Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Posle male pauze, evo nas opet, dolazi leto a i mi sa njim! :)
Do sada ste navikli da s nama ide i dobar provod, trudili smo se da vam pruzimo kvalitetnu uslugu, bilo da su manji ili veci dogadjaji..
A, sada RP team otvara letnju sezonu, na splavu Trokadero (25. maj)

Jos jedna fenomenalna Rainbow Party, 4.juna od 23h na splavu Trokadero! Pocinje san letnjih noci! Uzivacete u svezem vazduhu, prijatnom ambijentu, niskim cenama pica, i naravno, najboljim house i pop hitovima! :dancingfever:

Prepustite se ritmu muzike svetskih pop ikona, poput Madonne, Britney, J. Lo. , Rihanne, a naravno i DJ-jeva poput Guette, Armina, Inne i ostalih. Let's get this party started! :dancing:

Zurka ce naravno biti prijavljena, tu je i nase obezbedjenje, preduzete su mere bezbednosti, tako da ne morate da brinete.
Splav se nalazi preko puta Novakovih terena, na 25.maju.

Ulaz 200rsd

Da ne pisem zasto i zbog cega, znate da su rezervacije obavezne!
Rezervacije mozete naciniti kilkom na attending ili maybe attending na eventu, ili sms-om na broj telefona 065 66 55 760

[img]URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/ ... party.jpg/][img]http://img4.imageshack.us/img4/6643/rainbowparty.jpg[/img][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]
By Hans
Šta su to Novakovi tereni, nešto kao Ivanova korita? Ili možda Igumanova palata? Ne razumem.
Korisnikov avatar
By rainbow-party
Originally posted by starky
Originally posted by rainbow-party
Originally posted by Hans

Šta su to Novakovi tereni, nešto kao Ivanova korita? Ili možda Igumanova palata? Ne razumem.
Novakovi teniski tereni, na 25.maju.
Moram samo da vam objasnim da tereni nisu Novakovi,nego pripadaju opstini Stari Grad.Djokovici (cale i stric) ih svojataju jer su nezajazljivi i misle da je sve njihovo.

On:Radujem se zurci,jer mi obecava i vreme i mesto,a i nisam se dugo napila,pa bih mogla :D
Nadam se da nece biti iznenadjenja u vidu narodnjaka ili domace trash pop muzike :sesir:
Ma,ne zalazim ciji su, nego cisto da bi ljudi lakse nasli..

Ne brini narodnjaka nece biti, niti domaceg popa.. :)
Korisnikov avatar
By EYA
:yay:

ovo zvuci bas dobro :grouphug:
Korisnikov avatar
By 2kune
zašto baš sada kad je netom uhapšen Mladić? jeli to slučajno? :srbin:
:lukavi:
Korisnikov avatar
By rainbow-party
Djuskali ste tri godine uz njenu muziku u caffe Planet-u, grejala vas je svojom muzikom prosle zime u Toxic-u, rastimovala je vase kukove u Apartmanu, stalni je dj caffe Rebusa, a sada po prvi put nastupa na Rainbow zurci. :)
Preko electro-pop i house hitova, pa do bas vasih omiljenih pesama vodice vas Perrrovska! :dancing:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A kako bi jedan novosadista poput mene koji bi mozda dosao na tu zurku a koji ne zna gde je taj splav Trocadero mogao da ga pronadje? :D

sidjem kolima sa novosadskog auto-puta i dje' ondak...levo, desno, napred, nazad....? :lol:
Korisnikov avatar
By rainbow-party
Originally posted by Lakiboy_ns

A kako bi jedan novosadista poput mene koji bi mozda dosao na tu zurku a koji ne zna gde je taj splav Trocadero mogao da ga pronadje? :D

sidjem kolima sa novosadskog auto-puta i dje' ondak...levo, desno, napred, nazad....? :lol:
A, jel znas da dodjes na Dorcolski kej? Sc 25. maj..
Znas gde je Zoo? :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

A to je na Dorcol-Menhetnu znaci? :)

Ondak znam...samo mi reci jos jel ima tamo u blizini neka javna garaza? :auto:
Korisnikov avatar
By rainbow-party

A to je na Dorcol-Menhetnu znaci? :)

Ondak znam...samo mi reci jos jel ima tamo u blizini neka javna garaza? :auto:
Na Dorcolskom keju, pravo od Zoo onom ulicom koja ide nizbrdo.. Ima mesta za parkiranje, ima kod Nebojsine kule, veci parking, ima kod Sc 25.maj isto mesta za parkiranje, tako da ti to nece biti problem.. :)
Korisnikov avatar
By EYA
ako budes pustala ovu mjuzu ko na temi, ja cu da se razbijem :dancing:

a i moja draga :love: makar djuskala obrvama :love:
Korisnikov avatar
By EYA
i bas kao sto sam planirala... razbila sam se :mackodlak:
Korisnikov avatar
By sunrise4adria
bilo je odlično. naah, nije odgovarajuća reč.
bilo je... fenomenalno! naah!
bilo jeeee..... fenojebalnostrava!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!