Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
:up:

:lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja sam tako jednom prilikom, u oglasima, stavila da trazim devojku sa iq-om preko 120 i nekoliko njih (i tipova i devojaka) mi je odgovorilo u fazonu "nema sanse da nadjes tako nekog"... :puzzle:

To je kao ta "fora" sa lepotom.
Korisnikov avatar
By EYA
evo ja imam IQ veci od 120 :durenje:
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA
evo ja imam IQ veci od 120 :durenje:
:ogledalce:
By Gost
Originally posted by Eruänne
mislim, meni ortak kad krene da prica kakva je njegova "riba" iz snova, kaze(citiram, sa sve poganostima):"da ima do jaja dupe, ovol'ke sise, zgodna, plava, polugola...", i onda pored nas prodje zanosta plavusa gorepomenutih atributa sa dekolteom do poda i minicu i on oklembesi usta a meni dodje da :barf: . a kad pogledam njegove bivse i njegovu sadasnju u koju je, btw ludo zaljubljen, vidim sustu suprotnost svega toga(ne mislim da je devojka grobina, ne, preslatka je, ali nije pamela)
Ja volim Pamelu :smilegrin:

Pa, moj tip je brineta, izrazite jagodicne kosti, puna usta, francuski nos, zubi lepi, od 171 do 179 cm, krupne machje ochi (mogu plave, zelene ...), vitka, graciozna, sarmantna, duhovita, puna energije, IQ preko 120

Svaka slicnost sa A.J pozeljna

p.s Nema odstupanja :D

:zastava:

[Izmenjeno 23-1-2005 Angelina777]
Korisnikov avatar
By HappyHours
Ali je sigurno tacno da devojke mnogo manje (skoro uopste) ne obracaju paznju na fizicki izgled...

:snesko:
Korisnikov avatar
By reveal
manje mozda, ali skoro uopste ne.

a i to je sve tako jebeno relativno... mislim, meni nisu lepe neke osobe zenskog pola koje su svima lepe i obrnuto... to je sve stvar ukusa. ti i da napises u oglasima da trazis prelepo zensko sa IQ od 120 - 150 (cisto da ne bi upao u povlasceni polozaj u vezi), osobe koje ce se javiti, njihov fizicki izgled moze da varira od najruznije do najlepse... a sta to vredi ako nije tvoj tip.
dodatno je to sto moze apsolutno da ti odgovara njena spoljasnjost, ali da brate bude glupa kao... jelena karleusa. :B
nemoguce je naci savrsenu osobu preko oglasa, i raznoraznim koincidencijama... jebiga..
:kafa:
By Çâðê_DUP
Ali je sigurno tacno da devojke mnogo manje (skoro uopste) ne obracaju paznju na fizicki izgled
Cuvene crno-bele postavke ....

Kako ono bese: lisica i kiselo grozdje?

:tos:

Sta to znaci?? Kad sretnete osobu vi joj automatski vidite dusu na licu? Kako nije bitan izgled? Sta je ono sto vas prvo privuce? Tek posle se dolazi do duse (a ako ima dusu jos bolje) A kladim se da nijedna ne bi odbila A.J ... Bullshit! Mozda sam ja iskljuciva ali bar u diskusiji mogu da budem iskrena. Postoje standardi lepote i tu nema rasprave, a to nije isto sto i DOPADANJE. To je vec relativna kategorija.

Korisnikov avatar
By HappyHours
Standardi lepote su relativni kao sto o ukusima ne treba raspravljati, i iskljuci se upravo ovde.

By Çâðê_DUP
Originally posted by HappyHours
Standardi lepote su relativni kao sto o ukusima ne treba raspravljati, i iskljuci se upravo ovde.

pa nisu ljudi prekidaci, pa da se ukljuce i iskljuce i da posmatraju svet crno-belo. Ima opsteprihvacenih standarda lepote. Misli o tome. Diskutuj, ne prekidaj raspravu, iznesi argument, ne zatvaraj se u svoje misljenje.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Angelina777
Ima opsteprihvacenih standarda lepote.
Slazem se sa tim. Znam sta je "svima" lepo, ali nekada ono sto je meni lepo - nije i drugima. Lepota je subjektivna.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ali je sigurno tacno da devojke mnogo manje (skoro uopste) ne obracaju paznju na fizicki izgled...
Ne slazem se.

(Skoro) Svi, i mushkarci i devojke, obracaju paznju na fizicki izgled.
Evo, ja obracam paznju i zaljubljujem se samo u mushkarce koji su MENI mnoooogo lepi i simpaticni, sto moze (a ne mora) da se podudara sa opshteprihvacenim standardima lepote - koji, po meni, predstavljaju subjetktivne dozivljaje lepote vecine ljudi.

Fizicka lepota je ono sto prvo ugledam, a to su: pogled, ochi, obrve, faca, osmeh, drzanje, glas, miris, faca, telo,... Tek kasnije se upoznajem sa osobom, manama i vrlinama, koje takodje utichu na moju zaljubljenost u mushkarca. Ne mogu da se zaljubim u fizichki neprivlachnu osobu, jbg...

A ako je neko divan kao osoba, interesantan, dusha od choveka, mio i drag, bicemo prijatelji. Fizichki izgled - nebitan

Slazem se sa Angelinom777 da su neki ljudi objektivno lepi (sto odmah implicira da drugi nisu... whatever...)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Lunja
Ne slazem se.

(Skoro) Svi, i mushkarci i devojke, obracaju paznju na fizicki izgled.
Evo, ja obracam paznju i zaljubljujem se samo u mushkarce koji su MENI mnoooogo lepi i simpaticni, sto moze (a ne mora) da se podudara sa opshteprihvacenim standardima lepote - koji, po meni, predstavljaju subjetktivne dozivljaje lepote vecine ljudi.

Fizicka lepota je ono sto prvo ugledam, a to su: pogled, ochi, obrve, faca, osmeh, drzanje, glas, miris, faca, telo,... Tek kasnije se upoznajem sa osobom, manama i vrlinama, koje takodje utichu na moju zaljubljenost u mushkarca. Ne mogu da se zaljubim u fizichki neprivlachnu osobu, jbg...

A ako je neko divan kao osoba, interesantan, dusha od choveka, mio i drag, bicemo prijatelji. Fizichki izgled - nebitan

Slazem se sa Angelinom777 da su neki ljudi objektivno lepi (sto odmah implicira da drugi nisu... whatever...)

Korisnikov avatar
By HappyHours
LOL, kod mene nece upaliti ikaka provokacija A, vec sam ti to rekla...
LOL...

"ne zatvaraj se u svoje misljenje"

LOL...

Korisnikov avatar
By bambola
Lepota kao lepota,naravno da je bitna.Ali ja mogu da se primim i na nekog ko i nije toliko lep ali da osetim da ta osoba ima snagu,moc (i nad drugima i uopste),jak karakter,ma da bude faca u svakom pogledu. E u tim slucajevima lepota gubi trku!

Imam drugaricu koja se stalno zaljubljuje u mlakonje i luzere(koji pri tom izgledaju skroz bezveze) i koliko god puta da sam je pitala sta vidi u takvim bedama-nije umela da mi kaze.Hocu da kazem da ima i takvih slucajeva,gde osoba tvrdi da joj je lepota bitna ali iz ko zna kojih komplekasa bira samo face ispodprosecnog izgleda i jos goreg ponasanja i licnosti.

Da ne duzim,svima nama je vazan izgled,ali u smislu da ta osoba nije nekakva grdoba sa nekakvim manama po licu i telu-uostalom (iskreno) napravite listu svih vasih prethodnih ljubavi i prebrojte ko je od njih bio zaista lepotan-ica I klase,sto ce reci model look???:redaljka:
Korisnikov avatar
By mirth
Nema sanse da mogu da odredim tacne fizicke karakteristike osobe koja ce me privuci.

Ne mogu da kazem da mora da ima dugu ili kratku kosu, da bude fem ili butch, da ima zelene ili crne oci pogotovo...

Neke devojke su mi lepe, neke nisu. Od tih koje su mi lepe, neke su plave, neke crne, neke visoke, neke niske, and so on... Samo im je jedna stavka uvek zajednicka - sve su mrsave! Ne znam zasto je tako...

U svakom slucaju, bitna mi je lepota, ali ne u tom smislu da imam iole preciznije zacrtano sta lepota za mene predstavlja. Lepota je jednostavno kombinacija razlicitih fizickih karakteristika koje u mojim ocima stvaraju odgovarajucu estetsku celinu, bez obzira da li su fizicke karakteristike u toj kombinaciji one koje bih inace smatrala pozeljnim ili ne...
Korisnikov avatar
By bigirl
Da... samo... imam problem sa tim kada se smuvam sa nekim ko mi ne odgovara fizi?ki (ipak imam ja neki svoj tip koji mi se sviða). Nekako... (joj, ne znam kako da opišem)... zaljubim se u nekoga zbog njegovih osobina... Šta se desi kad zaljubljenost proðe? Kada ruži?aste nao?ari spadnu? ... A ne sviða mi se fizi?ki...

Ako me neko razumeo, svaka ?ast! (Spava mi se.)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by EYA
odgovorno tvrdim da mi je fizicki izgled neuporedivo manje vredan od karakternih osobina koje neko poseduje !
bas me briga za boju kose i ociju, visinu, tezinu, obline, usta, nos i sve ostale spoljne efekte !
Eya, darling, ako tako budem posmatrao ljude oko sebe... onda bi trebalo da se zaljubljujem i u devojke. Moja najbolja drugarica i ja se savrsheno slazemo, kao osoba je divna, karakterne osobine su joj za 10ku, itd itd... ALI, problem je shto je ona zensko, a ja sam GAY. NOOOOOO SEX! FIZICKI ME NE PRIVLACHI. Isto ti je i sa dechacima koji MI nisu lepi-privlachni.

Originally posted by EYA
citajuci ovu temu, zamislih situaciju gde se pred vama pojavljuje osoba koju ste do juce ignorisali zbog nekih fizickih nedostataka, uprkos njenoj osobenosti, inteligenciji, dobroti... ali, ona je upravo odradila sve preko neophodne estetsko-hirurske intervencije, i tako sveze dekorisana istog momenta vam privlaci paznju do te mere da naprosto ne mozete da odolite i trenutno se zaljubljujete u nju...
:meduza:
Vrlo moguce... Mozda sam povrshan... :zid:

P.S. Naomi Campbell, posle plastichne operacije, dovoljno je bilo i samo da je vidish na TVu i da se zaljubish... :drama:

:hvala:
Korisnikov avatar
By Galateja
Kopala ja malo po EF arhivi i nadjoh ovu temicu-bas mi je zanimljiva.Hajde da vidimo sta novi forumasi misle o ovoj temi i da li su stari mozda promenili misljenje.

Da bih se zaljubila u nekoga NEOPHODNO JE DA MI TA OSOBA BUDE FIZICKI PRIJATNA!!!Naravno,vazne su i druge osobine,ali nije mi jasno zasto su neki ljudi iskljucivi pa tvrde da fizicki izgled uopste nije bitan ili da je samo on bitan?!

E pa G@l@tej@ bi i jare i pare i jos ponesto.Zao mi je ako zvucim kao fasista,ali nikad ne bih mogla da imam sexualni kontakt sa osobom koja me psiho-sexualno 'kastrira'!Ne bih mogla da imam emocionalni odnos sa osobom koja ni malo ne golica moje srce.Ne bih mogla da imam vezu sa osobom koju poimam kao neinteligentnu,neobrazovanu,neemotivnu...I da:OSOBE KOJE SU U DUSI 'KARIJES' mi nikako ne trebaju.Podrazumeva se da me voli i postuje.Mozda zvuci povrsno,ali i boje su mi JAKO bitne.Imam koloristicke poglede slicne kao Vinsent van Gog-dominacija zute,narandzaste i crvene boje.Ne bih mogla da budem u vezi sa osobom koja preferira dve boje:pink i roze.Te dve boje izazivaju u meni gadjene,glavobolju i agresivnost.

Zakljucak-sinkretizam sledecih osobina utice da nekoga gledam kao potencijalnog partnera(partnerku):fizicka prijatnost,inteligencija,obrazovanje,emotivnost,dobrodusnost i po mogucnosti 'galatejoljubivost'!!!

Ako ima neko takav(takva)- :cvece: ...
Korisnikov avatar
By tramp
a kombinacija roze i narandzasto?

ja vise ne znam... godinama sam nesto stalno bila sa nekim "za pokazivanje" i onda shvatim da su mi sve nesto lepe za gledati a kad otvoris unutra prazno (sto ne znaci da su sve lepe zene i prazne, ja sam sigurna da ih ima ispunjenih) a pola tih nekih zena koje su standardi lepote po tv-u i magazinima izgledaju tako nakon milion fotografija, retusiranja istih, operacija ... i onda naci tako nekoga u zivo je malo teze i onda uklopiti sve to i sarm i privlacnost i svasta nesto je jos teze ... naravno to ne znaci da sam ja sad odjednom operisana od svega vezanog za izgled ... meni recimo jakooooo smetaju osobe koje jedu na odredjeni nacin, onako halapljivo sa hranom koja im ispada iz usta i onda su jos musave nakon svega toga i ostavila sam jednu zato sto nisam mogla da je gledam dok jede... onda mi smeta nezdrava koza ... bubuljice ... i tako sigurna sam da ima jos ali mi ne pada na pamet ... ali isto tako sam primetila da me "lepotice" uopste ne pale... kao mogu da ih gledam i da se divim ali kad dodje do toga da treba nesto da radimo zajedno nemam volje i onda to treptanje i kao zasto ti mene neces kad sam tako lepa?
a onda ukus se razlikuje kod raznih ljudi i mene najvise pali neciji humor i otvorenost i ono nesto sto ih cini drugacijima vise nego izgled koji se uklapa u heteronormativne standarde lepote

a sto se tice gej/lezbejskog senizibiliteta ja znam dosta nekih gej tipova kojima su oni "savrseni" tipoi neinteresantni tako da ne znam ...

uglavnom moj zakljucak - za nesto nabrzinu, za jednu noc izgled definitivno igra neku bitniju ulogu, za nesto duze, za ljubav ima jako puno elemenata koji moraju da se poklope i uklope
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Btw, ja licno ne razumem tu semu sa oglasima, zar nije lakse naci devojcicu uzivo?

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
ali isto tako sam primetila da me "lepotice" uopste ne pale... kao mogu da ih gledam i da se divim ali kad dodje do toga da treba nesto da radimo zajedno nemam volje i onda to treptanje i kao zasto ti mene neces kad sam tako lepa?
:lol:
Suva inteligencija. :nono:

I znas sta je najogre? Sve te takozvane lepe, koje uz to imaju i inteligenciju, nece je nikada u zivotu na svakom koraku isticati. U stvari, ne samo te lepe, nego NIKO inteligentan!
Osoba koja zna koliko vredi, nema potrebu da se "istice".
:sesir:
Korisnikov avatar
By tramp
eto da se i mi slozimo :obraz:
Korisnikov avatar
By Val
:obraz:
:blush:
Korisnikov avatar
By Galadriel

Pa, moj tip je brineta, izrazite jagodicne kosti, puna usta, francuski nos, zubi lepi, od 171 do 179 cm, krupne machje ochi (mogu plave, zelene ...), vitka, graciozna, sarmantna, duhovita, puna energije, IQ preko 120

[/quote]

A kakav je to francuski nos?
By Çâðê_DUP
Originally posted by baby_girl

A kakav je to francuski nos?
[/quote]

mali, ne potpuno prcast, ali ni potpuno prav. od korena nosa malo izvijen ( ka unutra, naravno ) i samo malo "naprcen" ka povrsini (Brizit Bardo je primer, i po njoj je dobio naziv "francuski". Angelina Jolie ima slican nos, kao i pola plemena Irokeza)

Slika

volim da ilustrujem
By Çâðê_DUP
a moze i ovako

Slika
By Çâðê_DUP
a kombinacija roze i narandzasto?

ja vise ne znam... godinama sam nesto stalno bila sa nekim "za pokazivanje" i onda shvatim da su mi sve nesto lepe za gledati a kad otvoris unutra prazno (sto ne znaci da su sve lepe zene i prazne, ja sam sigurna da ih ima ispunjenih) a pola tih nekih zena koje su standardi lepote po tv-u i magazinima izgledaju tako nakon milion fotografija, retusiranja istih, operacija ... i onda naci tako nekoga u zivo je malo teze i onda uklopiti sve to i sarm i privlacnost i svasta nesto je jos teze ...
naravno da lepe zene nisu prazne (nisu sve), kao sto si ruzne zene nisu "karakterne". znam dosta fizicki ruznih zena kojima je i dusha takva, a nesto manje lepih zena koje su uz to sarmantne i pametne. to je zato sto je fizicki lepih ljudi u principu jako malo na ovoj planeti. i fizicki potpuno odbojnih. najvise je, naravno, prosecnih.

i jeste tesko uklopiti sve ovo sto si navela u jednu celu osobu, ali nije nemoguce. cemu spustanje kriterijuma, kad to u praksi ne vodi nicemu? osim toga, ako jedna karika nedostaje, slika nije potpuna. istina je da meni ne treba tudja pamet, tudj karakter takodje, a dobrota moze samo da pomogne, kao i fizicki izgled, jer je i seksualni cin spajanje dva tela. a vodjenje ljubavi je spajanje i tela i dushe.
By Çâðê_DUP
a najbolje je ovako

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!