Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
:sixto:

Da ja tebe Kiborze nekaj pitam danas. Zakaj si ti danas pun zuci i svadjalacki nastrojen? Tak delujes definitivno...
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Azdaja

postoje podaci o momku, sve se moze proveriti... :lukavi:

nije to problem, ali poenta je sta je sve od onoga istina a sta nije?

mozda decko i jeste imao problema sa svojima ali mozda nije u tolikoj meri pa je to iskoristio za neku zajebanciju sa forumasima, izvlacenje para i statijaznam....i jos se tako ponasati prema nekom ko zeli da ti pomogne, sto podrskom sto finansijski...previse je...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Batali hemiju.

Ako ne proradi musli, tu je tuš :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Malo pre sam pažljivo isčitao tekst i ono što zaključujem je

DA MOŽDA IPAK NIJE PREVARA?

I to ne kažem da bih oprao sebe jer ja sam ipak uplatio 1000 dinara.

ČINJENICE:
1 - Prevara ipak nije otkrivena.
2 - Otkriveno je samo da mali Viktorče voli da se zeza preko foruma i da ima više nikova. (Mada ni to nije sigurno. Možda cimer piše s istog kompa). To je poznat metod. Neko radi popularnosti želi da oponira sebi i da izmišlja tračeve o sebi (našao nekog dedu itd).

Dakle, to što je otkriveno da mali voli da se zeza preko foruma sa više nikova,
i dalje ne znači da ovaj osamnaestogodišnjak nije bio u teškom problemu u vremenu kad je pisao, ono šta je pisao.

Otkrivanjem jednog zeza s duplim nikom, nije validan dokaz da je lažno apsolutno sve što je ikad govorio.

Na kraju krajeva, more i more ljudi na oglasima imaju po 2 nika da nekog iskušavaju itd.
Mali je možda želeo da sa drugim nikom sazna šta ljudi misle o njemu preko u2u, a da bi bilo uverljivije morao je javno da popljuje sam sebe nekad na forumu.
To je tako tipično za gej osamnaestogodišnjake...
By Sixto
Bilaks bre je caj! :lol:

A lanene plocice. Od njih je stolica samo petlju popustis, ode samo! :D
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Loni

Malo pre sam pažljivo isčitao tekst i ono što zaključujem je

DA MOŽDA IPAK NIJE PREVARA?

I to ne kažem da bih oprao sebe jer ja sam ipak uplatio 1000 dinara.

ČINJENICE:
1 - Prevara ipak nije otkrivena.
2 - Otkriveno je samo da mali Viktorče voli da se zeza preko foruma i da ima više nikova. (Mada ni to nije sigurno. Možda cimer piše s istog kompa). To je poznat metod. Neko radi popularnosti želi da oponira sebi i da izmišlja tračeve o sebi (našao nekog dedu itd).

Dakle, to što je otkriveno da mali voli da se zeza preko foruma sa više nikova,
i dalje ne znači da ovaj osamnaestogodišnjak nije bio u teškom problemu u vremenu kad je pisao, ono šta je pisao.

Otkrivanjem jednog zeza s duplim nikom, nije validan dokaz da je lažno apsolutno sve što je ikad govorio.

Na kraju krajeva, more i more ljudi na oglasima imaju po 2 nika da nekog iskušavaju itd.
Mali je možda želeo da sa drugim nikom sazna šta ljudi misle o njemu preko u2u, a da bi bilo uverljivije morao je javno da popljuje sam sebe nekad na forumu.
To je tako tipično za gej osamnaestogodišnjake...

tebi svaka cast za pomoc

ali zar je takav klinac zasluzio toliko cimanje sa tvoje strane? i drugih?

umesto da je vreme koje je potrosio zezajuci ljude na forumu iskoristio za potragu posla, bilo kakvog!!!! neko bi mu nesto dao

bolje da se pokrio usima i cutao...ali ne, on svoje uzaludno vreme trosi po romeu i drugim chatovima...bolje da je od njih trazio pare..mada mozda i jeste, sta znam...

lupam i ja verovatno ali bas sam razocarana
Korisnikov avatar
By Kiborg
@sikstinko:
To beše neki čaj od sene, jel?
I čaj je hemija, ukoliko nije obojena voda :D

Dobre je i mleveno laneno seme :D al nema, a mrzi me da jurim to sad. Nije Kragujevac Novi Sad :D da ima to na svakom koraku.

MOD edit: obrisan uvredljiv deo posta
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Torry

ali zar je takav klinac zasluzio toliko cimanje sa tvoje strane? i drugih?

umesto da je vreme koje je potrosio zezajuci ljude na forumu iskoristio za potragu posla, bilo kakvog!!!! neko bi mu nesto dao

bolje da se pokrio usima i cutao...ali ne, on svoje uzaludno vreme trosi po romeu i drugim chatovima...bolje da je od njih trazio pare..mada mozda i jeste, sta znam...

lupam i ja verovatno ali bas sam razocarana

Ne možeš mnogo tog očekivati od osamnaestogodišnjaka.
Naročito ne od onog, koji je ceo život morao da laže ko je i šta je da bi opstao u porodici i društvu.

U svakom slučaju Unicorn i mi ovde nismo otkrili da je lagao bilo šta u vezi s pričom da je bio ugrožen.

Jedino šta je otkriveno je da je imao dva nika i da kao klinac voli da se zeza.
To ipak nije dovoljno za potpunu osudu.

Razlog za dva nika je taj da se preko lažnog otkrije preko u2u šta neko stvarno misli o njemu. A da bi bilo uverljivo da je to ,,druga osoba'' morao je jednom javno sebe da pljune.

Sve to jeste dovoljno za razočarenje mnogih, ali nije to dovoljno da bismo
pomislili da je reč o osobi, koja je lagala baš sve u svom životu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Loni

Ne možeš mnogo tog očekivati od osamnaestogodišnjaka.
Naročito ne od onog, koji je ceo život morao da laže ko je i šta je da bi opstao u porodici i društvu.
a svi mi smo bili sa 18 out and proud svima okolo i bili presrecni zbog toga?
Korisnikov avatar
By Torry
naravno da mozda nije lagao o svemu ali se postavlja pitanje, kada posumnjas u nekog, sta jeste istina

ali i dalje postoje 2 stvari koje je trebao/nije trebao

1. da nadje posao, bilo kakav

2. da ne visi na chatovima ( ok, to mu naravno niko ne moze zabraniti ali ova mi recenica malo bode oci

"Iz saznanja koje sam dobio,Viktorce vise nije sa deckom,navatali su na ovde na GS sa nekim matorcima,ima profile na romeu,i posrao se na sve sto je imao."

u krajnjem slucaju i mene bi trebalo da bude bas briga ali sam ovih dana malo vise zaludna
:katemoss:
By Sixto
Originally posted by Kiborg

@sikstinko:
To beše neki čaj od sene, jel?
I čaj je hemija, ukoliko nije obojena voda :D

Dobre je i mleveno laneno seme :D al nema, a mrzi me da jurim to sad. Nije Kragujevac Novi Sad :D da ima to na svakom koraku.

Ma će se reši, a dotle će da mi posluži smaug, deluje laksativno, prilično :lol:
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By bern
Povremeno bih otvorio ovu temu. Svaka čast onima koji su bili otvorenog srca i uma. Razumijem i cinike, jer ovaj svijet nije ljubaičast. Suzdržaću se od moralisanja :icequeen:
Korisnikov avatar
By Loni
Lako je reći da neko treba da nađe posao.
Teško je ostvariti.

Drugi dečko S, koga sam spomenuo na predhodnoj strani je intenzivno tražio posao.

Radi, radi pa izgubi posao jer mnogima smeta i njegov izgled i ponašanje.
Neki te otpuste tek tako, da te ne bi zaposlili za stalno.

Traži, traži posao, ali ga nema.

To ,,nek radi bilo šta'' svelo se na to da je morao da ima i jednu mušteriju u minulim godinama za pišljivih 2000 dinara.

Na sreću par dana kasnije ušao je u sigurnu kuću.
By Kragi
Zovem frienda u Ks-u kad je tema otvorena i procitam mu uvodni post i on mi kaze: 'ako nije neka zajebancija ja cu prvi da mu pomognem'.
U nekom od postova sam to i napisao.
Kontaktirao sam decka i trazio br. telefona i on kroz dve poruke odgovorio ne ostavivsi ga. :kragi:
Rekoh, ako nece, necu ni da insistiram ... zabole me.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Nikodim

Au, neverovatno... Sad svima nama koji smo od prvog dana posumnjali, molim, uputite izvinjenje! ;)

A i sam Paki je u ovo uložio vreme i energiju... Čemu?
tome sto niko kroz to ne treba da prolazi kao dete
i ako izvucemo iz govana jedno DETE
vredi energije, truda i para koje ulozismo
makar na x an n-ti laznih slucajeva
Korisnikov avatar
By hlaefdige
^bas to mislim :kiss:

ako ce neko da me zajebe za 1000din....nek me zajebe...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se slazem sa Lonijem - to sto decko ima dva profila ne znaci automatski da je sve bila laz, moze a ne mora. Malo bi mi bilo cudno da laze i Pakija koji se direktno cuo sa njim, prosledjivao mu je mailove koje mu je slala majka, bar tako je receno. On je gay i ako sad nema problema mozda ce ih sutra imati s obzirom na diskriminaciju, situaciju kod nas, pa se nije igrati sa tim. Paki je neko ko hoce i moze da pomogne, kako se pokazalo u slucaju Lonijevog poznanika, a kako bi mu se sutra obratio za pomoc ako je sad izmisljao?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
neka mene dobre i glupe ;)

milion puta su mi ljudi pomogli kada sam bila u groznim situacijama. i to kada nisu mogli da znaju da li sam vredna pomoci ili ne. isto tako i nekim mojim prijateljima.

tuzan mi je zivot ako cu da pazim oko toga da li ce neko da koristi moju pomoc na taj nacin navodno da pravi budalu od mene.
Korisnikov avatar
By Azdaja
jel viktorce banovan? ako nije mogao bi da nam Rekne koju pametnu...:awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Dina

Malo bi mi bilo cudno da laze i Pakija koji se direktno cuo sa njim, prosledjivao mu je mailove koje mu je slala majka, bar tako je receno.

A mogao se i sam predstavljao kao majka,i slati mailove Pakiju;)
Nisam mu poverovao,od pocetka mi je cela prica bila sumnjiva.Al' sam podlegao "pritiscima" i zeleo da izadjem u susret,da ne 'hejtujem',jelte,kako to obicno cinim.:novine:
Korisnikov avatar
By constantine
je se samo tungiju izvinjavam kad sam mu reko da mi se gadi :D IZVINI
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tungi
Originally posted by Dina

Malo bi mi bilo cudno da laze i Pakija koji se direktno cuo sa njim, prosledjivao mu je mailove koje mu je slala majka, bar tako je receno.

A mogao se i sam predstavljao kao majka,i slati mailove Pakiju;)
Nisam mu poverovao,od pocetka mi je cela prica bila sumnjiva.Al' sam podlegao "pritiscima" i zeleo da izadjem u susret,da ne 'hejtujem',jelte,kako to obicno cinim. :novine:
Mogao je, samo kazem to mu ne bi bilo pametno, zbog neke evenutalne pomoci koja mu zaista moze zatrebati nekad, tada mu niko ne bi verovao... Drugo gay svet je mali, svi se druze i poznaju odnekle a svi mi koji smo mu uplacivali znamo ime. Trece sve lepo objavio na forumu te lepo moze da se tuzi na sudu ako je prevara, ima i pismenih dokaza ;) Mislim necu ja time da se bavim, ko zna da li neko uopste hoce ali kazem da se prevara ne isplati ne samo sto nije moralno lagati i varati ljude i sto osiromasuje i samu osobu koja to cini nego sto moze da se razbije toj osobi o glavu na mnogo nacina...
Korisnikov avatar
By Marvin
Pošto smo temu dobrano izbistrili i pošto je viktorce92 sada banovan... mislim da je vreme da stavimo tačku.

:zakljucano:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!