Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By elektron84
@barbi: ako hoces sladunjav teen filmic pogledaj But I'm a cheerleader :)
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by Hellas

Negde davno sam na youtube gledala neki i jako mi se svideo, ali ne sećam se kako se zove.Uglavnom kao neke dve tinejdzerke i ova jedna fotografise ovu drugu, ta kao odnese tu fotografiju u skolu i pokaže je nastavnici i ona joj kao kaže način na koji te je ova devojka fotografisala vidi se kao da te želi, tako nešto, ne sećam se baš :S.

Da ne znaš možda koji je to film?Ako si skontala šta sam napisala, jer ja nisam xDDD
Videla sam na imdb.com trailer za film High Art, isto je u pitanju fotografija, ali ta devojka radi za magazin i slikala je neku devojku koja je narkoman...

A pokaze ti dole recommendations pa tu vidi neke filmove sa slicnom tematikom, mozda nadjes nesto zanimljivo.
Ouuu, nouuuu.Nemoj da gledas taaaj film.Skinula sam ga pre i kao pogledala, mada nisam stigla čak ni do pola.Nekako mi je film bas dosadan i glup :neto: .A znam to na imdb.com tu često i gledam neke filmove, ali se na kraju ispostavi da sam gledala skoro svaki lez film, ili mi ko iz inata samo te prepocuju :P :neznam: :D
Korisnikov avatar
By Kekica
@elektron ee taj može, vidis zaboravila sam na njega, a gledala sam ga davno na youtube (tada nisam još umela da skidam filmove) xD , pogledaću ga opet! :zen:
Korisnikov avatar
By Kekica
:wtf:

Glupi net, izbacio mi je 3 ista posta -.-
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by Galadriel

Gray Matters sa Heather Graham, komedija
Gledala.I to ga još iznajmila u DVD klubu sa braćom misleći da je komedija, tek sam kasnije kao budala premotavala scenu gde se ljube na krevetu xD

Nego, da ne znate onda neki dobar dokumentarac o svemiru? -.-
Korisnikov avatar
By Galadriel
Imaš mnogo na temu crnih rupa u produkciji National Geographic. :mucka:
Korisnikov avatar
By Kekica
Nouuu, nou.To mi je već dosadno, jer znam sve o njima :obesen:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Svaka čast naučnici se još uvek trude oko osnovnih principa funkcionisanja. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Kekica
Pa naučnici, ne i ja :)

Ja imam drugare iz svemira koji mi otkrivaju neke tajne ;)

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Hellas

Ima ih toliko, ne zna im se broja. Ali nijedan mi nije nesto poseban. Vise volim knjige, sa tom tematikom, naravno ne naucna fantastika. Mogu da ti preporucim neke knjige o svemiru, ako te zanima...
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by Hellas

Ima ih toliko, ne zna im se broja. Ali nijedan mi nije nesto poseban. Vise volim knjige, sa tom tematikom, naravno ne naucna fantastika. Mogu da ti preporucim neke knjige o svemiru, ako te zanima...
Naravno da me zanima :D .Reci?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!