- 16 Apr 2011, 00:23
Uf. Desavaju mi se neprijatne situacije od strane str8 ljudi vec neko vreme, jos uvek ne znam kako da se postavim i kako da se nosim sa time i sta je najbolje, pa da pitam vas...
Mada, znam da necu da prekinem sa javnim pokazivanjem emocija, to mi ne pada na pamet, necu ceo zivot da zivim u misijoj rupi.
Sta radite kada je neko neprijatan prema vama samo jer ste gay/lez/trans?
Da li qlirate, da li se bunite, jeste li mirni ili i vi agresivni?
Sta radite kada neko biva isprovociran vasim drzanjem za ruke, ljubljenjem na javnom mestu i to pokaze? Da li se povlacite, znate da je to najbolje, da niste ni smeli da iskazujete emocije u Srbiji javno ili se bunite i nastavljate to da radite uprkos mogucnosti da vam se to opasno obije o glavu?
Mada, znam da necu da prekinem sa javnim pokazivanjem emocija, to mi ne pada na pamet, necu ceo zivot da zivim u misijoj rupi.
Sta radite kada je neko neprijatan prema vama samo jer ste gay/lez/trans?
Da li qlirate, da li se bunite, jeste li mirni ili i vi agresivni?
Sta radite kada neko biva isprovociran vasim drzanjem za ruke, ljubljenjem na javnom mestu i to pokaze? Da li se povlacite, znate da je to najbolje, da niste ni smeli da iskazujete emocije u Srbiji javno ili se bunite i nastavljate to da radite uprkos mogucnosti da vam se to opasno obije o glavu?