Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Belanos
Iako je debi album "Lungs" objavljen jos 2009. tek prosle godine otkrio sam ovaj bend cuvsi njihovu najpoznatiju pesmu: "You'v Got the Love" (koja je doduse obrada, ali iskreno bolje zvuci u Florence izvodbi). Onda sam poslusao i ostale pesme i prosto se zaljubio u njen glas, nacin pevanja i scenski nastup. Spotovi su nesto novo i izdvojile su mi se jos pesme kao sto su: "Cosmic Love", "Dog Days are Over", "Rabbit Heart", "I'm Not Calling You A Liar" i druge...

Slusa li jos ko Florence And The Machine :discofever:
Korisnikov avatar
By bothways
Jos 2009. se navukao na nju/njih. U poslednje slabije slusam, ali sam svojevremeno stalno vrteo album.

Samo mi nije jasno zasto svi vole tu You've Got the Love. Em je obrada, em je gora od originala (po mom skromnom misljenju), em ima mnoogo boljih pesama.

All time favorite: Girl With One Eye.
Korisnikov avatar
By Blady
Svidja mi se bas. Ovo mi omiljena.

''
Korisnikov avatar
By Belanos
Originally posted by bothways

Samo mi nije jasno zasto svi vole tu You've Got the Love. Em je obrada, em je gora od originala (po mom skromnom misljenju), em ima mnoogo boljih pesama.

Verovatno zato sto se najvise vrtela na MTV. Inace meni se vise svidja obrada, zbog te energicnosti koju Florence daje kroz svoje pevanje. Ja imam vise omiljenih :D
By loreenche
ne bih da hejtujem, ali zasto ovo nije u folderu "Muzika"?

P.S. Od njih mi se djasvi Hurricane Drunk i naravno, You've Got The Love :lol:
Korisnikov avatar
By Timothy
Ok je, mada realno ima i boljih Novo-britanskih pevaljki (Ellie Goulding, Bat for Lashes, Marina & the Diamonds, Clare Maguire), ne kažem da su muzički iste već da su isti talas uhvatile...
Inače, ja svuda čujem Dog Days are Over, tako da mi ta najviše i ostala u ušima.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
I wish I were the machine in Florence and the Machine. :drama:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Uh... to je bila ljubav na prvo slušanje :) Prosto je nemoguće ne voleti je, kao i ekipu koja je prati :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Odavno...2,3, godine, pre nego sto su izdali taj album, privukli su mi paznju sa ovim, sto sam manicno stavljala na forum, pa i jos uvek umem:

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
''

Prvo sam naleteo na ovaj nastup, savršen je... a onda sam se drogirao i studijskom verzijom pesme.

Poslušao sam i ostale singlove, nisu mi zapali za uho.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
da nije bilo hys. koja je bačila neđe davno linkove, a pre nego što su random-ljudi-ali-svi krenuli da smaraju njima - nikad ih ne bih zavolela i volela.

a i ta žena je prokleto divna, drama divna.

ulete colonia sa novim singlom,
a baš htedoh da ga okačim.
ne urla <3
Korisnikov avatar
By bothways
Novi singl nije ostavio na mene neki dublji trag. Videcemo, mozda cu zavoleti posle vise slusanja (kao sto je bio slucaj sa mnogim njenim pesmama koje su mi isprva zvucale obicno).
Korisnikov avatar
By Belanos
bothways napisao:Novi singl nije ostavio na mene neki dublji trag. Videcemo, mozda cu zavoleti posle vise slusanja (kao sto je bio slucaj sa mnogim njenim pesmama koje su mi isprva zvucale obicno).

To ti je kao sa kvalitetnom hranom, sto je duze zvaces mora imati bolji ukus, a ne kao "prasetina" koje na estradi imas koliko hoces :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Cuo sam jedino Dog Days are Over, tj prvo sam bio opcinjen spotom, a onda mi se i muzika svidela. :tetka: Planiram da preslusam celu diskografiju. I have a sneaky feeling da ce mi se svideti.

Inace, da ne udjoh u temu, NIKAD ne bih skontao da Colonia ima novi nick. :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
e kako mrzim kad mećete svinje/prasiće u negativne kontekste, pa glavu bih vam otkinula. šta sad, prasetina ne valja.
aj bre beži.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!