- 16 Jun 2011, 01:39
@barbi: ako hoces sladunjav teen filmic pogledaj But I'm a cheerleader
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by HellasOuuu, nouuuu.Nemoj da gledas taaaj film.Skinula sam ga pre i kao pogledala, mada nisam stigla čak ni do pola.Nekako mi je film bas dosadan i glup .A znam to na imdb.com tu često i gledam neke filmove, ali se na kraju ispostavi da sam gledala skoro svaki lez film, ili mi ko iz inata samo te prepocuju
Videla sam na imdb.com trailer za film High Art, isto je u pitanju fotografija, ali ta devojka radi za magazin i slikala je neku devojku koja je narkoman...
Negde davno sam na youtube gledala neki i jako mi se svideo, ali ne sećam se kako se zove.Uglavnom kao neke dve tinejdzerke i ova jedna fotografise ovu drugu, ta kao odnese tu fotografiju u skolu i pokaže je nastavnici i ona joj kao kaže način na koji te je ova devojka fotografisala vidi se kao da te želi, tako nešto, ne sećam se baš :S.
Da ne znaš možda koji je to film?Ako si skontala šta sam napisala, jer ja nisam xDDD
A pokaze ti dole recommendations pa tu vidi neke filmove sa slicnom tematikom, mozda nadjes nesto zanimljivo.
Originally posted by DarlingUuu, kada sam bila gledala taj film, covece...
Elem...Fucking Amal ( Show me love)
http://www.imdb.com/title/tt0150662/combined
Originally posted by acid dropkako volim kad film ima sjajan soundtrack.
Fucking Amal
Originally posted by DarlingMeni omiljen, plus sto volim britance.
Tipping the velvet
Originally posted by GaladrielGledala.I to ga još iznajmila u DVD klubu sa braćom misleći da je komedija, tek sam kasnije kao budala premotavala scenu gde se ljube na krevetu xD
Gray Matters sa Heather Graham, komedija
Originally posted by HellasNaravno da me zanima .Reci?
Nego, da ne znate onda neki dobar dokumentarac o svemiru?
Ima ih toliko, ne zna im se broja. Ali nijedan mi nije nesto poseban. Vise volim knjige, sa tom tematikom, naravno ne naucna fantastika. Mogu da ti preporucim neke knjige o svemiru, ako te zanima...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!