Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By loreenche
al ne moš ga se kutarisat'...

Gledam letak za Mercatorove akcije i u dnu F i T dugme i pored pisu linkovi do "fan page-a" i "pratite nas na Twitteru"

Postao je sastavni deo, ne zivota, nego sveta :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Hys.

opet da ponovim:

zato sto na svakom sajtu postoji fejs dugme. Nervira me sto je svuda. Kao jebeni virus.
Pa i dalje ces ga vidjati, brisanjem fejsa, nece promeniti nista..
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by ultraviolet

fakat ne znam što ljudi ne vole fejs kad moš u suštini gotovo sve iskontrolisati. :neznam:
opet da ponovim:

zato sto na svakom sajtu postoji fejs dugme. Nervira me sto je svuda. Kao jebeni virus.
pa nije to stvar fejsa vec tih sajtova.

kad bi vlasnici sajtova zeleli, mogli bi da stave svugde gay-serbia.com dugme. nije fejs kriv sto svi spamuju njime. (uglavnom, verujem da nekim sajtovima fejs placa to dugme ili sta god ali ko zna... ja ne)
By Glasnik
Ja sam facebookfree već drugu godinu zaredom. :D

Iako mi je baš lepo ovako, neće mi biti problem opet da se vratim ako bude trebalo zbog nekih kontakata il nečeg već sličnog...
By Speculum Columbae
Facebook je kao celulit. Imaš ga, mrziš što ga imaš i ne radiš ništa povodom toga.
Korisnikov avatar
By tebra
Da, imam FB nalog...

Ali stvarno retko kad ga posecujem. Opciju za chat ne ukljucujem zbog odredjenih devojaka koje nevidjeno smaraju. Jedini razlog zbog kojeg jos nisam deaktivirao profil je to sto znam da je to jedini nacin da sa nekim ljudima ostanem, koliko-toliko, u kontaktu. I da, desavalo mi se da mi ortak salje jako bitne i hitne informacije preko poruka na FB, misleci da sam i ja manijak koji poput njega svo svoje slobodno vreme utrosi na istom. :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Kejt
nikad nisam ni otvarala nalog, ko mi treba nacicu ga i bez fejsa
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by hlaefdige

ja to 'vako gledam...nema tu mene sta da nervira...(mislim, znam, nema sta da me nervira ni u vezi sa skajpom pa opet odlepljujem od njega)...

...cinjenica je da to postoji...i da je masovno i da se radi o interakciji....samim tim, ne moze da se unexist...a dovoljno je veliko da je 'bitan' faktor komunikacije...to je kao - postojao je telefon, pa sada postoji mobilni...ne moras da imas mobilni....ali SVET ima mobilni....nece vise biti vremena u kom mobilni nije nikada postojao....moze fejs da ti se dopada ili ne, ali je postao BITAN nacin komunikacije....mozes da ga nemas....ali POSTOJI....

i zato je iluzorno fejs nesto voleti ili ne voleti ili imati nekakav 'odnos' prema tome....it's just out there...nema tu sad sta.....oni koji vise ceo dan ili oni koji ne zele da ga vide ocima....mos misliti....fejs postoji i nece vise biti vremena u kome fejs nije nikada postojao....eto.....

jebes fejs
:up:
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Zen

najjace mi je kad krenu sa grupama, "da nije fejsa, svi bi bili na ulicama"

-.-
NE NE NE

grupe

DOBRA STARA VREMENA KAD SU SVI BILI NAPOLJU A NE NA FEJSU!!

opis grupe: ajmo svi 1991, 1992, 1993+ !!!!

:teletabisi:
:smeh:

Ja se secam dobrih starih vremena kad ne da nije bilo fejsa nego nije bilo ni neta a retko i kompjutera :usamljen: :kesa: :deda:

I kao sto je Hlaefdige rekla - bilo pa proslo, nema sta tu ni da volim ni da ne volim... U stvari mozda svako vreme ima neke svoje lepote i mane. Ono vreme jeste po meni bilo romanticnije, druzenja uzivo i sve to... ali sam mogla da godinama zivim a da ne sretnem nekog ko je feministkinja ili ga zanima magija i tome slicno. Mozda je i ta potraga opet imala svojih cari... ali ova jednostavnost i brzina upoznavanja raznih ljudi sa istim interesovanjima, uclanjivanje u razne grupe, odlazenje na dogadjaje, sto je sve moguce preko fb isto ima svoje prednosti.
By Kragi
Zaboravio sam da dodam:

FB je idealno mesto za coming out rodjacima, poznanicima i virtual friendovima. Sebe lisite eventualnih neprijatnosti, glupih reakcija i sl i jednim udarcem ubijete 100 i vise muva :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Black Lady

opet da ponovim:

Pa i dalje ces ga vidjati, brisanjem fejsa, nece promeniti nista..

Jel?

Ja mislila da ce magicno da nestane kad obrisem nalog :smeh:

Not.

Poenta je-manje cu biti deo toga svega.

@Hlae-pored imejla, raznih mesindzera, novina sto pravih sto online koje obavestavaju o dogadjajima, zaista ne vidim (jos uvek) neophodnost fejsa u komunikaciji.
Posebno kada je u pitanju posao.

Btw, obavestavam ove moje da se brisem.
Korisnikov avatar
By Madonna

Obrisah se :balerina:
ako hoćeš da se OBRIŠEŠ obrišeš, onda moraš neke linjkove da pratiš ko sumanuta, i to je permanent. ako samo deaktiviraš oni ti sve čuvaju ako se predomisliš :drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige

@Hlae-pored imejla, raznih mesindzera, novina sto pravih sto online koje obavestavaju o dogadjajima, zaista ne vidim (jos uvek) neophodnost fejsa u komunikaciji.
Posebno kada je u pitanju posao.

Btw, obavestavam ove moje da se brisem.

nije to toliko bitno (a ne bas ni skroz tacno, ali me mrzi sada da kucam, pogresicu)...moja poenta je da postoji...i da komunikacija vise nije komunikacija kao da fejs ne postoji....mozes ti da ga nemas, od volje ti je, ali on postoji i to je cinejnica....on nije postao neophodan (ne moras ti ni mobilni da imas ako neces) ali je postao relevantan nacin komunikacije....i to je sada vec done deal dopadalo nam se to ili ne....

ne pominjem ja sad ovde svoj stav u vezi fejsa....to je tek deseta prica...ali kao...ako mene pitas, ljutis se previse na fejs :D
Korisnikov avatar
By Hys.
@Hlae-otkad se deaktivirah mnogo manje se ljutim :wundy:

Originally posted by Null

Obrisah se :balerina:
ako hoćeš da se OBRIŠEŠ obrišeš, onda moraš neke linjkove da pratiš ko sumanuta, i to je permanent. ako samo deaktiviraš oni ti sve čuvaju ako se predomisliš :drama:

znam da je ovo samo deakt, ali ne znam da ima opcija permanent i kako to ide. Pls u2u ako znas.

thanks!
Korisnikov avatar
By Hys.
^Nadam se da je moj sarkazam bio ocigledan ^^ ?

E da-ovako cu formulisati...

Fejsbuk mi je previse ocigledan u svojim nastojanjima da bude Veliki brat.

eto :sesir:
Korisnikov avatar
By Hys.
Hvala ti, uradih to juce :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!