Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by smaug
Ne apsolutno ne i ne.
Onima koji idu u lov (a parkiraju se po okolnim mi poljima) busim gume redovno. Al redovno.
Srafcigerom (da se ne nadje neko pametan da pita a jel nozem).
Originally posted by alexandermagica inače bi, šta, lovio ljude?
Volim, imam, nisam i ne bih učestvovao u lovu. Kad je lov na životinje u pitanju.
Originally posted by smaugmene zaintrigiralo ovo nasumično bušenje guma. znači bušiš gume onima koji love divljač? a baš si sigurna da je taj i taj automobil od nekog lovca?
Ne apsolutno ne i ne.
Onima koji idu u lov (a parkiraju se po okolnim mi poljima) busim gume redovno. Al redovno. Srafcigerom (da se ne nadje neko pametan da pita a jel nozem).
Originally posted by emo_haos_Evo da ti olaksam muke: moje busenje njihovih guma uopste nije nasumicno.
Originally posted by smaugmene zaintrigiralo ovo nasumično bušenje guma. znači bušiš gume onima koji love divljač? a baš si sigurna da je taj i taj automobil od nekog lovca?
Ne apsolutno ne i ne.
Onima koji idu u lov (a parkiraju se po okolnim mi poljima) busim gume redovno. Al redovno. Srafcigerom (da se ne nadje neko pametan da pita a jel nozem).
i bušiš li gume samo lovcima ili je šira ciljna grupa?
Originally posted by Azdajakod mene su sa kevine lovci a sa caletove pecaju i vlaske vestice a ja spoj divlje krvi i magijse misticne moci - peder
mogla bi kriviti i gene za te stvari al ajd ne bi (sa mamine strane su lovci, a sa tatine mesari )
Originally posted by AzdajaTo je dobar pocetak. Sori ali ja zaista ne mogu da uzvratim komplimentom za ovaj tvoj hobi.
ja postujem ljude koji imaju neki hobi i vole ga raditi, pa makar to bilo i busenje guma...
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by Azdajakod mene su sa kevine lovci a sa caletove pecaju i vlaske vestice a ja spoj divlje krvi i magijse misticne moci - peder
mogla bi kriviti i gene za te stvari al ajd ne bi (sa mamine strane su lovci, a sa tatine mesari )
Originally posted by AzdajaTo je dobar pocetak. Sori ali ja zaista ne mogu da uzvratim komplimentom za ovaj tvoj hobi.
ja postujem ljude koji imaju neki hobi i vole ga raditi, pa makar to bilo i busenje guma...
Originally posted by Azdajaljudozderi
Originally posted by Anhedonie
a ja lezbejka
(al bi bilo super da smo str8, volemo se/ljubimose i da napravimo par komada dece, kakvi bi to prototipi bili )
Originally posted by AzdajaPa ni ja nisam nista drugo ucinila no odgovorila na tvoju podrsku mom 'hobiju'.
nisam ni trazila ovacije i pljeskanje, samo sam otvorila temu i postavila par pitanja...nadam se da nema hard filing sa tvoje strane
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!