Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Azdaja
postoje podaci o momku, sve se moze proveriti...
Originally posted by SixtoImam zatvor
Da ja tebe Kiborze nekaj pitam danas. Zakaj si ti danas pun zuci i svadjalacki nastrojen? Tak delujes definitivno...
Originally posted by Loni
Malo pre sam pažljivo isčitao tekst i ono što zaključujem je
DA MOŽDA IPAK NIJE PREVARA?
I to ne kažem da bih oprao sebe jer ja sam ipak uplatio 1000 dinara.
ČINJENICE:
1 - Prevara ipak nije otkrivena.
2 - Otkriveno je samo da mali Viktorče voli da se zeza preko foruma i da ima više nikova. (Mada ni to nije sigurno. Možda cimer piše s istog kompa). To je poznat metod. Neko radi popularnosti želi da oponira sebi i da izmišlja tračeve o sebi (našao nekog dedu itd).
Dakle, to što je otkriveno da mali voli da se zeza preko foruma sa više nikova,
i dalje ne znači da ovaj osamnaestogodišnjak nije bio u teškom problemu u vremenu kad je pisao, ono šta je pisao.
Otkrivanjem jednog zeza s duplim nikom, nije validan dokaz da je lažno apsolutno sve što je ikad govorio.
Na kraju krajeva, more i more ljudi na oglasima imaju po 2 nika da nekog iskušavaju itd.
Mali je možda želeo da sa drugim nikom sazna šta ljudi misle o njemu preko u2u, a da bi bilo uverljivije morao je javno da popljuje sam sebe nekad na forumu.
To je tako tipično za gej osamnaestogodišnjake...
Originally posted by Torry
ali zar je takav klinac zasluzio toliko cimanje sa tvoje strane? i drugih?
umesto da je vreme koje je potrosio zezajuci ljude na forumu iskoristio za potragu posla, bilo kakvog!!!! neko bi mu nesto dao
bolje da se pokrio usima i cutao...ali ne, on svoje uzaludno vreme trosi po romeu i drugim chatovima...bolje da je od njih trazio pare..mada mozda i jeste, sta znam...
lupam i ja verovatno ali bas sam razocarana
Originally posted by Lonia svi mi smo bili sa 18 out and proud svima okolo i bili presrecni zbog toga?
Ne možeš mnogo tog očekivati od osamnaestogodišnjaka.
Naročito ne od onog, koji je ceo život morao da laže ko je i šta je da bi opstao u porodici i društvu.
Originally posted by Kiborg
@sikstinko:
To beše neki čaj od sene, jel?
I čaj je hemija, ukoliko nije obojena voda
Dobre je i mleveno laneno seme al nema, a mrzi me da jurim to sad. Nije Kragujevac Novi Sad da ima to na svakom koraku.
Ma će se reši, a dotle će da mi posluži smaug, deluje laksativno, prilično
Originally posted by Nikodimtome sto niko kroz to ne treba da prolazi kao dete
Au, neverovatno... Sad svima nama koji smo od prvog dana posumnjali, molim, uputite izvinjenje!
A i sam Paki je u ovo uložio vreme i energiju... Čemu?
Originally posted by Dina
Malo bi mi bilo cudno da laze i Pakija koji se direktno cuo sa njim, prosledjivao mu je mailove koje mu je slala majka, bar tako je receno.
Originally posted by TungiMogao je, samo kazem to mu ne bi bilo pametno, zbog neke evenutalne pomoci koja mu zaista moze zatrebati nekad, tada mu niko ne bi verovao... Drugo gay svet je mali, svi se druze i poznaju odnekle a svi mi koji smo mu uplacivali znamo ime. Trece sve lepo objavio na forumu te lepo moze da se tuzi na sudu ako je prevara, ima i pismenih dokaza Mislim necu ja time da se bavim, ko zna da li neko uopste hoce ali kazem da se prevara ne isplati ne samo sto nije moralno lagati i varati ljude i sto osiromasuje i samu osobu koja to cini nego sto moze da se razbije toj osobi o glavu na mnogo nacina...
Originally posted by Dina
Malo bi mi bilo cudno da laze i Pakija koji se direktno cuo sa njim, prosledjivao mu je mailove koje mu je slala majka, bar tako je receno.
A mogao se i sam predstavljao kao majka,i slati mailove Pakiju;)
Nisam mu poverovao,od pocetka mi je cela prica bila sumnjiva.Al' sam podlegao "pritiscima" i zeleo da izadjem u susret,da ne 'hejtujem',jelte,kako to obicno cinim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!