Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Libera hanc famulam tuam ab omni aliena potestate...
Oslobodi ovu sluškinju svoju od svake strane sile...

Mislio sam da sam ga ostavio za sobom. GS forum i ja više nismo nalazili zadovoljstvo jedno u drugom, a kao neko ko veruje u društveni progres i u lični konzervativizam smatrao sam da je dobro da forum i novi forumaši idu svojim pravcem napred, a ja da ostanem ukotvljen u svom "svetu". I onda se desio sinoćnji san. Podsvest & nesvest su proradili iako u mom svesnom za GS forum duže već nije bilo mesta.

Idem tako, u svom snu naravno, ulicom i sretnem Dušana Maljkovića i Ulixa. Srdačno se ispozdravljam sa njima, a sa Ulixom i izgrlim. Nakon tog susreta, kojom prilikom sam verovatno i nešto ćaskao, mada bi za sadržaj ćaskanja trebala neka dubinska analiza jer ga se ne sećam, krenem dalje. Do ovog trenutka još ništa nije alarmantno, s obzirom da i Dudu i Ulixandru poznajem i da za njih u mom srcu ima mesta i nezavisno od foruma. No, šetajući dalje sretnem osobu koja mi je odnekud poznata i naglo je prepoznam. Pa, to je unic0rn! Istini za volju, i unic0rna sam jednom prilikom upoznao, ali nisam siguran da bih dečka prepoznao da ga sretnem na ulici. Jedino sam zapamtio da je u pitanju lepo čeljade. I onda me unic0rn upoznaje sa Marvinom. E, Marvina u životu nisam video, iako je osvojio moje virtuelno srce. No, to nas nije sprečilo da se ispričamo k'o pravi.

I taman kada čovek pomisli da je završio sa ovim virtuelnim mestom, ovakav san ga opali. Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji, oči su ogledalo duše i tako to.

Ima l' ovde školovani egzorcista?

:lepeza:

p.s. Forumske lezbe nisam sanjao. I da jesam, za pomoć se ne bih tada obraćao egzorcistima nego doktorki Ruth Westheimer.

:pervert:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Aplikacija za upravljanje snovima forumasha zaista radi :radosnice:
Korisnikov avatar
By Marvin
Moj Simor :radosnice: :love:

:setnja:

(trebalo je da stavim smajli :širi ruke: ali kako i mene sve više mrzi da forumašim... ni ne sećam se da li postoji takav ili sam ga umislio)
Korisnikov avatar
By mirth
:sweet:

zema vishe, makar i u snovima samo :chilling:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Simor

neko ko veruje u društveni progres i u lični konzervativizam smatrao sam da je dobro da forum i novi forumaši idu svojim pravcem napred, a ja da ostanem ukotvljen u svom "svetu".

istina... kao sto su zemlje exYu u zadnjih 20 godina postigle znatan napredak, ekonomski i u svijesti ljudima opcenito.

eno je i kerum sinoc najavio da ce podici pod Marjanom kip Isusa velicine 39 metara. najveci da bude. veci i od 'onog u Riu'. ako to nije napredak, onda ne znam sto je :sudija:
By Ulix
Kakva slučajnost, i ja sam tebe sanjao pre dva dana, ali se nismo grlili već si mi ti raspalio šamarčinu što ti se ne javljam.

:love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by erkondisn
Originally posted by Simor

neko ko veruje u društveni progres i u lični konzervativizam smatrao sam da je dobro da forum i novi forumaši idu svojim pravcem napred, a ja da ostanem ukotvljen u svom "svetu".

eno je i kerum sinoc najavio da ce podici pod Marjanom kip Isusa velicine 39 metara. najveci da bude. veci i od 'onog u Riu'. ako to nije napredak, onda ne znam sto je :sudija:

oh boze :doh:

Ko ona krstaca sto je digli de bese, u Kragujevcu?
Korisnikov avatar
By Pauceti
bio pun mesec pre neki dan
just sayin'

:2c:
Korisnikov avatar
By bothways
Zapravo, bio je tek 15. juna prosli put. :P
Korisnikov avatar
By Pauceti
jao ja gledao ovo

Slika

sad videh da je tek 15og, my bad :facepalm:

@Simor: srry na offu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!