Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
da li volite oruzje i da li posedujete nesto od oruziiiija? da li imate dozvolu za posedovanje oruzja? i :) sta biste voleli da imate/posedujete? :)

+ pitanje

da li ste nekad bili u lovu?

diskutujte :coloradomodeon:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne volim oruzje.
Ni da ga vidim, ni da koristim, nista.
Moj tata je imao pistolj koji je tako stajao i nikada ga nije koristio, ne znam ni sto ga je kupio. Lude '90-e valjda, nemam pojma. Eno ga gore jos uvek, u komodi, a tako bih ga rado bacila, uffff.
Oruzje uvek povezujem sa smrcu, ne volim ga.
Za samoodbranu mogu da shvatim, ali lov i ostalo jock.
Nikada nisam bila u lovu, niti bih mogla. Ufff.l
Korisnikov avatar
By Azdaja
zasto uzas? postoje i streljane, za isprobavanje "ljubimca"...:)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ok, streljane, ako ces se samo tu zadrzati, kao hobi, to mi je ok. Sve ostalo je suvise agresivno...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
vodili su me u lov kad sam bila klinja (6-7 godina), ali nije bas upalilo....fascinirala sam se nekom masinicom za sastavljanje metaka i to je sve sto me je tu zanimalo....napravila sam brdo te municije, ali nisam bila posebno zainteresovana da je i ispaljujem...probala...nja....jos kad su mi objasnili da bi trebalo ubijati tu neke zeceve nesto....na to sam ostala ravnodusna...ali kada su mi rekli da treba da se ustane u 5...moja ionako vrlo kimava ljubav za lov i oruzje je naglo opala......

sada tek ne bih zelela da lovim i pucam u zivotinje (a tek da se probudim u 5 zbog toga...)...ali mi se dopada ideja streljane....probala bih ja to...mozda radije strelicarstvo...ali nemam ja te pare :D
By Kragi
Ne volim ga, dozvolu nisam ni pokusavao da dobijem i nemam neku zelju da posedujem bilo sta :)

Sto se lova tice, takvi ljudi mi se gade najblaze receno. Nikada mi nije bilo jasno ko to moze da puca u zeku, jelena, divlju svinju, vuka i slicne zivotinje.
Sve bih ja to poslao u neki rat, pa da bar budu u egalu sa 'protivnicima'. Bas me zanima kako bi se osecali kao meta.
Uz to me zanima mentalni sklop osobe kojoj je zadovoljstvo ubijanje zivotinja.
Korisnikov avatar
By smaug
Ne apsolutno ne i ne.
Onima koji idu u lov (a parkiraju se po okolnim mi poljima) busim gume redovno. Al redovno. Srafcigerom (da se ne nadje neko pametan da pita a jel nozem).
Korisnikov avatar
By smaug
Hahahaha. Da, da. Iskljucivo. Da ima dvostruko znacenje. Hahahha.
By alexandermagic
Volim, imam, nisam i ne bih učestvovao u lovu. Kad je lov na životinje u pitanju. :ozbiljan:
By Sixto
Ne volim, nemam, po svoj prilici cu da nasledim bar dva pistolja! Kud cu s tim ni sam ne znam!
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by smaug

Ne apsolutno ne i ne.
Onima koji idu u lov (a parkiraju se po okolnim mi poljima) busim gume redovno. Al redovno. Srafcigerom (da se ne nadje neko pametan da pita a jel nozem).
mene zaintrigiralo ovo nasumično bušenje guma. znači bušiš gume onima koji love divljač? a baš si sigurna da je taj i taj automobil od nekog lovca?
i bušiš li gume samo lovcima ili je šira ciljna grupa?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nemam al sa ujakom bio par puta u lovu na staroj planini kao mali. on ima dve-tri puske koliko se secam.

ni dozvolu nemam a cesto imam zelju da nabavim bacac plamena, ne znam da li se to racuna kao oruzje, ali neki ljudi su korisniji ugljenisani.
Korisnikov avatar
By Azdaja
mene zanima zasto ste svi protiv lova, a npr obozavate meso?!

i po cemu je pileci batak u tanjiru drugaciji od divljeg zeca?!

ili domaca svinja od divlje svinje?!

98% ovog foruma nisu vegeterijanci...a svi znamo odakle stize meso na tanjir;)

daaaaaa, volim oruzje, posedujem dozvolu, imam par divnih komaTa vatrenog oruzja, volim i lov HA

mogla bi kriviti i gene za te stvari al ajd ne bi (sa mamine strane su lovci, a sa tatine mesari :yay: )

za sve posJetitelje ove divne teme...

''

:love: :D
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by emo_haos_

Ne apsolutno ne i ne.
mene zaintrigiralo ovo nasumično bušenje guma. znači bušiš gume onima koji love divljač? a baš si sigurna da je taj i taj automobil od nekog lovca?
i bušiš li gume samo lovcima ili je šira ciljna grupa?
Evo da ti olaksam muke: moje busenje njihovih guma uopste nije nasumicno.
Jeste, busim gume onima koji love divljac. Tacnije onima koji love lisice i zeceve i jazavce. Onima koji love pernatu divljac busim gume i razmazujem blato po sofersajbni...ponekad...Slaba sam na ptice.
Bas sam sigurna jer im je na guzi dzipa nakacena prikolica u kojoj su dovezli konje i pse. Pa je onako ocigledno.
Busim gume samo lovcima i onima koji su sa lovcima u gorepomenutim vozilima. Ali da pojasnim, busim gume i na vozilima i na prikolicama.

Nadam se da sam uspela da objasnim :)

@Lepa Krepa - hvala. :blush:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja postujem ljude koji imaju neki hobi i vole ga raditi, pa makar to bilo i busenje guma...:D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Azdaja

mogla bi kriviti i gene za te stvari al ajd ne bi (sa mamine strane su lovci, a sa tatine mesari :yay: )

kod mene su sa kevine lovci a sa caletove pecaju i vlaske vestice :nesiguran: a ja spoj divlje krvi i magijse misticne moci - peder :wundy:
Korisnikov avatar
By smaug

ja postujem ljude koji imaju neki hobi i vole ga raditi, pa makar to bilo i busenje guma... :D
To je dobar pocetak. Sori ali ja zaista ne mogu da uzvratim komplimentom za ovaj tvoj hobi.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Anhedonie

kod mene su sa kevine lovci a sa caletove pecaju i vlaske vestice :nesiguran: a ja spoj divlje krvi i magijse misticne moci - peder :wundy:

a ja lezbejka :awesome:

(al bi bilo super da smo str8, volemo se/ljubimose i da napravimo par komada dece, kakvi bi to prototipi bili :awesome: )
Korisnikov avatar
By Azdaja

ja postujem ljude koji imaju neki hobi i vole ga raditi, pa makar to bilo i busenje guma... :D
To je dobar pocetak. Sori ali ja zaista ne mogu da uzvratim komplimentom za ovaj tvoj hobi.

nisam ni trazila ovacije i pljeskanje, samo sam otvorila temu i postavila par pitanja...nadam se da nema hard filing sa tvoje strane ;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Anhedonie

a ja lezbejka :awesome:

(al bi bilo super da smo str8, volemo se/ljubimose i da napravimo par komada dece, kakvi bi to prototipi bili :awesome: )
ljudozderi :lol:
Korisnikov avatar
By smaug

nisam ni trazila ovacije i pljeskanje, samo sam otvorila temu i postavila par pitanja...nadam se da nema hard filing sa tvoje strane ;)
Pa ni ja nisam nista drugo ucinila no odgovorila na tvoju podrsku mom 'hobiju'.
Sto se hard feeling tice...pa nemam ja hard feelings ili ista protiv tebe licno. Ali imam vrlo protiv i vrlo hard feelings kad su u pitanju lov i lovci.
Uzgred ne znam da li znas kako se ovde (Irska) lovi? Ovde nema pucanja. Ovde se prvo juri lisica, zec..na konjima pa se onda puste psi da zivotinju raskomadaju. A onda se ucesnici namazu po licu zivotinjskom krvlju...
A sto se pucanja u zivotinju (i coveka) tice to takodje ne podnosim i imam sve protiv toga.
To prvo.
A drugo, sto se piletina iz inkubatora vs divlji zec i domaca svinja vs divlja svinja tice taj argument ti je sulud zato sto je zdravije jesti divlju svinju od domace svinje.Te je u tome veeeelika razlika. Ali ubijanje sporta radi s tim nema nikakve veze.

http://www.banbloodsports.com/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!