Originally posted by Zla_Barbika
Pa nisam sad bukvalno rekla da ih samo zbog toga treba imati, odmah protumačite na svoj način.Jednostavno mi je lepo imati dete i gledati ga kako raste, kako sve više recimo liči na tebe.
A onda kakva je razlika recimo to ako ostaris i odes u staracki dom, zar neces i tamo onda nekome biti na teretu, ili recimo da te pazi brat, sestra ili neko od rodbine, zar neces i njima biti na teretu pored svih njihovih obaveza, samo sto ti naravno to nikada nece reci.Osim ako ne nameravas ostariti sama u nekoj kolibici :O
ja razumem da ti verovatno nisi uvek zlonamerna i da ne zelis nikoga da vredjas, ali ako izlazes svoje misli na taj nacin, neko ce pre ili kasnije na to da odreaguje. na to treba da budes spremna.
isto kao sto ti mozes 'na svoj nacin' da zakljucis da je nemati decu glupo, kao sto si i rekla, tako i svako drugi moze da shvati reci 'na svoj nacin' jer si se izrazila tako kao sto si se izrazila.
ja sam odreagovala na taj deo posta jer o njemu imam misljenje.
pisanje izaziva reakcije. jasno pisanje ce dati jasniju sliku o tome sta si htela da kazes.
kada odes u staracki dom, njima se 'prepise' deo ili cela tvoja penzija i nisi nikome na teretu ko za to nije placen.
potpuno nesebican razlog za decu ne postoji po mom misljenju...moram da idem...nastavicu posle