Ja moram da opet kukam.
Svaki jebeni put kada odem na onaj chat, na koji odem doista retko, ali je to opet previse za kolicinu torture koju moj mentalni sklop dozivi.
Prvo-na chatu su skoro sve femice. Nuthin' wrong with that. E, sada vrh su one curice koje me kliknu i pitaju zasto o zaboga volim butchice /nick mi je I like butches, pre svega zbog toga sto hocu da vidim amout of BULLSHIT koji ce da to vece serviraju/ i sada ja posto sam kreten kakav jesam bivam ljubazna...ono kao, mozda neka nesto skapira...e sada, postoje one koje same vole butchice ali su u fazonu JEBOTE TEBE NIJE BLAM DA TO KAZES!?!
Da ne pricam o gomili debilizama, kako na javnom pricaju o butchicama i transrodnim osobama, ili kako to vole da kazu, trandzama
.
Evo sta mene zanima...
pre nego sto sam ja pocela na ovom forumu da se busam u grudi i da, pa budimo objektivni, bivam na neki nacin aktivistkinja sto se tice prihvatanja odredjenih identiteta, takodje je postojao tezak hejt prema butchicama iliti "muskaracama".
Ono sto mene zanima je:
ZASTO? Zasto je ocigledno manje prihvatljivo da gotivis butchice nego femice, andrice, or what not. Zasto? Razumem ja neke stvari tipa tzv imitiranje heteronormativa (which is bs ako je neko iole razmislio dva put o tome) ali zasto price tipa ...joj boze ne mogu to ni da "izgovorim" one se ne kupaju, jebu se sa svima, one su glupe...
Aj em faking klules.
All my bois were/are fine.
/rant over.