Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Ferdie
Originally posted by starkyPa da je njegov tata imao toliko para kao Đokovićev, i on bi sigurno nešto slično u životu postigao.
Originally posted by parastosijeBas bih volela da znam sta si ti usvom zivotu postigao.
boli me tuki za njega i njegove pobede vishe
smorio i boga i oca
jel vas smorio?
Btw
Nije me smorio.
Originally posted by Tungi
On i svi oko njega.
"Nole pise istoiju"ej!,"Strasni Novak pokorio Californiju","Novak slavio uz Mars na Drinu"(who cares)...![]()
Originally posted by ultravioletmoraju,spremaju se da ga prime
serete kad neko uspe
serete kad ne uspe
serete kad ništa ne radi
serete non stop![]()
Originally posted by starkyUvek sam se pitao ko piše ovakve komentare na You Tubeu, tipa: Ljubomorni stvorovi, šta ste vi postigli u životu...get a life i sl.
Originally posted by parastosijeBas bih volela da znam sta si ti usvom zivotu postigao.
smorio i boga i oca
jel vas smorio?
Btw
Nije me smorio.
Originally posted by ultravioletNe seremo po potrebi, vec seremo ciljano na njega s obzirom da ne zivimo u Novakocentricnom vec Heliocentricnom sistemu, Geocentricni smo odavno prevazisli.
serete kad neko uspe
serete kad ne uspe
serete kad ništa ne radi
serete non stop![]()
Originally posted by unic0rnNije ni on nevina bebica.
Dobro, poznato je da se u Srbiji sve oprasta sem uspeha.
Al nije smorio Novak Djokovic (zaboga!), smorilo je projektovanje ljudi na njega.
Originally posted by unic0rnbanuj je banuj je banuj je banuj je banuj je banuj je banuj je banuj je
Slushaj mala![]()
JA ne serem!!!![]()
ja KAKIM!!!![]()
![]()
Originally posted by spliff
voleo bih da me i jelena smori na isti nachin...
![]()
Originally posted by TomekHoce, pisace se, ali ne toliko intezivno i sa tolikom dozom patriotizma
i ako emigrira i tamo ce da se pise o njemu![]()
ne smara me on, smaraju me novinari i razni analiticari...
Originally posted by HansMa otkud ti znas da su se nad njim izivljavali njegovi roditelji?Poznajes ih?Odrastao si sa njim?
Originally posted by starkyUvek sam se pitao ko piše ovakve komentare na You Tubeu, tipa: Ljubomorni stvorovi, šta ste vi postigli u životu...get a life i sl.
smorio i boga i oca
jel vas smorio?
Btw
Nije me smorio.
![]()
Ali, Srbija je i dalje jedna državica gde se prave molebani za estradne ličnosti i sablažnjava nad 'Srpskim filmom'. Sredina je toliko zaostala i mala da više ne možete ni da kažete šta mislite. Jer vam onda neko napiše ovako nešto.
Starky, nema tih para u životu zbog kojih bih ja poželeo da na minut budem Đoković. Nije stvar u postizanju. Da su se nada mnom iživljavali iskompleksirani roditelji , pitanje je šta bi postalo.
Ovako, ja imam taj luksuz da mi je Đoković dosadan a i da sam postigao podosta za svoje godine. I *ebe mi se za nj.
Originally posted by svejednoslazem se sa ovim skroz.
s'ob me smorio djokovic?
decku svaka cast.
..
ko da kazem da me smorio djordjevic (kosarkas, ko ne zna) '95.
jok, brate.
..
svaka cast i djordjevicu i divcu i dzordanu i novaku i nadalu i federeru i svima koji su nesto uradili na svom polju.
..
smaraju ljudi koji smatraju da to sto je novak uradio ima neke veze sa srbijom & srbima per se,
novinari smaraju jer im je to pos'o,
a najvise smaraju ljudi kojima smeta neko ko je uspesan u onome cime se bavi.
..
al ljudi koji svoju profesiju, koja god bila, dovedu do divote,
ne mogu me smore.
..
njima skidam kapu.
..
'smorio me hoking, mnogo ga vidjam na vestima'.
tuzno.
Originally posted by parastosijeYou sir, are a troll.
smorio i boga i oca
jel vas smorio?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!