Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KlubApartman
Originally posted by javolimsamosebe

hahaha upravo, sva sreca pa nije ispunila dogovor sto se tice vremena.

ja uvazavam, za ostale ne znam:) samo da se ne ponovi.

p.s. dovedite anu bebic kad ste vec krenuli sa hrvaticama.
Nastup Ane Bebić je bio najavljen za 08. april, pa je nažalost otkazan zbog jako malog interesovanja ljudi.
Originally posted by Hans

Nije ni čudo što ljudi kradu novac kad je upad posle 12 350 dinara. :lol:
Za šta? Toliko je karta u Tubeu kad gostuju neki di džejevi. Zašto jednostavno ne probate da izbegnete senzaciju i dovedete nekoga ko ima malo više veštine i iskustva sa puštanjem muzike?
Na greškama se uči, između ostalog. :)
Teži se raznovrsnosti, pa su ponekad moguće i greške u koracima, tj. ne baš dobre kombinacije.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
Originally posted by KlubApartman

Nastup Ane Bebić je bio najavljen za 08. april, pa je nažalost otkazan zbog jako malog interesovanja ljudi.
zbog toga je otkazano? hmmm, ja bas mislila da bi dosla gomila lezbejki :)
steta, al bice prilike.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Kaže Lollobrigida na FB-u sad:
Lollobrigida
dj-irala jucer na gej zurci u klubu apartman u beogradu. pustala hitove za raju: ladytron, the kills, soft cell, cut copy, crystal castles, klaxonse, robyn, roisin murphy.. na kraju mi organizatori lazar i mile daju pol dogovorenog honorara jer da sam pustala precudnu glazbu,ljudi htjeli britney i justina biebera. kazu - to si mozes doma pustat prijateljima, a ne u klubu :) )) nije losa referenca za prvi dj act, a?ida

:/
Korisnikov avatar
By Paki
Obožavam kada ljudi prećutkuju dogovoreno, pa pritom još i lažu. :)
Korisnikov avatar
By Paki
Komentarišem napisano, nema veze sa tobom :)
Korisnikov avatar
By pazzaz
Meni je iskreno Ida pustala sasvim ok muziku tj ono sto se ocekuje od nje a to sto ocigledno je Apartman postao mesto za decije zurke uz Justin Bieber-a nije ni cudo sto publika vise i ne zeli da dolazi u klub.
Korisnikov avatar
By Paki
Prosečan broj posetilaca i posetiteljki kluba od momenta menjanja klupske politike te demantuje.

Pored toga, puštanje jedne Bieberove stvari na dva minuta smatram treš-momentom, jednako zabavnim koliko i puštanje Zdravka Čolića ili tome sličnog. To je učinio Stanwik, a niko ni Biebera, ni Madonnu, ni Britney ni Lady Gagu (...) nije očekivao niti tražio od nje.

Od nje se očekivalo, kao što je i dogovoreno pre partija, nešto sasvim drugo (pogledati uvodni post), uz prihvaćenu sugestiju da kao iskusna profesionalka prati i kvalitetno komunicira sa publikom.

To se nije dogodilo, i pored toga nije ispoštovano još nekoliko stvari.

Naposletku, ovde se ne radi o ličnim simpatijama, nesimpatijama, šokovima ili patetici. Ovde se radi o (ne)profesionalnom odnosu pojedinca/pojedinke i njegovim posledicama.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Paki

Prosečan broj posetilaca i posetiteljki kluba od momenta menjanja klupske politike te demantuje.

Pored toga, puštanje jedne Bieberove stvari na dva minuta smatram treš-momentom, jednako zabavnim koliko i puštanje Zdravka Čolića ili tome sličnog. To je učinio Stanwik, a niko ni Biebera, ni Madonnu, ni Britney ni Lady Gagu (...) nije očekivao niti tražio od nje.

Od nje se očekivalo, kao što je i dogovoreno pre partija, nešto sasvim drugo (pogledati uvodni post), uz prihvaćenu sugestiju da kao iskusna profesionalka prati i kvalitetno komunicira sa publikom.

To se nije dogodilo, i pored toga nije ispoštovano još nekoliko stvari.
ona kaze da je jos u soku :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Dodao sam još jedan pasus gore :)

I ne kaže ona, već zloupotrebljava page svoje uspešne grupe kako bi očistila svoj lični neuspeh.

Eto ponovo profesionalnosti. :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Da se oglasim još jedared, nakon što smo Paki i ja lepo razgovarali. :)

Sinoć, kada je trebalo reagovati na pomenuti lopovluk, očito je došlo do nesporazuma, usled kog sam ja zaključila da nije bilo rešenosti organizatora da pomognu.

A sad se vratimo entertejnmentu:

Nije ga bilo.
Korisnikov avatar
By Paki
^ ... Dok Stanwik nije preuzeo DJ pult :)
(mojih očiju subjektivni doživljaj reakcija ljudi u klubu)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E, ja sam tad već o'šla, čini mi se, al' meni, fakat, više i nije bilo do zabave.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Štagod, potpuno je nedopustivo ne isplatiti ugovoreni honorar.
A u uvodnom postu lepo piše da ako bude dobre energije da će Ida zgrabiti i mikrofon. Dakle nije nam obećano nego najavljeno da bude slatko iščekivanje. I toga nije bilo jer nije ni bilo energije na liniji DJ-publika. Isto tako lepo piše šta će Ida da pušta - i ona je to i puštala. Nije problem ni to što Ida nije miksovala, jer pola ljudi koji puštaju ili su puštali muziku u Apartmanu u poslednje vreme (uključujući i mene) ne miksuju pa nikom ništa. Problem je što publika Apartmana ne konzumira tu muziku i kraj priče. Ni prvi ni poslednji put da se ukusi razmimoiđu. Ali to je onda problem organizatora - kockali su se sa dovođenjem novog DJ-a, nije ispalo kako je očekivano, i sad odjednom dogovoreno puj pike ne važi. To je neprofesionalno, i odvratno, i tačka.
Korisnikov avatar
By Madonna
A kad ću ja da puštam muziku, je li?! :shamar:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Bome, Olga, nije baš ni istina da je puštano ono što je bilo najavljeno. Mislim da si ti na žur došla tek kad se Idina DJ sesija završila. Ja, kao deo te publike u Apartmanu, to veče sigurno nisam očekivala nikakve Bibere i slične gluposti. No, kad je reč o ovom neisplaćivanju honorara, slažem se da nije profesionalno. Kontam da je trebalo da joj isplate honorar u celosti i da je više ne zovu... ili bar da ne dolazi u svojstvu DJ-a. Tvoj nastup u Apartmanu je, recimo, bio neuporedivo bolji.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
pa nije ida pustala biebera, nego stanwik. meni je bieber bio triput bolji od idine muzike hahah
By Swanheart
mene ona nervira, sva je u fazonu:"jao ja sam urbana, ja sam kul, svi ste vi govna, ja sam visa vrsta, imam decka, startuju me i cure, imala sam pesmu sa Unom i zelim da budem kao bicarke na travi"
i kakve veze ima sa postovanjem to sto je zavrsila ekonomski pa se bavi ovim sa cim se bavi?
jednostavno, lakse joj je i sigurnije da jede danekazemsta po celi dan na tv-u nego da sedne i da ozbiljno radi ono sto je zavrsila, jer jelte zivimo u banana republici gde se vise cene dvorske lude nego ljudi sa malooooo ozbiljnijim poslovima.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Ja sam stigla na poslednjih pola sata i sećam se da je pustila Leut Magnetik što potpada pod ovo gore. Al dobro to, ljudima se nije svidelo, i to se ko što rekoh dešava u poslu, jeb'ga. Ali onda, ko što kažeš - isplati se honorar i više ne zoveš DJa koji ti ne odgovara. A ne samovoljno prepoloviti unapred ugovorenu cifru.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by olga_diktator

A u uvodnom postu lepo piše da ako bude dobre energije da će Ida zgrabiti i mikrofon. Dakle nije nam obećano nego najavljeno da bude slatko iščekivanje. I toga nije bilo jer nije ni bilo energije na liniji DJ-publika. Isto tako lepo piše šta će Ida da pušta - i ona je to i puštala. Nije problem ni to što Ida nije miksovala, jer pola ljudi koji puštaju ili su puštali muziku u Apartmanu u poslednje vreme (uključujući i mene) ne miksuju pa nikom ništa. Problem je što publika Apartmana ne konzumira tu muziku i kraj priče. Ni prvi ni poslednji put da se ukusi razmimoiđu. Ali to je onda problem organizatora - kockali su se sa dovođenjem novog DJ-a, nije ispalo kako je očekivano, i sad odjednom dogovoreno puj pike ne važi. To je neprofesionalno, i odvratno, i tačka.
slazem se sa olgom, iako sam dosla prekasno da cujem idinu muzijku.
nedopustivo je nekom ne isplatiti pola ugovorenog honorara. pogotovu ako se radi o klubu gde isto tako ume na pola zurke da nestane zvuka, crknu visokotonci, wc se pretvori u jezero... ne secam se da su nekom refundirane ulaznice iz tih razloga.

dakle uopste ne diskutujem o muzickim ukusima (meni je pola muzike koja se pusta u apartmanu blja, i cesto pobegnem jer mi je muzika prekomercijalna i dosadna).
Originally posted by Swanheart

mene ona nervira, sva je u fazonu:"jao ja sam urbana, ja sam kul, svi ste vi govna, ja sam visa vrsta, imam decka, startuju me i cure, imala sam pesmu sa Unom i zelim da budem kao bicarke na travi"
a ti je kao poznajes, pa znas u kom je fazonu, ili pricas samo onako da bi nesto rekla? cist bullshit.
Korisnikov avatar
By KlubApartman
Pre svega drugog nabrojanog je potpuno neprofesionalno da ugovoreni izvođač/ica krene da zove DJ-a (koji je podrška te večeri) već u 2.20 da ga/je zameni, iako je dogovoren nastup izvođača u periodu između 1.00 i 3.00 h. Posle par pozivanja iste osobe (jednom i preko mikrofona), Ida Prester je napustila DJ-pult u prethodnim postovima navedeno vreme.

To je prvi i osnovni razlog neisplaćivanja punog honorara. Bez, dakle, uplitanja u muzičke ukuse, rizike i tome slično.

Nisi se poneo/ponela prema dogovoru - nećeš ni biti isplaćen/a prema dogovoru.

Demantovaćemo još jednu laž - dobila je više od polovine honorara - u skladu sa vremenom provedenim za DJ pultom i, ako neko želi, neispunjenim kompromisnim dogovorom pre pravljenja najave žurke da će "na insistiranje ljudi pevati" (desetoro ljudi joj je prišlo u petak i lepo pitalo, ali prosto nije vredelo).

Ukoliko neko želi još informacija o drugim po klub štetnim radnjama Ide Prester od noći prošlog petka na subotu, koje ne priliče zvezdi njenog kova i koje su urađene bez znanja ikog iz organizacije žurke, nema nikakvih problema.

Da bi se ubuduće predupredio svaki mogući neprofesionalni odnos, sa izvođačima će biti sklapani i potpisivani ugovori.

Nadležnost sudova će, sem za eventualne sporove po tim pitanjima, biti evidentna i za rešavanje pitanja svih naknadno iznesenih kleveta, laži i/ili pretnji nasiljem, bilo od strane samih izvođača, bilo od strane zaposlenih u organizaciji drugih sličnih događaja u gradu.
Korisnikov avatar
By radoznala
:kokice:

Hvala klubu Apartman što nas je obavestio o svom budućem kodeksu poslovanja.

:kokice:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by m..
Originally posted by olga_diktator

slazem se sa olgom, iako sam dosla prekasno da cujem idinu muzijku.
nedopustivo je nekom ne isplatiti pola ugovorenog honorara. pogotovu ako se radi o klubu gde isto tako ume na pola zurke da nestane zvuka, crknu visokotonci, wc se pretvori u jezero... ne secam se da su nekom refundirane ulaznice iz tih razloga.

dakle uopste ne diskutujem o muzickim ukusima (meni je pola muzike koja se pusta u apartmanu blja, i cesto pobegnem jer mi je muzika prekomercijalna i dosadna).
Originally posted by Swanheart

a ti je kao poznajes, pa znas u kom je fazonu, ili pricas samo onako da bi nesto rekla? cist bullshit.
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!