Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by olga_diktator<3 ibzen his best /<3
Heda Gabler
Originally posted by olga_diktatorA šta je sa onima kojima ništa nije sveto?
I da, kad smo već kod Narodnog, nemojte ljudi gledati Zlatno tele, zaklinjem vas svim svetim!
Originally posted by Dantea iz koje je to predstave?
Kad smo kod pozorišta, baš mi je draga ona epizoda kada Keri ode u pozorište sa Šarlot i vidi Zverku, pa pobegne.
Originally posted by olga_diktatorTražio bio odmah od Sare Džesike Parker da mi isisa životne sokove ne bi li živela večno, kao što je krenula
Zamislite da umesto na Zverku naletite na Vuka Kostića nasred scene kako glumi.
Originally posted by Dzelajza Rouz
edit: da malo konkretizujem ovo "Breht na šabački način", da ne ispadne da mislim da Šapčani nemaju pojma i da su kolektivno netalentovani, nego u izvedbi Šabačkog pozorišta to ispade stvarno grdno
Originally posted by Dzelajza Rouzmhm, inace ko zna sta bih ti radila jerbo sam veoma uvredljiva i osvetoljubiva.
Fjuuu... Dobro da sam se editovala.
jel moguce da se ti ..hm, opet pojasnjavas (da ne kazem pravdas)? Boze, pa nije ti se dojmilo nesto, nikakav greh. i u licnim preferencijama i utiscima mogu lezati cinjenice.
Ma, meni je samo ta predstava bila nesnosna, a za ostale ne znam. Ali tačno sam htela da se strovalim sa galerije među one ljude u parteru, da malo podignem atmosferu.
Originally posted by Tunginabavicu ti
Treba mi pesma sa pocetka predstave,ako je neko gledao Metamorfoze i zna koja je pesma u pitanju...Ne verujem da je grupa Silence.
''
Ulix napisao:Unkovski je rezirao,trebalo bi da je dobroNikodim napisao:Au, svi, manje više, hvale tekst predstave "Nije smrt biciklo(da ti ga ukradu) Biljane Srbljanović, ali kažu da je režija očajno loša...Nikako da odem da pogledam tu predstavu. Tekst sam pročitao, odličan je.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!