Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
get a room (topic) you invisible obsessed people

on: e pa ako ne može, onda recimo ovo:

da se na mouse hover vidi intro post svake teme
da se ne resetuje last visit date čim ukucam G u browser
da mogu da izlistam teme ažurirane od poslednje posete (ne kao ovo novo danas što daje sve)
pretraga unutar topica
bolji rezultati pretrage (da mogu da se vide teme koje je započeo neki korisnik, da se može dobiti samo spisak topic-a ili pojedinačni postovi kao sada, da se vidi iz kog foldera je tema, ko je započeo i kada, da može da se sortira po svakoj od tih kolona)
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Galateja

- efikasnije brisanje ofova
- efikasnije spajanje istorodnih tema
- brisanje tema koje nemaju više od deset on odgovora za deset dana
- isti aršini za sve korisnike
- najstrože kažnjavanje spamovanja, trolovanja i ostalih trulih rupa

:saksofon:
Ekšli, ja ni bih bio toliko strog. Mislim da je dobro što je ovaj forum malo... lud.. otkačen... queer ( :D ) i to mu daje jedan poseban kvalitiet; kao da se ograničenost LGTB zajednice u našim sredinama malo raspojasala u digitalnom obliku.

Duduše, ne volim vulgarne naslove, ali Onaj Što Voli Arapske Piše dao je dobar komentar na tu temu :)
By Kragi
Otcekirati opciju 'filtriraj duple poruke' na linku 'pretraga' pa ko hoce nek cekira :sweet:
Korisnikov avatar
By istok
i pls za nas nesrecnike sa oglasa ucini nesto
makar search poruka
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zelim da ne moram da se ponovo registrujem. Toliko.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Molim vas ako je to ikako moguće da stavite da se u stvarnom vremenu uguravaju odgovori dok pišeš poruku!
To bi napravilo forum 3,1432908 puta efikasnijim
Korisnikov avatar
By acid drop
jao, to bi bilo super. samo ležiš i gledaš kako se pojavljuju. :cool:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Waldorf

Jedan totalno sebičan predlog, koji nije toliko želja za opcijom koliko borba s sopstvenim OCDjem. Muzika ima podforum, pa kontam da nema razloga zašto ne bi film i tv isto mogli da se prebace u sopstveni odeljak. Ona jedna mamutska tema mi se nikako ne čini dovoljnom.
Stvarno, ja to 'ocu. Ne postujem u tom delu bas zbog toga sto mi je nekako sve uzbukano na jedno mesto. Kad su kutlaca i skupljanje salveta mogli se odvoje, valjda mogu film i tv od kulture i umetnosti?

:fige:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Malo veci i bolji izbor dizajna foruma,
Ona ideja o chatu mi je isto cool,
i da
video sam na drugim forumima da postoje play liste na koje forumashi
mogu da dodaju svoj izbor muzike, nije lose da ide neka mjuza u pozadini dok citam :)
Korisnikov avatar
By mish_beli
Zar sve to ne bi unistilo NAS.
("NAS"- ljudi sa loshim netom... )
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by bern

Meni je super svaki forum koji je "forum", odnosno bez social media integracije i ostalih spoljnih gedžeta.

my thoughts exactly.

opcenito se grozim velikih overhaula foruma, gay.hr je (i) tako unisten.

p.s.
naravno, mnogo veci logo, bez opcije uklanjanja. :D
Korisnikov avatar
By Torry
nesto definitivno sa smajlijima, nit mogu da zapamtim kako se koji zove, em ima 5 strana em zbog te zbrke po 5 min kuckam post...dok nadjem dok ovo dok ono...
Korisnikov avatar
By unic0rn
sto se smajlija tice postoje dva problema:

1) ja nemam ideje kako to resiti
2) nemam volje/vremena da se bavim smajlijima..

Tako da ako iskrsne neka dobra ideja & neko ko bi se ozbiljno prihvatio tog razvrvrvrstavanja dogovoricemo se da se obavi i to.
Korisnikov avatar
By badu
Originally posted by KorvinOdAmbera

- sistematizovanje smajlija na grupe po funkciji sa maksimalno 8 smajlija u grupama (pozitivni, hejterski, tužni, forumaški, poznate ličnosti) koji bi se mogli birati u brzom odgovoru sa padajućim menijem kao i tokom slanja u2u-a.

- plusići i minusići iznad postova :die:

- profile find u2u i msnovi da budu u ćeliji iznad gde su ostali podaci. Isto tako i vrh strane.

- ostavite opciju sakrivanja postova od korisnika koji se mogu videti po želji.

- je l postoji ikakva mogućnost prizivanje pomoću @ liste članova i da članovi budu obavešteni kada su spomenuti u postu? kao na fejsu.

- u2u kapacitet proširite (ionako visi bezveze na serveru)

- sistem rasporeda tema i naziva podforuma malo da se promeni (ne znam kako)

- prevedite konačno do kraja čitav forum sa sve dugmićima i uslovima korištenjima i zajebancijama i na srpskom i na ostalim jezicima. I napravite verziju na ćirilici.

- I ako se ljudi slažu, da napravimo neki konkurs za novi logo. :D

- Da li postoji mogućnost da povežete sisteme IRCa #gay-serbia-forum i ovu bazu podataka, tako da registrovani nikovi na forumu, budu registrovani i šifrovani samo za te korisnike i u sobama, i da postoji dugmić koje će direktno voditi sa foruma na forumaško ćaskanje u stvarnom vremenu i sa originalnim, nepromenjivim nikovima? (ovde ga baš prećera :lol: )
Message original : Torry
da se npr ako neka tema ima 40 strana, jednim klikom odmah dodje do primera radi 26-te, da ne moram da rolam sto puta da bih dosla do nje
- nema potrebe za razmakom između pojedinačnih postova?

- isključite osetljivost pretrage na velika i mala slova. uključite opciju pretrage postova u konkretnim temama (ovo će biti dobro kada želimo da pretražimo slike ljudi :evilgiggle: )

- i pobrišite ove koji nisu dve/tri godine bili aktivni na forumu. neko možda želi da iskoristi nik. :D

Uzeli mi reči iz usta i sročili u nešto razumnije.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by KorvinOdAmbera

- sistematizovanje smajlija na grupe po funkciji sa maksimalno 8 smajlija u grupama (pozitivni, hejterski, tužni, forumaški, poznate ličnosti) koji bi se mogli birati u brzom odgovoru sa padajućim menijem kao i tokom slanja u2u-a.

** :hail:

- plusići i minusići iznad postova :die:

** ovo mi se ne svidja jer i sada imamo izdrkavnanja po klanovima

- ostavite opciju sakrivanja postova od korisnika koji se mogu videti po želji.

** ovo ni slucajno, sta se ne svidja treba da preskrolujemo

- je l postoji ikakva mogućnost prizivanje pomoću @ liste članova i da članovi budu obavešteni kada su spomenuti u postu? kao na fejsu.

** genijalno.

- u2u kapacitet proširite (ionako visi bezveze na serveru)

** si

- sistem rasporeda tema i naziva podforuma malo da se promeni (ne znam kako)

**slazem se

- I ako se ljudi slažu, da napravimo neki konkurs za novi logo. :D

** si

da se npr ako neka tema ima 40 strana, jednim klikom odmah dodje do primera radi 26-te, da ne moram da rolam sto puta da bih dosla do nje

** a da ubacimo ono skoci na str __

- isključite osetljivost pretrage na velika i mala slova. uključite opciju pretrage postova u konkretnim temama

** si, i reoptimizujte pretragu, odvratna je

- i pobrišite ove koji nisu dve/tri godine bili aktivni na forumu. neko možda želi da iskoristi nik. :D

** neka kuma kaze amen

i ubacite makar jedan tamni skin kao sto je sada Iconic

i najbitnije moze li se napraviti neka baza da mozemo da kacimo slike direktno. npr kad napravimo meme ili neku slicicu ocemo da okacimo da mozemo da je direktno uplodujemo iz posta a ne da moram da idem na imageshack ukacim pa onda kopi pejstujem

ili napravite neki direkt uploder koji moze da se koristi pri pisanju posta

za boga miloga nemojte dodavati retvituj, lajkni na fejsbuku, i ostala integrativna sranja za ljude sa previse slobodna vremeena. keep it simple posto 90 % ljudi cita forum i multitaskuje jos nesto

i nemojte da pustite drtija da bude mod :blenta:
Korisnikov avatar
By m..
onaj "spoiler" kao na parapsihopatolgiji. em da nije svakoj susi odma zbog smajlija jasno da se ironise, a i kad zapricaju o serijama da ne spoiluju.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by m..

onaj "spoiler" kao na parapsihopatolgiji. em da nije svakoj susi odma zbog smajlija jasno da se ironise, a i kad zapricaju o serijama da ne spoiluju.
Taman sam to 'teo.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Kada sam rekao plusiće i minusiće mislio sam na to da svaki korisnik ima pravo da doda jednu ocenu pojedinačnom postu.

I da se ne vidi ko je šta dao i kako.

Time ne ciljam na one koji ionako komentarišu sve na forumu - pošto će ti i bez plusića i minusića komentarisati, nego na jedno pedesetak ljudi koji ovde samo čitaju a kojima je previše glupo da samo dodaju :up: uz citiranje jer nemaju šta da dodaju.
Mislio sam da to izgleda kao i na vukajliji:

Slika
Korisnikov avatar
By blenta
znamo sta si mislio
i ovde ce to da sluzi
da debili lupaju minuse na svaki post
onog koga ne vole
il ih je odjebao za sex
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by unic0rn

1) ja nemam ideje kako to resiti
2) nemam volje/vremena da se bavim smajlijima..
sve ih indeksirati i pustiti neki javascript da ih traži prilikom kucanja. ako ukucam "l" da ih zbaci sve na "l"... meni bi trebalo mnooooog vremena da to uradim jer ne poznajem JS. ali eto, makar predlog.
Korisnikov avatar
By blenta
svidja mi se jako ona ideja za spojler
a java script -opet
protivim se ostro svakoj sitnici
koja ce povecati tezinu foruma
u smislu sisanja protoka

jer nikad ne otvorim forum pa ga citam natenanae
neg dok igram igrice
skidam filmove
ili radim druge stvari za koje mi treba protok
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
A jel postoji mogucnost za opciju da se zabrani odredjenim korisnicima da citaju nase postove:nunchake:

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!