Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Gej lezbejski info centar danas je predstavio prvi broj gej magazina "Optimizam".

Na 64 strane u punom koloru "Optimizam" vam donosi tekstove Vlade T, Borisa Milićevića, Gorana Miletića, Jelene Ajdarević, Borisa Milankova, Đurice Stankova, intervjue sa Markom Karadžićem i Nevenom Petrušić, kao i tekstove o istopolnim bračnim parovima koji su poreklom iz Srbije a sada žive u inostranstvu i još mnogo toga.

U pitanju je specijalno izdanje "Šta sve možeš u Srbiji kad si GAY" i zamišljen je kao zabavni i lako čitljivi vodič, koji nudi informacije o zakonskim pravima, ali i životne priče LGBT osoba iz Srbije.

Magazin prati i sajt "Šta sve možeš u Srbiji kad si GAY", vodič kroz gej život Srbije koji vam donosi informacije o kulturnim i zabavnim događajima koji mogu biti zanimljivi LGBT populaciji.

WEB: http://www.gayecho.com/guide

Štampano izdanje je besplatno i možete ga od sutra preuzeti u kafeu Smiley, Espeho, Fenix, Mystic u Beogradu. Od sledeće nedelje biće dostupan i u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici i Leskovcu. Uskoro više informacija o distribuciji.

PDF verziju magazina možete skinuti na adresi:
http://www.mediafire.com/file/cd3e4mot9 ... 1-full.pdf
Korisnikov avatar
By Anhedonie
optimizam? :pucaodsmeha: da, savrseno ide uz GEJ SRBIJU, cist optimizam :lol:
Korisnikov avatar
By Brokeback
Ali Leskovcu :D

Samo napred teroristo, svaka cast!
Korisnikov avatar
By smaug
Preletela pogledom pdf - i svidja mi se.
Neka je sa srecom i, obzirom da je kako Abortirani kazes, velicina bitna - nek vam je i velik (tiraz) i dug (vek izlazenja).
Korisnikov avatar
By Hys.
Ok, aj meni neko da kaze de je Mistik, ovo ostalo znam.

Ocigledno sam jak moderator scene koliko i dipa :D
Korisnikov avatar
By smaug
Neam pojma gde je Mystic al znam da je klub Mistique u Aberdarevoj.
By Kragi
A preko koje nvo (pretpostavljam) ce biti distribuiran u Leskovcu?
Korisnikov avatar
By KiWi
Kada sam video da je PDF na mediafire sajtu i da je druga strana prepuna reklama, priznajem, pomislio sam da je ovo još jedan pamflet o ličnoj priči skrivenoj iza alijasa na pet strana od kojih su dve reklamne.

Prijatno sam iznenađen :) Da li je ovo mesečnik ili će se izdavati kada se sakupe dovoljno zanimljivi tekstovi ?

P.S. Nisam nešto preterano oduševljen ilustracijama pojedinih tekstova, ukoliko budem imao vremena rado bih, isključivo volonterski, ponudio alternativna rešenja za buduće brojeve ...
Korisnikov avatar
By Hys.
Fala, sad znam cak tri misticna mesta ^^

Rado cu da pogledam casopis kad svrnem do nekog od ovih mestasca :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Koizdavach Kancelarija predsednika republike? :pucaodsmeha:

Slika
Korisnikov avatar
By paladinRoland
Cool urađeno :tumble:

da li će u narednim brojevima postojati mogućnost učestvovanja u pisanju tekstova i/ili izradi? :)
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Originally posted by KiWi

P.S. Nisam nešto preterano oduševljen ilustracijama pojedinih tekstova, ukoliko budem imao vremena rado bih, isključivo volonterski, ponudio alternativna rešenja za buduće brojeve ...
Držim te za... reč :D
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Originally posted by paladinRoland

da li će u narednim brojevima postojati mogućnost učestvovanja u pisanju tekstova i/ili izradi? :)
Naravno, ali prvo moramo da nađemo lovu za štampu. Čim obezbedimo finansije staviću obaveštenje na forum, pa će biti veselo :rock:
Korisnikov avatar
By Mahoney
:cvece:

svaka cast, prvi, pravi gej vodic!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!