Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

da li bi voleli da imate decu ?

vec imam :mazi:
12
4%
voleo/la bih :love:
166
58%
mozda, kada bi se promenila drustvena klima :molise:
16
6%
da, ali ne znam kako :puzzle:
24
8%
ne znam :neznam:
21
7%
nisam dosad razmisljao o tome :misli:
6
2%
odrekao/la sam se tih zelja jer sam gay :saksofon:
11
4%
ne, nikad i ni pod kojim uslovima :vatrica:
31
11%
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by EYA

ima nas 4 koji vec imamo decu :grouphug:
zoe, andjelika, eya, i ko jos ?
Ja bih bila jedna od onih 7 u prvoj opciji. :)

Dakle, ti, andjelika, zoe, ja - i ne znam ko su ostali? :neznam:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Volela bih toliko da hocu da nestanem od tuge sto je proslog meseca beba bila tu na nekoliko dana a onda...nista. Ta zelja koja kljucha u nama koji zelimo dete je nadam se dovoljno jaka, da iz nje crpim snagu za buduce pokusaje. Ko zna, mozda sledeci put uspe :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Inner-Smile

Volela bih toliko da hocu da nestanem od tuge sto je proslog meseca beba bila tu na nekoliko dana a onda...nista. Ta zelja koja kljucha u nama koji zelimo dete je nadam se dovoljno jaka, da iz nje crpim snagu za buduce pokusaje. Ko zna, mozda sledeci put uspe :)
drzite se. bice ok. :hug:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Mislila sam da hoću, sad mislim da neću.
By Sixto
Ni pod razno, uzasavaju me.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Da, bih, ali da do detetove pete godine budem na "sluzbenom putu". :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Inner-Smile

Zao mi je :(

No svakako idite ponovo, nama su govorili da je dobar znak kad do trudnoce dodje, znaci da moze da uspe. Mozda da nesto pokusas sto je do tebe, pijenje folne kiseline, akupunktura, zdrava ishrana... Mada ja znam zenu i to preko cetrdesete koja je imala i viska tezine i pila cak, nikakva zdrava ishrana pa ostala u drugom stanju preko vto i sad vec i ima bebu. Ali mnoge zene umiri da rade nesto novo zbog cega je svaki novi put ponesto drugaciji. No bice na kraju kako je sudbina, a posto ste vas dve vec uradile razna cuda, nadam se da ce uskoro kod vas doci i do novog - bebe :beba:

:hug:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam bio vrlo protiv, i onda sad nešto... odnekud... taj neki crv...
Mislim, ne bih ja dok ne budem 100% siguran... a za tako krupnu i bitnu stvar sumnjam da ću ikad biti potpuno siguran...

Al eto... nešto se raznežim na sliku sebe i muža sa detetom. Onako ćurkasto se, jako, raznežim :sigh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ranije sam htela, sad vise ne.

Valjda dok je covek mladji ima energije za stosta, a kasnije ga jednostavno mrzi da se cima.
U ovom periodu (duzem) bi mi dete bilo samo opterecenje (i psihicko i fizicko), a u tim okolnostima - bolje ne.
Korisnikov avatar
By Kekica
Želim i imaću.Život bez dece je jako glup i dosadan.Pogotovo kada dodje vreme i kada budemo stariji, oni su nam jako potrebni.Jer ko će te u starim danima gledati ako ne tvoja deca.I želim da budem baka i radujem se svojim unučićima :blush:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Zla_Barbika

Želim i imaću. Život bez dece je jako glup i dosadan. Pogotovo kada dodje vreme i kada budemo stariji, oni su nam jako potrebni.Jer ko će te u starim danima gledati ako ne tvoja deca.I želim da budem baka i radujem se svojim unučićima :blush:

yeah, right

ak' ti zivot nema smisla bez dece, nece imati ni sa decom
Korisnikov avatar
By hlaefdige
eto kako se razlikujemo...ja mislim da je radjati decu da bi imao ko da te gleda kad ostaris jedan od najglupljih, najsebicnijih i najlosijih razloga da se ima dete.

po ceo dan izlazim na kraj sa decom koju je neko ocigledno rodio 'jer tako treba' i da 'ima ko da ih cuva.

ali to sam samo ja. uzasavam se ideje da cu nekome da budem na teretu kada ostarim i ako budem imala decu uradicu SVE da se obezbedim da ne moraju da me 'gledaju' i 'cuvaju'.
Korisnikov avatar
By Kekica
Pa nisam sad bukvalno rekla da ih samo zbog toga treba imati, odmah protumačite na svoj način.Jednostavno mi je lepo imati dete i gledati ga kako raste, kako sve više recimo liči na tebe.

A onda kakva je razlika recimo to ako ostaris i odes u staracki dom, zar neces i tamo onda nekome biti na teretu, ili recimo da te pazi brat, sestra ili neko od rodbine, zar neces i njima biti na teretu pored svih njihovih obaveza, samo sto ti naravno to nikada nece reci.Osim ako ne nameravas ostariti sama u nekoj kolibici :O
Korisnikov avatar
By ultraviolet
joj, a koji je nesebičan razlog da za praviš djecu? baš me zanima, sad sam se ubacila, šta god mi padne na um - ispada da je sebičan razlog :D

KAKO NE UMEM DA PRIČAM.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
^ bilo koji razlog koji ukljucuje to da pravis decu da bi NJIMA napravila lep zivot, a ne
decom da osmisljavas svoj kao primarni/jedini motiv

dakle, ne ti da decom ispunis svoj zivot, nego da ti ispunis njihov zivot
Korisnikov avatar
By ultraviolet
da, ali onaj momenat kada skontaš da si uspeo/la u tome (pod uslovom da uspeš, naravno)..
želim da im obezbedim lep život - uspem u namerama - automatski se i ja kroz to ostvarim. npr. obe strane zadovoljne.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
naravno, to i jeste idealna situacija

ali je pitanje u inicijalnoj ideji, primarnom motivu da li je egoisticno ili ne
Korisnikov avatar
By hlaefdige

Pa nisam sad bukvalno rekla da ih samo zbog toga treba imati, odmah protumačite na svoj način.Jednostavno mi je lepo imati dete i gledati ga kako raste, kako sve više recimo liči na tebe.

A onda kakva je razlika recimo to ako ostaris i odes u staracki dom, zar neces i tamo onda nekome biti na teretu, ili recimo da te pazi brat, sestra ili neko od rodbine, zar neces i njima biti na teretu pored svih njihovih obaveza, samo sto ti naravno to nikada nece reci.Osim ako ne nameravas ostariti sama u nekoj kolibici :O

ja razumem da ti verovatno nisi uvek zlonamerna i da ne zelis nikoga da vredjas, ali ako izlazes svoje misli na taj nacin, neko ce pre ili kasnije na to da odreaguje. na to treba da budes spremna.

isto kao sto ti mozes 'na svoj nacin' da zakljucis da je nemati decu glupo, kao sto si i rekla, tako i svako drugi moze da shvati reci 'na svoj nacin' jer si se izrazila tako kao sto si se izrazila.

ja sam odreagovala na taj deo posta jer o njemu imam misljenje.

pisanje izaziva reakcije. jasno pisanje ce dati jasniju sliku o tome sta si htela da kazes.

kada odes u staracki dom, njima se 'prepise' deo ili cela tvoja penzija i nisi nikome na teretu ko za to nije placen.

potpuno nesebican razlog za decu ne postoji po mom misljenju...moram da idem...nastavicu posle :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By Kekica
Ma...glupo mi je dalje diskutovati.Ja zelim decu i imam razloge, ti ne zelis decu i takodje imas razloge.To je to.

Moje misljenje uvek moze kod nekoga izazvati burne reakcije i neslaganje sa istim, ali takodje i tvoje ili nebitno čije, jer nisu nam svima indentična mišljenja i stavovi.
Korisnikov avatar
By hlaefdige

Ma...glupo mi je dalje diskutovati.Ja zelim decu i imam razloge, ti ne zelis decu i takodje imas razloge.To je to.

Moje misljenje uvek moze kod nekoga izazvati burne reakcije i neslaganje sa istim, ali takodje i tvoje ili nebitno čije, jer nisu nam svima indentična mišljenja i stavovi.

svakako. upravo to i isticem. to nije ono sto si prvobitno rekla.

medjutim ako svi imamo svoje misljenje i nikada o njima ne diskutujemo, onda forum nema nikakvu funkciju, zar ne?

nije problem o razmeni misljenja. problem ume da bude nacin.
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by hlaefdige
medjutim ako svi imamo svoje misljenje i nikada o njima ne diskutujemo, onda forum nema nikakvu funkciju, zar ne?
[/quote]

Za ovo, znaš i sama da si u pravu.To je apsolutno tačno ;)
Korisnikov avatar
By EYA
vec imam 7 (3.68%)
voleo/la bih 111 (58.42%)
mozda, kada bi se promenila drustvena klima 10 (5.26%)
da, ali ne znam kako 17 (8.95%)
ne znam 14 (7.37%)
nisam dosad razmisljao o tome 3 (1.58%)
odrekao/la sam se tih zelja jer sam gay 8 (4.21%)
ne, nikad i ni pod kojim uslovima 20 (10.53%)

:wundy:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!