Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Igra li se? Je l' valja? :) Vidim da dobija dobre ocene od igraca ali se reviewsi ne pojavljuju
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e cuo sam i ja da je fantasticna igra. mada ja nisam igrao ni witcher 1. skinuo juce, ovih dana cu to da overim :wundy:
Korisnikov avatar
By Enzo
Reviewsi se ne pojavljuju jer su svi toliko uživljeni u igru.
Nisam ju još skinula jer nemam vremena sad za igranje igara. Skinut ću je, I promise. Časna pionirska. Radujem se mnogo.

Čujem da je dobijala toliko 1otki od usera da su Biowareovi zaposlenici išli davat mu nule samo da mu skinu rejting. :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
Joj, majko. Ja ignorišem danima da je ovo izašlo. Virtuelno guram prste u uši i la-la-la-lačem. Nemam kada ovome da se posvetim i mislim da neću moći do Jula. :(
Ali evo, istipkaše na Rock, Paper, Shotgun review - ne slažemo se uvek, jer umeju peroštri da budu, ali su neizostavno zanimljivi.

Slika <<< Clicky :D
Korisnikov avatar
By Rei
Ah, review bombing, kako ja volim tu dramu :D I Dragon Age 2 je dobio slican tretman, Metacritic user score 43 :D

Witchera sam odlucio da se igram kad upgradeujem komp, a i resio sam da smanjim sa piraterijom pa da ga ugrabim kada bude na nekom snizenju mozda, tako da se za sada samo raspitujem :cigareta:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
review-a nije bilo zbog zero day patch-a, tako tražio CD projekt. skinuo, pa ćemo videti, mada imam osećaj da će me smoriti. :sigh:
Korisnikov avatar
By Enzo
Originally posted by Rei

Ah, review bombing, kako ja volim tu dramu :D I Dragon Age 2 je dobio slican tretman, Metacritic user score 43 :D
Ma da? Otkad je DA2 izašao, čujem samo loše stvari o njemu. Ali nisam dovršila igru, ali evo kaže jedan prijatelj danas, igra W2 i misli - ovo je DA2 trebao biti. I da su najsitniji detalji u W2 bolji od kompletnog Kirkwalla. Što me pogađa na osobnoj razini jer obožavam tu igru. :drama:
Korisnikov avatar
By Rei
^ Pa, DA2 je cudna igra, losa a opet na neki nacin zabavna za igrati, mislim da ipak nije za toliko losu ocenu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!