Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam jesam li ikada postovala ovde, ali donekle se slazem sa delete.
Mozete slobodno da mi sudite, ali ova tema je stvarno :barf:
A zasto tako mislim, nemam potrebe da objasnjavam.
By vademecum
Pa lepo se to zavrsilo,bas mi je drago da su stvari krenule u pozitivnom smeru!
Moja podrska!:diplomac:
By commando
E moj Viktorce...nije se lepo zavrsilo....
Viktorce se iskvario :djavo:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Delete
Originally posted by Tungi
Preterujes.
Pa pre nekoliko dana si i sam pricao sa mnom o branju voca i sezonskim poslovima, a sad ti meni "preterujes".
Sta, je l` treba da propusti to, otrci svojoj mamici pod skute dok joj opet ne prekipi, da ovu sezonu ispusti sve honorarne poslove, da biste vi, dusebriznici, imali o cemu i kome da raspredate u dugim nocima kad dodju hladniji dani?
Sve to su dobri argumenti da Viktorce ima 30 - 40 god. Ali posto ima 18 god i nezavrsenu srednju skolu mislim da je najbolje sto se moglo dogoditi sto se pomirio sa majkom. Nadam se da ce uspeti da zavrsi sredju skolu pa i fakultet sto ce mu omoguciti da ima bolje pozicije u drustvu, ovako bi mogao da radi te fizicke poslove do kraja zivota, a napisao je da nema dovoljno snage ni zdravlja za njih...
By commando
Iz saznanja koje sam dobio,Viktorce vise nije sa deckom,navatali su na ovde na GS sa nekim matorcima,ima profile na romeu,i posrao se na sve sto je imao.
By commando
Mislim da je suvisno vise drzati ovu temu otvorenu i da administracija moze da je izbrise...
:flaming:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Koga ti folirash?

Korisnici sa ISTIM IPjem: (1*8.2*3.225.3)

viktorce92
commando

Tvoj IP sa kog si pisao taj post je isti kao IP sa koga se viktorce92 ulogovao pre par minuta!
Korisnikov avatar
By Torry
e sad, da li da se uopste veruje za bilo sta :maska:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma, uz'o chovek neke sitne parice i sad hoce da natera ljude da zaborave na sve to i ne pitaju jel "klinac" ziv i zdrav.

Evo, sad nas chita iz prikrajka:

Gost 11:42 Čita temu: SAM BEZ RODITELJA,POSLA I BILO CEGA...STA DA RADIM???? W T 1*8.2*3.225.3
Korisnikov avatar
By Dina
Strasno ako je tako :(

Mada meni nije zao kad pomognem ljudima, ako je laz to neka ide njima na savest...

A ovakvih slucajeva ima i ne bi trebalo da to sto je mozda neki lazan slucaj bio prestanemo da pomazemo drugim ljudima . Skoro je Lonijev poznanik izgubio posao pa nije mogao da placa stan. Roditelji su ga pre toga izbacili iz kuce zato sto je gay te njima nije mogao da se obrati. Loni je poslao poruke svima na fb, neko je hteo da pomogne neko nije. Mislim da mu je Paki na kraju omogucio da se smesti u sigurnu kucu, ja se cak pomalo smejem - kakva kazna za gaya da zivi sa xyz zena i dece :giggle: Ali to mu je naravno privremeno resenje, verujem da ce intenzivno traziti posao, a onda ce moci da nadje i stan... Vazno je da nije na ulici kako je bilo u jednom trenutku :)
Korisnikov avatar
By Nikodim
Au, neverovatno... Sad svima nama koji smo od prvog dana posumnjali, molim, uputite izvinjenje! ;)

A i sam Paki je u ovo uložio vreme i energiju... Čemu?
Korisnikov avatar
By Loni
Moguće je da je Viktorče lažnjak, a možda i nije.
Dva, tri cimera znaju da pišu s jednog istog kompjutera.

Jedan ode u toalet, a drugi se uloguje pa piše i to posle ovog prvog.

U svakom slučaju bolje je upoznati nekoga uživo pa proceniti o čemu se radi.

Prošle nedelje ja sam pomogao jednom gej poznaniku da preko Pakija
uđe u Sigurnu žensku kuću.

Zaista mu je teško. Izbačen iz kuće, bez posla. Osuđen na prostituciju i na
straćaru za beskućnike...

Paki je ozbiljno razmotrio slučaj i preporučio ga u žensku kuću.
Ima slučajeva, kojima zaista treba pomoći.

Možda je i Viktorče bio takav, ali kad je opasnost prošla počeo je da se zeza.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Dina

Mada meni nije zao kad pomognem ljudima, ako je laz to neka ide njima na savest...

A ovakvih slucajeva ima i ne bi trebalo da to sto je mozda neki lazan slucaj bio prestanemo da pomazemo drugim ljudima .

isto.

ne pada mi na pamet da se izvinjavam nekome zato sto je 'odmah znao' da je ovakav slucaj prevara...kakva je to budalastina?! NIKO nije imao solidne dokaze za to. da jeste, pa i da kazem EVENTUALNO 'bio si u pravu'.
Korisnikov avatar
By acid drop
od početka mi je ovde nešto smrdelo... zato se, valjda, i nisam javljala... :zoran52:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ju, naopako !
Ovo sve je bila prevara ?
:shok:
Ne mogu da verujem. A baš je uverljivo tekla priča, svi oni telefonski razgovori, mejlovi viktorcetove majke puni mržnje, humanitarni balovi za viktorceta, uplate sredstava na tekući račun.
Stvarno dobro smišljena i razrađena prevara, ako je prevara.
By Sixto
Originally posted by Sixto

Zasto ja imam trip da je ovo performans slican onom sa nekrofilijom od pre par godina?
Ajde sada sve sestre milosrdnice, Franjevke, iskusenice, majke u crnom, kolo srpskih sestara, samostanke, majke Tereze, Ledi Dajane, Kapucinke, Karmelite, Dominikanke, Cistercinke, Benediktinke, Andjeline Dzoli sa poslednjih 18 strana lepo konopac od kostreti pa jedno pedesetak samobicevanja. Taman da izpilingujete kozu ledja da vam bude nezna ko bebina guza.

Deset Ave Marija i lezanje licem ka kamenom podu pred raspelom i molite za oprost greha sto prokazaste nas nekoliko koji smo imali hrabrosti viknuti da je Kralj go!

:prst:
Korisnikov avatar
By Torry

Zasto ja imam trip da je ovo performans slican onom sa nekrofilijom od pre par godina?
Ajde sada sve sestre milosrdnice, Franjevke, iskusenice, majke u crnom, kolo srpskih sestara, samostanke, majke Tereze, Ledi Dajane, Kapucinke, Karmelite, Dominikanke, Cistercinke, Benediktinke, Andjeline Dzoli sa poslednjih 18 strana lepo konopac od kostreti pa jedno pedesetak samobicevanja. Taman da izpilingujete kozu ledja da vam bude nezna ko bebina guza.

Deset Ave Marija i lezanje licem ka kamenom podu pred raspelom i molite za oprost greha sto prokazaste nas nekoliko koji smo imali hrabrosti viknuti da je Kralj go!

ali Kapucinke i Karmelite :wundy:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : hlaefdige

A ovakvih slucajeva ima i ne bi trebalo da to sto je mozda neki lazan slucaj bio prestanemo da pomazemo drugim ljudima .

isto.

ne pada mi na pamet da se izvinjavam nekome zato sto je 'odmah znao' da je ovakav slucaj prevara...kakva je to budalastina?! NIKO nije imao solidne dokaze za to. da jeste, pa i da kazem EVENTUALNO 'bio si u pravu'.
my sentiments, exactly

:D
By Sixto
Originally posted by Torry

ali Kapucinke i Karmelite :wundy:
:lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg

Ti stalno vičeš da je kralj go, sad si samo, možda, ispao u pravu.

Šta da ti kažem, uživaj u svojih 5 minuta navodne pronicljivosti :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by hlaefdige

isto.

Moj idol! :hail:
Korisnikov avatar
By Azdaja
postoje podaci o momku, sve se moze proveriti...:lukavi:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!