Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Aviva
Jesu li gej/bi devojke zaist atoliko stereotipne ? :) držim da nisu !
By doroteja
Hm...ja imam jednu teoriju,pa vi vidite da li i kod vas pali....
Ja recimo pricam sa nekom devojkom koja mi se dopadne a zelim da proverim da li imam neke sanse:) i suptilno flertujem sa njom...to str8 devojka nema sanse da provali jer njen mozak tako nesto ne pojmi da moze da se desi....a lez devojka to provali za dva minuta
Korisnikov avatar
By Galateja
Šest godina teme a ja još nemam odgovor. :drama:
Korisnikov avatar
By Shmi
Meni je jako zanimljivo kako ima puno novajlija na ovoj temi koji se nazalost ne zadrzavaju na forumu... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Galateja
Da znaš da sam i ja to pomislila. Ja šest godina čekam na odgovor a one bi instant rešenje, e ne može. :lukavi:
Korisnikov avatar
By sunrise4adria
Mislim da generalno ima sve manje pravila i stereotipa čak i unutar zajednice. Imam utisak da su se lezbejke osnažile i da svaka prihvata svoj divni, sjajni identitet sa što manje stresa i bojazni od neuklapanja u šablone. Recimo, na zatvaranju Planeta (mog forever and ever and forever omiljenog kafića, zaplakaću ako nastavim) bilo je jako puno prelepih femme devojaka za koje, gledajući kroz stereotipne naočare, nikada ne biste rekli da su lezbejke. S druge strane tu su bile i butch devojke, po koja hipsterka, sportistkinja... Svaka teži ostvarenju svog identiteta, bitno je da budeš ona koja jesi... Femme, butch, futch, andro, lipstick... Bring it on ladies! :cvetduga:
Korisnikov avatar
By sunrise4adria
a na svaku tu konstataciju odgovaram sa: "No shit Sherlock!"
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao pa I JA buthice ODMAH prepoznam :krezavi: dobro je da moze to jos neko, ja mislio tripujem se :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da da idem da skocim kroz prozor, mozda i poletim!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa da.. svaka devojka sa kratkom kosom i u sirokim hlacama je buchica..

pa moja bivsa cimerka odgovara tom stereotipu, pa picke osim svoje nije videla.. doduse nije videla ni kurca, but thats another topic :zoran52:
Korisnikov avatar
By Kekica
Prepoznala sam dosta lez na ulici.Ali sve su to bile buch koje su osisane na kratko, manje vise nose muske farke i imaju muske pokrete i ponasanje.Ali femm lezbejku (osim mene :ogledalce: ) nikada nisam ni videla, a kamoli da je prepoznam na ulici :P , to vec malo teze.
Korisnikov avatar
By boo_radley
^pa mozda si videla samo nisi prepoznala.

i neka prica ko sta hoce, kod mene vazi pravilo 'sve lepe zene su lezbe i . ' :shallow:
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by sour_cherry

^pa mozda si videla samo nisi prepoznala.

i neka prica ko sta hoce, kod mene vazi pravilo 'sve lepe zene su lezbe i . ' :shallow:
Hoces reci da su sve lezbejke lepe, bez obzira da li su butch ili femm?
Korisnikov avatar
By boo_radley
ne. hocu reci, nevezano za tu butch i femm podelu, da su sve lepe zene lezbe.
a ako nisu lepe a kazu da su lezbejke lazu! to su sve homofobi i religious freaks!
:love.being.completely.irrational:

And I don't mean to sound bitter, cold, or cruel, but I am, so that's how it comes out.
(the late, great Bill Hicks)

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Enzo
Meni je gejdar oštar k'o britva. :cool:
Galateja, sorry šta ne mogu da dam odgovor koji će da te zadovolji.
Korisnikov avatar
By Hys.

ne. hocu reci, nevezano za tu butch i femm podelu, da su sve lepe zene lezbe.
a ako nisu lepe a kazu da su lezbejke lazu! to su sve homofobi i religious freaks!
:love.being.completely.irrational:

And I don't mean to sound bitter, cold, or cruel, but I am, so that's how it comes out.
(the late, great Bill Hicks)

:roflmao:
:lol:

Zla, nisi valjda curu shvatila ozbiljno :smeh: ?

OT:

Ja dok nisam videla onu butchicu na svadbi, sa muzem i detetom, mislila sam da ako ih i retko vidjam, bar mogu lako da prepoznam lezbejke koje se meni dopadaju na ulici /mada ne znam koja je vajda od toga kad one mene ne prepoznaju, mogu da i' gledam kolko oces, ne vredi; zanimljivo kad sam u inostranstvu uvek prepoznaju i one mene ( :pervert: ) a ovde ne-jel to fazon da butchice ovde ne vide femme na ulici kao osobe koje mogu da lust over them?/.
Korisnikov avatar
By boo_radley
mada ne znam koja je vajda od toga kad one mene ne prepoznaju, mogu da i' gledam kolko oces, ne vredi; zanimljivo kad sam u inostranstvu uvek prepoznaju i one mene ( :pervert: ) a ovde ne-jel to fazon da butchice ovde ne vide femme na ulici kao osobe koje mogu da lust over them?/.
Ma te su neke glupe, misle da su cool ako te ignorisu. :namig2:

I Zla odgovori na postavljeno pitanje... slazi i kazi ne. :giggle:
Korisnikov avatar
By Kekica
[/quote]

I Zla odgovori na postavljeno pitanje... slazi i kazi ne. :giggle:

[/quote]

Ja nikada ne lazem :) .I ne, nisam te shvatila ozb.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ja nikada ne lazem :)
A man is never more truthful than when he acknowledges himself as a liar.
-Mark Twain :deda:
Korisnikov avatar
By Hys.
mada ne znam koja je vajda od toga kad one mene ne prepoznaju, mogu da i' gledam kolko oces, ne vredi; zanimljivo kad sam u inostranstvu uvek prepoznaju i one mene ( :pervert: ) a ovde ne-jel to fazon da butchice ovde ne vide femme na ulici kao osobe koje mogu da lust over them?/.
Ma te su neke glupe, misle da su cool ako te ignorisu. :namig2:

Kamo srece :sigh:

Mislim da su samo nesvesne :usamljen:
By ...Sitnicava...
Zla_Barbika napisao: Ali femm lezbejku (osim mene :ogledalce: ) nikada nisam ni videla, a kamoli da je prepoznam na ulici :P , to vec malo teze.
Ja, zapravo, nisam ni čula da postoje fem lezbejke.
Možemo li da se upoznamo, lepotice? :wow:

...

Mislila sam da imam u šaci taj "najmanji zajednički sadržalac", medjutim, jedan me primer naveo da posumnjam u to. Devojka, osim što izgleda kao gej, je sasvim odisala tom nekom vrstom energije. Medjutim - ćorak, ima dugo dečka, nikada je ništa u vezi sa istim rodom nije privuklo itd. Što, opet, ne mora da znači da nema tu crtu u sebi - možda je samo još uvek nije probudila, odnosno, naišla na nekoga ko će da je razdrma. Sve u svemu, nema tu, po meni, nekog uopštavanja i matematičkog vadjenja NZS - u većini slučajeva se oseti drugačija energija između dve lezbejke/bi devojke i to je najrelevantniji vodič.

Nema veze sa temom, ali setih se - dok sam bila klinka,imala sam slučajeve da se baš integrišem sa nekim devojčicama, imamo drugačiji odnos, pišemo ljubavna pisma jedna drugoj, češkamo se, grlimo, i sve to pod velom "najboljeg prijateljstva". :sweet: Davno beše, morala sam da putujem negde, pa me je jedna od pomenutih pozvala, počela da plače i rekla da mi je zbog mog privremenog odlaska posvetila pesmu "Nebo zna koliko ja patim danima, nebo zna koliko ja patim noćima". :lol:
A slatko beše.
Mater im, u svaku sam bila zaljubljena. :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
^e tooooooooooooo....kad se setim samo! ja sam kompletno i apsolutno bila zaljubljena u te devojcice...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
hlaefdige napisao:^e tooooooooooooo....kad se setim samo! ja sam kompletno i apsolutno bila zaljubljena u te devojcice...
i nikada se vise necemo zaljubljivati na takav nacin, bojim se.
sto sam srecna sad! ne, majke mi. procitavsi ovo, setivsi se: bas jesam. bas mi puno srce.
Korisnikov avatar
By Blady
...Sitnicava... napisao: Mater im, u svaku sam bila zaljubljena. :sigh:
Sitna :up:

:lol:

Setih se sada perioda skolice, osnovne :sigh:
:drama:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Blago vama, sa mnom devojcice nisu htele da se druze. :sigh:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!