Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
i dalje mi ide na kurac i peva k'o pička ali trči k'o konj :awesome:

MERI PIRS!

šalim se, kim klajsters.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
volim ovu temu. baš je inteligentna. promuć.. prom.. pomućkana.
By Sixto
Do panja, do iznemoglosti, do ludila!

Njegove teniske meceve preskacem jednakom brzinom kao i umotvorine Lee Kis!
By Hans
Originally posted by Tungi

On i svi oko njega.

"Nole pise istoiju"ej!,"Strasni Novak pokorio Californiju","Novak slavio uz Mars na Drinu"(who cares)... :egzorcist:
:up:

Ha!
Na kraju će ionako završiti kao Boba Živojinović, sa nekom pevačicom i stomakom. Ali ima jedna caka- ne mogu i Đoković i otac mu biti predsednici TSS. :jbg:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
serete kad neko uspe
serete kad ne uspe
serete kad ništa ne radi
serete non stop :zev:
Korisnikov avatar
By Madonna
serači koljači :awesome:

ont: nisam dugo gledao ni čitao ni čuo nešto o nokiju pa mi whatever
By Hans
Originally posted by starky
Originally posted by parastosije

boli me tuki za njega i njegove pobede vishe
smorio i boga i oca

jel vas smorio?
Bas bih volela da znam sta si ti usvom zivotu postigao.

Btw
Nije me smorio.
Uvek sam se pitao ko piše ovakve komentare na You Tubeu, tipa: Ljubomorni stvorovi, šta ste vi postigli u životu...get a life i sl.

:lol:

Ali, Srbija je i dalje jedna državica gde se prave molebani za estradne ličnosti i sablažnjava nad 'Srpskim filmom'. Sredina je toliko zaostala i mala da više ne možete ni da kažete šta mislite. Jer vam onda neko napiše ovako nešto.

Starky, nema tih para u životu zbog kojih bih ja poželeo da na minut budem Đoković. Nije stvar u postizanju. Da su se nada mnom iživljavali iskompleksirani roditelji , pitanje je šta bi postalo.

Ovako, ja imam taj luksuz da mi je Đoković dosadan a i da sam postigao podosta za svoje godine. I *ebe mi se za nj.
By Sixto
Originally posted by ultraviolet

serete kad neko uspe
serete kad ne uspe
serete kad ništa ne radi
serete non stop :zev:
Ne seremo po potrebi, vec seremo ciljano na njega s obzirom da ne zivimo u Novakocentricnom vec Heliocentricnom sistemu, Geocentricni smo odavno prevazisli.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Dobro, poznato je da se u Srbiji sve oprasta sem uspeha.

Al nije smorio Novak Djokovic (zaboga!), smorilo je projektovanje ljudi na njega.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
serete stalno, no dobro. naročito kad je sport u pitanju, svi imaju prava srati i svi sve znaju.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Slushaj mala :shamar:

JA ne serem!!! :avalon:

ja KAKIM!!! :shamar:

:wundy:
By Sixto
Originally posted by unic0rn

Dobro, poznato je da se u Srbiji sve oprasta sem uspeha.

Al nije smorio Novak Djokovic (zaboga!), smorilo je projektovanje ljudi na njega.
Nije ni on nevina bebica.
Popularnost, paradiranje, preseravanje... uziva i on u orgazmickim visinama zanosa svojih obozavalaca. Na kraju krajeva na tom marketingu i prisutnosti u medijima pravi pare. Zbog toga mu braca, mama imaju sniclu na stolu, a tata glumi gazda fasistu u lakovanicm cipelama u koje je uskocio iz blatnjavih opanaka.

Samo neka radi to sto zna najbolje i mirna BAcka. NAravno ne znaci da ja sad trebam da prskam po tastaturi jer je naslovna na B92 posvecena pobedi u Majamiju.
By Hans
Vidiš unicorne, možda je i to.

Novak je ok ali ja nisam dužan da visim u Pionirskom parku i čekam ga.

Uglavnom, nemam ja kome šta da opraštam. Zašto je njegovo zanimanje bitnije od zanimanja profesora u ovoj zemlji, s obzirom na to da prvi zgrće pare jer ima veštinu i talenat a drugi kao intelektualci vrlo teško sastavljaju kraj sa krajem a gulili su pozadinu po fakultetima iako imaju i veštinu i talenat?

Zato što je Srbima lakše da pojedinca projektuju na masu (Svi smo Sloba, Ratko, Ceca, Šešelj, Novak, Nađa- E avaj! Nismo.) U profesorima i naučnicima niko više ne vidi uzor jer tu ne leže velike pare a ako si Novak , možda ti Nataša sedne u krilo ab und zu. Ipak je ona sada asistent. Eto veze onih prvih i drugih!

Drugo, veličina srpskog licemerja i kockanja Srbije sa mladošću je opasno uzela maha- briga državu za pojedinca ako nije sposobna da finansira npr. više njih ako je u pitanju tenis. A onda, kada se neko iz te mase zaista probije, dobija naslove po novinama kako je Srbin. Šta su ostali? Cincari? Pritom, Novaka čini mi se briga za to kao i za lanjski sneg. Kad se davio u gorepomenutom moru kompleksa svojih roditelja i svojim željama da bude uspešan, Srbije verovatno nigde nije bilo. Kako smo samo mali, jeftini i laki!
Korisnikov avatar
By unic0rn
e tako. :obraz:

mada ja ne kakim o sportu, nisam sporty pederka :trach:
Korisnikov avatar
By svejedno
s'ob me smorio djokovic?

decku svaka cast.

..

ko da kazem da me smorio djordjevic (kosarkas, ko ne zna) '95.

jok, brate.

..

svaka cast i djordjevicu i divcu i dzordanu i novaku i nadalu i federeru i svima koji su nesto uradili na svom polju.

..

smaraju ljudi koji smatraju da to sto je novak uradio ima neke veze sa srbijom & srbima per se,

novinari smaraju jer im je to pos'o,

a najvise smaraju ljudi kojima smeta neko ko je uspesan u onome cime se bavi.

..

al ljudi koji svoju profesiju, koja god bila, dovedu do divote,

ne mogu me smore.

..

njima skidam kapu.

..

'smorio me hoking, mnogo ga vidjam na vestima'.
tuzno.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Tomek

i ako emigrira i tamo ce da se pise o njemu :smug:

ne smara me on, smaraju me novinari i razni analiticari...
Hoce, pisace se, ali ne toliko intezivno i sa tolikom dozom patriotizma ;)
Korisnikov avatar
By Mage
Smaraju me ovi što su s' njim opsednuti. On čovek ko čovek fura svoju stvar.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Hans
Originally posted by starky
Originally posted by parastosije

boli me tuki za njega i njegove pobede vishe
smorio i boga i oca

jel vas smorio?
Bas bih volela da znam sta si ti usvom zivotu postigao.

Btw
Nije me smorio.
Uvek sam se pitao ko piše ovakve komentare na You Tubeu, tipa: Ljubomorni stvorovi, šta ste vi postigli u životu...get a life i sl.

:lol:

Ali, Srbija je i dalje jedna državica gde se prave molebani za estradne ličnosti i sablažnjava nad 'Srpskim filmom'. Sredina je toliko zaostala i mala da više ne možete ni da kažete šta mislite. Jer vam onda neko napiše ovako nešto.

Starky, nema tih para u životu zbog kojih bih ja poželeo da na minut budem Đoković. Nije stvar u postizanju. Da su se nada mnom iživljavali iskompleksirani roditelji , pitanje je šta bi postalo.

Ovako, ja imam taj luksuz da mi je Đoković dosadan a i da sam postigao podosta za svoje godine. I *ebe mi se za nj.
Ma otkud ti znas da su se nad njim izivljavali njegovi roditelji?Poznajes ih?Odrastao si sa njim?
I nemoj da mi mesas Srbiju i estradne licnosti sa ovom temom.Nemaju nikakve veze.
Ovo je licni uspeh jednog coveka,koji je je u ovom slucaju Srbin.
On je sportista,kao i mnogi drugi,samo je trenutno u zizi javnosti zbog svojih teniskih uspeha.Ne zbog mame,tate,zemlje,itd itd.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Monahinje manastira Gračanice u poslednjih nekoliko godina kupile su osam hektara zemlje uz manastir, kako bi zaštitile svetinju i sebe. Pri poslednjoj trgovini, pomogao im je i Novak Đoković sa 100.000 evra, i tako je isplaćen deo vlasniku koji je odlučio da manastiru proda zemlju po povlašćenoj ceni od 4.000 evra po aru. :serlok:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by svejedno

s'ob me smorio djokovic?

decku svaka cast.

..

ko da kazem da me smorio djordjevic (kosarkas, ko ne zna) '95.

jok, brate.

..

svaka cast i djordjevicu i divcu i dzordanu i novaku i nadalu i federeru i svima koji su nesto uradili na svom polju.

..

smaraju ljudi koji smatraju da to sto je novak uradio ima neke veze sa srbijom & srbima per se,

novinari smaraju jer im je to pos'o,

a najvise smaraju ljudi kojima smeta neko ko je uspesan u onome cime se bavi.

..

al ljudi koji svoju profesiju, koja god bila, dovedu do divote,

ne mogu me smore.

..

njima skidam kapu.

..

'smorio me hoking, mnogo ga vidjam na vestima'.
tuzno.
slazem se sa ovim skroz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!