Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
Za sada nema niko.
No, jedina osoba koja bi mogla da ima pristup mojim šiframa je najbolja drugarica. Iz prostog razloga što imam potpuno poverenje u nju...
:)
Korisnikov avatar
By maka
niki.
a ne bih ni da mi neko da njegove shifre, koji ce mi
Korisnikov avatar
By constantine
imaju oni koji to zasluzuju i kojima verujem 100%... mislim da ih je troje
Korisnikov avatar
By horus.
hton... skoro svi moji internet nalozi su automatski prijavljeni na njegovom kompu... + hton je pogubio sifre za razne download forume, pa se loguje preko mog naloga...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Rei
Originally posted by unic0rn

tudje netjem
svoje ne dam
Onomad si mi dao svoju ogame sifru da ti sacuvam flotu :awesome:

ont: ne dam. Tj dao sam jednom i bez nekih posledica ali jednostavno necu da razmisljam o tome.
:lol:

sta ti pamtis :wow:

dobro, to je ipak ogame account. znao si da imam mocne prijatelje u galaksiji koji bi te spljoshtili ko palachinku da si neshto pokushao. :lol: :lood: :smeh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Niko nije trazio :bicikl:
Jedino sifru za login na komp,
to zna sestra i par prijatelja.
To je to valjda...
Korisnikov avatar
By bothways
Sifre su svetinja.

Ne zelim da znam tudje (i uvek okrecem glavu kada sam u situaciji da neko ko je do mene ukucava sifru) i ne zelim da ostali znaju moje (ukucavam ih brzo da ne bi oni koji su do mene slucajno videli).

Niko ne zna nijednu od mojih sifara (sa malim izuzetkom moje majke, koja zna jednu od sifara, ali nju ne koristim za bitne stvari, a mrzi me da je menjam).

Osnova sigurnosti na internetu je da se nikom ne daju sifre.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Paris

:shok:

neko daje svoje sifre drugima :ubise:
Isto ... ja u jednom fajlu na MSNu (u okviru online office-a) držim sve svoje šifre kojih je podosta ... u četiri kolone: sajt, username, password, komentar (ukoliko je potreban) ...

moju šifru za face ima jedna osoba i to je to ... sve ostale imamo samo ja i microsoft
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Rei

tudje netjem
svoje ne dam
Onomad si mi dao svoju ogame sifru da ti sacuvam flotu :awesome:

ont: ne dam. Tj dao sam jednom i bez nekih posledica ali jednostavno necu da razmisljam o tome.
:lol:

sta ti pamtis :wow:

dobro, to je ipak ogame account. znao si da imam mocne prijatelje u galaksiji koji bi te spljoshtili ko palachinku da si neshto pokushao. :lol: :lood: :smeh:
Eh da sam znao, danas je moderno biti pljosnat :kosa: A ja sam umesto toga zloupotrebio komunikacione kanale da im slomim srca ne otkrivajuci ko sam. Nisi primetio da od onda imas stalkere sa spijunskim satelitima? :zavera:
By Kragi
Dve, al' kontam da nikad nisu koristili, za razliku od mene :eevil:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nema niko, nikada nije i neće. Ne vidim poentu.
By loreenche
lol, bivsi imA sifre za fejs i msn, a ostale moze lako pogoditi, po istom su sablonu...

i vise niko nema :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Hmm, ja sam svojevremeno znao sifre nekolicine drugarica. Jos im ja kazem da mi ne govore, ali one insistiraju, kao lakse im je. Sve sam, naravno, pozaboravljao... Znam i par sifara jednog kolege (svojevoljno mi je dao kako bih nesto proverio za njega, vise se ni ne secam, ali zna da nikad to ne bih zloupotrebio, sto je naravno i slucaj).
Korisnikov avatar
By Delete
Za forum i fejs bar 10 ljudi zna moje sifre. Nije da ih nesto krijem. Na mailovima imam gomilu tudjih podataka pa ne bih bas to da delim, ali u sustini nemam sta da krijem iza sifri, pa su i same relativno javne.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Orlando the Lady

Koliko ljudi ima vase sifre za Forum, fejsbuk i slicno?
Jedno vreme je moju sifru za fejs imala gomila ljudi. Sada je imaju jos dve devojke mimo mene. Ja nemam problem sa tim.
Sifru za Forum takodje imaju dve devojke: jedna forumasica, jedna bivsa forumasica.

I, da vam neko trazi sifru, biste li je dali?
-fejsbuk vise neam ( :yay: ) sifru za forum ne znam ni ja, nego svaki put moram iz mejla da je vadim jer je generisana :lol: a za imejl imaju....hm...3 osobe. Sve tri su mi partneri/ke, i to je u situaciji kada mi treba da mi se vidi neko pismo a ja nisam u situaciji da vidim a hitno je (desavalo se par puta, neverovatne situacije al jbg) i nemam problem sa tim jer je njima vise nego dovoljno da znaju svi o svima koliko ja vec pricam, a kamoli sad da kopaju po imejlovima.

Inace sam protiv deljenja sifri. U stvari, protiv sam deljenja sifri kada deljenje ima za cilj simbiozu. Ako je iz prakticnih razloga, onda kao ajd ok.

Za 14 godina na netu, ukupno je te tri osobe koje su je imale i imaju je, i nikad se nisam pokajala.
Korisnikov avatar
By sort_of_me
drugarica ima sifru samo za fb, a ja znam sifru od kolege posto mu redovno prijavljujem ispite kad nema net... :D

inace sam pristalica sifra samo za sebe :)

edit: +gosti koji "znaju" sifru za moj wireless, ali to se ne racuna :P
Korisnikov avatar
By Elena
Samo žena ... imam i ja njene.
By alexandermagic
Koliko ljudi ima vase sifre za Forum, fejsbuk i slicno?
Za forum, face i sl - :nono: , niti bih dao. Iznimka je to što sam jednoj osobi ustupio svoj pass za jedan torrent sajt, no to nije niš' posebno.

Stalni partner insistira na tome da uvijek znam sve njegove šifre. Pa dobro, to je dirljivo s njegove strane. :sniff:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Gospode Bože, zašto bi ikome davala moje šifre??? :shocked:
Ovo mislim za Fejs, YT, mess, forume...

Više ni ja ne znam gde sam sve registovana, ali, iako samo ja koristim komp (koji takođe ima lozinku za "ne daj Bože"), nijedna moja šifra iz predostrožnosti nije zapamćena.

Moraš debelo verovati nekome da bi mu dao svoju šifru.

:nope:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja ni sama ne znam svoju šifru :večitoulogovana:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!