Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Partybreaker

no ne volim argentince, imaju neki bezveze akcenat.

Ja ih baš volim zbog tog akcenta:leviathan:

Ne volim Špance i njihovo šuškanje.

Donćt crz for me Argentina:rida:
Korisnikov avatar
By Torry
meni je argentinska sjajna bila Los Machos, otac i sedmoro sinova, cini mi se, i svaki je smeker na svoj nacin
tu se i provlacila gej prica, jedan od sinova je gej i zbog toga odbacen od familije, ali sve u svemu serija je super...

ima i da se nadje na netu ali nema prevod :(

pratila sam i resistire...onaj dijego, tako bese? umirala sam od smeha na one njegove shishke :D
Korisnikov avatar
By Partybreaker
U dve serije se provlacila zanimljiva gej prica.
Donde esta ELisa (čile) - Neki lik deportovan iz NY u Santiago, i najbolji prijatelj sa nekom tracarom, a taj lik se lozi na njenog muza i tu krecu varnice, i posle sve i svasta, da ne spoilujem...
VIctorinos (kolumbija) Neka dva lika (obojica prave tetke) usvoje nekog sina, a posto je bila 1985. nisu mogli oni, nego su zvali neku zenu (kurva) da se predstavi kao majka jednog od njih. Medjutim nakon svega, ta zean odbija da ode jer hoce dete i ostaje sa tim gejevima. Smuva se sa jednim, ovaj drugi ode i posle par godina se vrati kao zena jer misli da bi se vise svidjao tom liku. bilo je momenata kada se i ta zenska lozila na trandzu. :lol:

To je sto se tice latinosa. Zatupih ga mnogo. :neznam:
Skins. Maxxie. :smokin: :smokin: Neponovljiv.
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Napokon sam se nakanila da pocnem sa gledanjem "Dead like me". Znam da kasnim, ALI!
O, koja glupost! Da nema Ellen Muth ne bih ni pola prve epizode pogledala.:kokice:
By Orion
Originally posted by Norma Jeane

Napokon sam se nakanila da pocnem sa gledanjem "Dead like me". Znam da kasnim, ALI!
O, koja glupost! Da nema Ellen Muth ne bih ni pola prve epizode pogledala. :kokice:
:shok:
Korisnikov avatar
By Torry
damn it, znala sam :smokin:

nesto mi se gledaju bad girls i my so called life

videcu da im se vratim ovih dana..
By Orion
Ja sve čekam da Norma ovde napiše kako više ne misli da je DLM glupost.

:sniff:
Korisnikov avatar
By Andrija87
gledao sam jednu telenovelu ,zove se "lalola",govori o decku koji se pretvara u zenu,i zatim zaljubljuje u nekog tipa...ispricana prica ali ne bas u spanskim sranjima...doduse,vise je kao sitcom nego klasicna sapunjara..
Korisnikov avatar
By Andrija87
gledam i pretty little liars i brothers and sisters.. :)
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
jos 18 dana do nove epizode gossip girl, nadam se da Dan i Blair ostaju zajedno:)

jel neko gledao poslednju epizodu grey's, bas nemam pojma sta ce da bude sa Callie i Arizonom.
Korisnikov avatar
By Andrija87
Originally posted by javolimsamosebe

jos 18 dana do nove epizode gossip girl, nadam se da Dan i Blair ostaju zajedno:)

jel neko gledao poslednju epizodu grey's, bas nemam pojma sta ce da bude sa Callie i Arizonom.
kakav je to bio soooooook :)

sve sam mogao da ocekujem,cak i serenu i caka ,ali hamfrija i waldorf,ne ,ne nikako !!! :)
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
^ jao ja sam znala da ce biti tako nesto, cim su poceli da se druze. realno, nemaju vise sta da izmisle, meni je to jedino zabavno u seriji trenutno. nadam se da ce se onaj poljubac nastaviti i da ce ih biti jos mnogo:)

btwi ja gledam pretty little liars, nije losa.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
grey's, jucerasnja epizoda-jedna od najlepsih i najtuznijih, barem sam ja sve vreme bila na ivici suza.
uradjena je kao glee, svi pevaju:)
a da ne govorim o tome sto se addison vratila
Korisnikov avatar
By ultraviolet
dobar je taj pakov svet, generalno su limunadaste i lepe te španske <3
na avali ili studiju b su puštali (ili puštaju)
Korisnikov avatar
By pochi
glem na scifi futuramu milioniti put al aj :hekla:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Futurama je odlična :D

A Gossip Girl je tolika splacina :piski:
Sve ponavljaju, vrte u krug, totalno bezveze. Gledajte Skins ako hocete tinejdžersko nešto, ili Glee... :bye:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ljubavnice su super,
trenutno gledam THE GOOD WIFE, MODERN FAMILY i BROTHERS AND SISTERS.
i naravno jedino na tv-u WILL & GRACE kad mi upadnu u termin.
By Ulix
Počeo sam da gledam Damages sa Glenn Close. Nije loše.
Korisnikov avatar
By castor
Meni se bas dopada Damages. Ali sam jako subjektivan. Volim i Glenn i Tejta i Zeljka.
By Ulix
Da, Željko Ivanek je super. U drugoj sezoni je umesto njega Marcia Gay Harden, koja je takođe vrlo vrlo vrlo dobra glumica.

A Glenn mi se mnogo sviđa u ovoj seriji. Baš joj je legla uloga. :pervert:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mene je prva sezona oduvala jer sam očekivala uobičajenu court dramu, a ovo je sve samo ne to. Drugu sam započela i onda skontala da mi treba posebno raspoloženje da bih gledala tako nešto. Eto, prođe i treća, a ja se još uvek razvlačim. Napeto kao na noši jbt.. :rock:
A Glenn mi je u top 3 glumice evah i baš mi je drago što se dohvatila dobre televizije (provo Shield, onda ovo), jer je više ima i više mogu da je gledam. :love:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!