Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Aviva
( Ja se izvinjavam, u pogrešnom sam topicu, ovo je trebalo da bude u nekoj drugoj diskusiji. )

Ima li ko iskustva sa ovakvom situacijom ? I kako se tako nešto završilo ?
Korisnikov avatar
By maka
mozes da budes malo konkretnija?
Korisnikov avatar
By Aviva
Mislila sam na situaciju u kojoj vam se dopada osoba istog pola, a ona nije homoseksualno ili biseksualno nastrojena, stoga nastaje problem.
Korisnikov avatar
By Aviva
pokušavam da premestim ili izbrišem ovu poruku, ali ne uspevam :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Dobra stvar u vezi toga je sto nema sanse da ti se desi dvaput. :D
Korisnikov avatar
By acid drop
nemam iskustava ni sa lezbejkama, a ne sa strejterkama.
Korisnikov avatar
By maka
galadriel, missis da ne moze 2x da se desi? to mozda tebi :) ali poznajem devojke kojima se desavaloi desava im se.

aviva, ti si gej i svidja ti se str8 devojka?
Korisnikov avatar
By maka
:sweet: mnogo, ali govoreci hladne glave, bolje ti je da se sto pre manes nje :) osim ako ne planiras otvoreno da joj kazes sve.
Korisnikov avatar
By Aviva
bila sam i jesam vrlo otvorena :) verbalno.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Galadriel

Razmišljam o ovome... ima smisla....

Draga moja Aviva, mnogo nas je imalo takve situacione uslovljenosti u životu. Mislim da uvek treba pokušati zato što te to čini iskrenijom prema njoj, ali, što je mnogo važnije, poštenijom prema sebi.
Zato mi je nebitan onaj ,,i kako se to završilo?'' deo tvog uvodnog posta. Iščitaj nas malo i uvidećeš. Ali uopšte nije bitno
1)kako se završilo
2)kako će da se završi.

Čim iskoračiš, uvek si na nekoj vrsti prečice. Samo izvoli.
Korisnikov avatar
By Aviva
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by Galadriel

Razmišljam o ovome... ima smisla....

Draga moja Aviva, mnogo nas je imalo takve situacione uslovljenosti u životu. Mislim da uvek treba pokušati zato što te to čini iskrenijom prema njoj, ali, što je mnogo važnije, poštenijom prema sebi.
Zato mi je nebitan onaj ,,i kako se to završilo?'' deo tvog uvodnog posta. Iščitaj nas malo i uvidećeš. Ali uopšte nije bitno
1)kako se završilo
2)kako će da se završi.

Čim iskoračiš, uvek si na nekoj vrsti prečice. Samo izvoli.
Hvala na divnom odgovoru. Zaista mi je prijalo pročitati, budući da sam prilično nesigurna u pogledu toga kako da se ponašam. Bojala sam se da ću biti isuviše agresivna isprva (pošto sam joj odmah rekla, čim su se osećanja pojavila), da bih pre nekako zaključila da sam bila zapravo prilično pasivna, verbalno, ali ne i gestualno otvorena. Promenila bih se u potpunosti i zauzdala kada je ona u pitanju, što me je sprečavalo da ~stvari pustim da idu svojim tokom i da sve ide polako, da budem ja - ja. Nažalost, teško je vratiti se u tu prvobitnu situaciju gde je sve prepušteno prirodi, odnos je već stabilan i u njenom slučju zapečaćen.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!