se plašio... uh.

No, nikada nisam spavao sa igračkama.
Korisnikov avatar
By bothways
Imao sam medu, Pukija, sa kojim sam dugo spavao (doduse, i dalje postoji, samo je prasnjav i malo razdrkan od silnih "operacija" koje sam sproveo nad njim; lici cak malo na ovog forumskog :meda: ). Najvise sam se plasio neke metalne figurice jednog vuka koji je stajao u vitrini u mojoj sobi ( :lood: ), ali otkad je on uklonjen, nisam imao cega da se plasim.

A imam jednog druga iz Finske koji je opsednut zekama i i dan danas spava sa plisanim zekom u krevetu (stariji je od mene koji dan).
By Glasnik
^

:sweet:
:up:

Nisam bio tako 'zavistan od igračaka'. ^^
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja sam imao najobicniju (ocito ne toliko sterilnu) gazu :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nista mi nije trebalo a cesto je to bio kamen koji mi se svideo tokom dana. :detesankcija:
Korisnikov avatar
By acid drop
kako si peeeeeeeeeeeeeeep..........................♥♥♥............
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Mage

Ja sam bio toliko uplašeno dete da nisam na spavanje mogao da odem sa ugašenim svetlom. Noćne more sam imao redovno, sa sve čudovištima, duhovima i demonima... a mraka sam se plašio... uh.

No, nikada nisam spavao sa igračkama.
Ovako i kod mene :) Samo bez ovih demona :D
A mraka se i sad plasim (malo manje, doduse).
Korisnikov avatar
By antibiotic
jastuci je zakon :D

jedno vreme sam forsirao jednu koalu, ali nije mi dugo bila hot pa sam je sutnuo iz kreveta
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!