Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

DIVAS Night & Finale izbora za Pesmu Evrovizije - Dizzy Queer mix za pamćenje u klubu Apartman u subotu 14. maja od 20:45 do ranih jutarnjih sati! :)

Pronađite svoju DIVU: One godinama vladaju pop scenom, ali i svetskim tabloidima - svaka na svoj način. Veče 14. maja će biti posvećeno damama koje volimo i koje to zaslužuju. ♥

ONE SU DIVE - Madonna, Britney, J Lo, Beyonce, Christina, Gaga, Kylie, Rihanna, Janet, Shakira... ali i nezaboravne Gloria, Cher, Cyndi … i mnoge, mnoge druge fine dame!

Iste večeri se u Dizeldorfu održava finalno veče EUROSONGA. Kao fenomen koji već godinama okuplja ljude, magija Evrovizije stiže ponovo i do Apartmana u direktnom prenosu finalne večeri ove at-least-queer-friendly manifestacije :) Vrata kluba će biti otvorena od 20:45, a od 21:00 pa sve do proglašenja pobednika navijaćemo za naše favorite i uživati u novim evrovizijskim hitovima.

Naravno, za kasnije celonoćno i delom jutarnje muzičko DIVA otkrovenje pobrinuće se, kao i na čuvenoj Britney Femme Fatale žurci, niko drugi nego STANWIK uz sjajna vokalno-scenska IZNENAĐENJA večeri koje ne smete propustiti:
- GLAS NE ŽICE - a capella bend - divas hits w/ beatbox ♥
- ZEJNA - divas hits ♥

DRESSCODE: Šljokice, šljašteće boje, visoki glamur za kasni noćni izlazak. Odlučite sami, svi smo mi pomalo dive, a diva može da nosi bilo šta :)

* EUROSONG more-than-2-HAPPY-HOURS od 20:45 do 23:00 – pića po sniženim cenama!

* Ulaz:
- od 20.45 do 23.00 – besplatan
- od 23.00 do ponoći – 100 dinara
- nakon ponoći – 200 dinara

** Rezervacije su obavezne, a načinite ih na jedan od dva načina:
1. klikom na "I'm attending" (Yes) ili "Maybe" na Facebook eventu
ili
2. slanjem SMS-a na 064-2285-055 (tekst: Za 14.maj - ime + broj ljudi koji dolazi sa vama)

http://www.facebook.com/DQParty
http://www.facebook.com/KlubApartman
http://www.facebook.com/stanwik?sk=app_2405167945
http://www.facebook.com/zejnazejna?sk=wall
http://www.facebook.com/pages/Glasnezic ... 1485301052

'' ''

'' ''

''
Korisnikov avatar
By ManToy
Vrlo gay zurka! :D

Odlican je plakat jel postoji vec ova fotka ili ste vi nesto photoshopovali?
Korisnikov avatar
By Dizzy Queer
Jedan od ljudi iz tima se igrao fotošopom u dokolici pre par nedelja... i tako smo i došli na ideju da radimo Divas party, da bi vrlo brzo shvatili i da je finale ESC 14. maja - all in one :)
Korisnikov avatar
By Hellas
Sjajna ideja za zurku, a fotografija za plakat je stvarno dobro odradjena (ja sam laik)!
Glas Ne Zice mnogo bolje zvuce uzivo nego na ovom videu sto ste postavili. Imala sam priliku skoro uzivo da ih slusam na folklor "koncertu", i stvarno dobro pevaju.
Malo mi je cudno to sto dolaze u Apartman...
Ali ova zurka se stvarno ne sme propustiti i nadam se da cu doci :D .
Korisnikov avatar
By Dizzy Queer
Ne treba da ti bude čudno - njima je bilo čudno kada su bili pozvani na nastup na "folklor koncertu" :)

Nema snimka na YouTube-u koji verno prenosi kako ljudi zaista zvuče uživo.

I zato je vaše mesto u Apartmanu 14. maja, kada će i Glas Ne Žice i Zejna pevati po nekoliko dobro poznatih nam hitova voljenih nam diva :)
By LeDeNa_
Dosla bih samo da nije te Evrovizije.To traje Sacuvaj Boze.Ajd nasu samo da odgledamo pa i nekako..a ono...ma nema sanse :)
Korisnikov avatar
By Dizzy Queer
I ovu, malo drugačiju verziju o one iz uvodnog posta :)

Slika
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Jedva čekam! :cvetduga:
S tim što u pobrojanim "divama" samo Madonna, Christina i Beyonce zapravo to i jesu... ali 'ajde to već može i da se oprosti, ali da Christine Aguilere nema na posterima, to je već skandal XD
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Eh, da, a kako će se to pratiti ESC??? Hoće biti nekih ekrana, projektora, ili će se pratiti samo zvukom? :)
By Speculum Columbae
Originally posted by Innamoramento

S tim što u pobrojanim "divama" samo Madonna, Christina i Beyonce zapravo to i jesu
Zapravo, diva je primadona u pozorištu, tj. operi, a ne modernoj muzici.
Nijedna od njih nije diva, iako neke za pop pevačice pevaju prilično dobro (uzeti sa puno soli)

Npr. ovo bi bila diva, osoba sa tehnikom pevanja:

''

a gorenavedene popularne pevačice koje same sebe zovu divama.
Korisnikov avatar
By Stanwik
I mi ih zovemo a termin svakako važi i u popularnoj muzici :)
Korisnikov avatar
By ManToy
Kako je bilo? Ja sam trebao na ovo da dodjem a ne na ono sranje na koje sam potrosio vece. :placko:
Korisnikov avatar
By IriS
bilo je cool.

JUDA.. AS JUDA.. AS

:dance: :dancing:

:drunk:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne secam se kako je bilo ali skinuo mi se kreon i puder sto znaci da je bilo dobro.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni je bilo predobro sve dok nisam izgubio meni jako drag privezak....

Ako je neko slucajno naisao na ovo neka mi plz javi...dacu pare, dacu dupe dacu sve sto treba...

Slika

Nije vredno, ali sam nasledio pa mi je draga stvarcica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!