Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By crni90
zanimljivo štivo :)
Originally posted by AbortiraniTerorista

Slika

Gej lezbejski info centar danas je predstavio prvi broj gej magazina "Optimizam".

Na 64 strane u punom koloru "Optimizam" vam donosi tekstove Vlade T, Borisa Milićevića, Gorana Miletića, Jelene Ajdarević, Borisa Milankova, Đurice Stankova, intervjue sa Markom Karadžićem i Nevenom Petrušić, kao i tekstove o istopolnim bračnim parovima koji su poreklom iz Srbije a sada žive u inostranstvu i još mnogo toga.

U pitanju je specijalno izdanje "Šta sve možeš u Srbiji kad si GAY" i zamišljen je kao zabavni i lako čitljivi vodič, koji nudi informacije o zakonskim pravima, ali i životne priče LGBT osoba iz Srbije.

Magazin prati i sajt "Šta sve možeš u Srbiji kad si GAY", vodič kroz gej život Srbije koji vam donosi informacije o kulturnim i zabavnim događajima koji mogu biti zanimljivi LGBT populaciji.

WEB: http://www.gayecho.com/guide

Štampano izdanje je besplatno i možete ga od sutra preuzeti u kafeu Smiley, Espeho, Fenix, Mystic u Beogradu. Od sledeće nedelje biće dostupan i u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici i Leskovcu. Uskoro više informacija o distribuciji.

PDF verziju magazina možete skinuti na adresi:
http://www.mediafire.com/file/cd3e4mot9 ... 1-full.pdf
http://www.calameo.com/ - možete okačiti free na calameo
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ali da znate koliku kaku sam videla u tom pdfu!
Kada preleteh sadrzaj bila sam upozorena, ali sam zaista morala da se sama uverim. Kaka epskih razmera.
Korisnikov avatar
By Mariška
^

Ah, pa ko ti je kriv što nisi "najbolja u onome što jesi"... :lepeza:
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, velika je kaka-konkurencija.
recimo, tekst 'sto sve mozes u vojsci kad si gay?'.... well, ocito ne mozes imenom i prezimenom potpisati tekst :lol:
By Kragi
E pa ovo stvarno funkcionise :D
Dobih ja prvi broj i to u Kg, stoga:

Prva zamerka mi je format. Ok, nije to magazin a mozda je namerno zbog 'diskretnosti' uradjen tako, a mozda i zbog manjka novca (mada se po kvalitetu papira ne bi reklo) ali sve sto mi je u formatu A5, odnosno u formatu enigmatskih novina mi je nekako neozbiljno.
Drugo, sama stampa je sitna. Bre Predraze doslo mi da od keve uzmem naocare iako nemam problema sa vidom :smeh:
sve ostalo je ok :D cini mi se da je 'tema broja' bio istopolni brak pa ne znam hoce li se ista menjati iz broja u broj, al' ok, videcemo :kragi:

I da, cruising mesta su mi hit!! :smeh: i nemoj da si next time izostavio Kg.

Srecno :D
By Kragi
E pa znas kaj:

prvo, meni ona imaju mesto u gay subkulturi jer su nastala pre svih klubova, dark roomova ... a o netu necu ni da govorim.
Drugo, 90% pedera je imalo bar jedan ONS u zivotu, te ne smatram moralijnim to kad kurac nadjes na romeu, chatu, forumu od one varijante da isti nadjes ispod tribina stadiona :kragi:
Trece, ovakva mesta postoje svuda u svetu i u mnogo razvijenijim i 'emancipovanijim' zemljama. Pa i George Michael je uhvacen kako ga dudla u javnom wc-u :radosnice:
I cetvrto, zajebi ista u malim mestima gde mozes da savatas jedino penzionera sa vestackok vilicom. Evo, npr. u Bgd-u mozes da biras, 12 njih te konstantno juri a bar trojica su po tvojoj meri. Keve mi :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Koliko vidim,ocene ciljne grupe su pozitivne,znaci da je uspeo i ovaj projekat. Cestitam na tome,a kad dodjem do stampanog izdanja,mozda napisem jos neki komentar.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!