Originally posted by Kiborg
#Godina: 25
#Pol : Muski
#Religija: ateista
#Visina/Te�ina: 181/82
#Kosa: smedja, kratka
#Posao: medicina
#Li?na Biblija: Merk Manual
#Muzika: razne varijante elektronske muzike (ugl. trens)
#Knjige: Autostoperski vodi? kroz galaksiju, Gospodar prstenova, trilogija o Zadu�binama od Isaka Asimova
#Film: Dina - pustinjska planeta, Zvezdane staze: Prvi kontakt, Gospodar prstenova, Ratovi Zvezda
#Status: sam
#Region: �umadija
#Smejem se:britanski humor (montipajtonovci, Liga izuzetnih d�entlmena, Apsolutno fantasti?ne...) i parodije
#Pla?em: od 10. godine vi�e ne
#Pi?e: crno vino, ponekad, ali uglavnom ne
#Pu�enje: nikad
#Droga: nikad
#Volim: kompjuter, da ?itam, prirodu
#Mrzim: �efove, besparicu, glupe ljude
#Bojim se: pauka i ono uobi?ajeno (posao, budu?nost, bla bla bla)
#Obo�avam: nau?nu fantastiku
#Boja: crna, svetloplava
#Zasto ovaj nick: fascinira me spoj mehani?kog i biolo�kog
#?a�a je za mene: ili puna ili prazna, tre?e nema
Ha ha, aj posle 5 godina ovde da osvežim ovo, mada mi se sve čini da sam jednom ponovio, ali možda je bila neka čistka...
#Godina: 30.8
#Pol : Muški
#Religija: ateista
#Visina/Težina: 181/80 (al ta težina je varijabilna kategorija +/- 4kg)
#Kosa: smedja, kratka
#Posao: medicina
#Lična Biblija: sad sam prešao na oksfordske priručnike, ako nešto zaškripi da ne mogu da se setim
izvor znanja i pouke.
#Muzika: razne varijante elektronske muzike, trens, psihodelični, ali volim i eurodance i ponešto od modernih MTV kerefeka (npr od starijih stvari Astral Projection, kao najpoznatji, a novije Goasia npr, a od laganijih stvari DJ Tiesto, Armin van Buuren i tako ta komercijala
)
#Knjige: Autostoperski vodič kroz galaksiju, Gospodar prstenova, trilogija o Zadužbinama od Isaka Asimova, Hyperion kantos od Dena Simonsa, Hronike Dine (Frank Herbert), Stanica Perdido (Čajna Mjevil), a od nefantastike, izbor je manji, Istočno od Raja (John Steinbeck), skoro sve od Perl Bak
#Film: Dina - pustinjska planeta, Zvezdane staze: Prvi kontakt, Gospodar prstenova, Ratovi Zvezda - tu se nije mnogo promenilo, iako sam odgledao zilion filmova, možda da dodam Avatara
#Status: u vezi
#Region: Šumadija
#Smejem se: britanski humor (montipajtonovci, Liga izuzetnih džentlmena, Apsolutno fantastične...) i razne parodije
#Plačem: od 10. godine više ne
#Pijem: crno vino, ponekad, ali uglavnom ne, dodajemo pelinkovac, povremeno
#Pušenje: nikad
#Droga: nikad
#Volim: kompjuter, da čitam, prirodu, svoj posao
#Mrzim: besparicu, glupe ljude (šef mi je sad, manje više OK
pa neću da ga mrzim)
#Bojim se: pauka i ono uobičajeno (posao, budućnost, bla bla bla)
#Obožavam: naučnu fantastiku
#Boja: crna, svetloplava
#Zasto ovaj nick: fascinira me spoj mehaničkog i biološkog
#Čaša je za mene: ili puna ili prazna, treće nema (da objasnim: brzo pijem sokiće
)